ASUS Cine5 – egészen kicsi…


Nemrégiben jelentette be az ASUS az új hangszóróját, mely kis méretben megdöbbentő hangzással aranyozza be napjainkat, ez pedig a Cine 5!

Jelen cikkben nem hat darab hangfalról és egy erősítőről, hanem egy PC hangszóróhoz hasonlító sorround hangzást biztosító kompakt hangfalról lesz szó. Az öt csatornás hangszóró méretei megdöbbentőek, kevesebb, mint 40 cm hosszú és 10 cm magas, de mégsem ez az, ami igazán foglalkoztatni fog bennünket, hiszen egy hangrendszer dolga az, hogy a hangokat gyönyörűen szólaltassa meg.

Kifejezetten erre a célra fejlesztette ki az ASUS azt a technológiát, mely az egymás mellé szerelt hangszórókon szólaltatja meg a térhangzás élményét, ez pedig az új EmbracingSound Theatre HD. Emellett még 80 Hz-20 kHz közötti frekvenciatartomány megszólaltatására és mindössze 28 watt teljesítményre képes. Megtalálható rajta három 3,5-es jack csatlakozó, egy fejhallgatónak szánt csati és egy ki-be kapcsoló gomb.

A tetszetős külső mellett még egy kék leddel körbe vett hangerő szabályzó is helyet kapott, valamint fém és gumi lábakat is kapunk mellé, melyekkel a magasságon állíthatunk. Sajnos még sem az áráról, sem a megjelenésről nem jött hír az ASUS-tól, de kíváncsian várjuk, hogy valóban képes lesz-e megszólaltatni az igazi térhangzást!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen kamerákat kaphatnak a Samsung Galaxy Note 20 mobilok
A kisebbik verzió akkumulátoráról is érkeztek információk, nem csak a kamerákról.
Ezek történtek ezen a 23. héten - a múlt évszázadban
Megjelent a Napster, a Tetris és az Apple II. Technikatörténeti visszatekintő a 23. hétről.
Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!

További tech hírek >>