ASUS Cine5 – egészen kicsi…


Nemrégiben jelentette be az ASUS az új hangszóróját, mely kis méretben megdöbbentő hangzással aranyozza be napjainkat, ez pedig a Cine 5!

Jelen cikkben nem hat darab hangfalról és egy erősítőről, hanem egy PC hangszóróhoz hasonlító sorround hangzást biztosító kompakt hangfalról lesz szó. Az öt csatornás hangszóró méretei megdöbbentőek, kevesebb, mint 40 cm hosszú és 10 cm magas, de mégsem ez az, ami igazán foglalkoztatni fog bennünket, hiszen egy hangrendszer dolga az, hogy a hangokat gyönyörűen szólaltassa meg.

Kifejezetten erre a célra fejlesztette ki az ASUS azt a technológiát, mely az egymás mellé szerelt hangszórókon szólaltatja meg a térhangzás élményét, ez pedig az új EmbracingSound Theatre HD. Emellett még 80 Hz-20 kHz közötti frekvenciatartomány megszólaltatására és mindössze 28 watt teljesítményre képes. Megtalálható rajta három 3,5-es jack csatlakozó, egy fejhallgatónak szánt csati és egy ki-be kapcsoló gomb.

A tetszetős külső mellett még egy kék leddel körbe vett hangerő szabályzó is helyet kapott, valamint fém és gumi lábakat is kapunk mellé, melyekkel a magasságon állíthatunk. Sajnos még sem az áráról, sem a megjelenésről nem jött hír az ASUS-tól, de kíváncsian várjuk, hogy valóban képes lesz-e megszólaltatni az igazi térhangzást!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

FIFA 20 – Az első kritikák szerint jobb, mint az elődei
A FIFA 20 nemsokára megjelenik, de az online sajtó már vethetett rá pillantást, és az első értékelések bíztatóak.
Modern hadviselésre építő promócióval jelentkezett az NVIDIA
A vállalat ingyen Call of Duty: Modern Warfare-t kínál az újabb GeForce-ok vásárlóinak.
Kiderült, miért néznek ki úgy az iPhone 11 Pro és a Pro Max kamerái, ahogy
A sokkamerás androidos telefonokon vízszintesen vagy négyzetesen helyezkednek el a kamerák, az iPhone 11 Prón és Pro Maxon viszont cikkcakkban. Kiderült végre, hogy ez miért van így.
4 dolog, amit tegyen meg az életéért 35 fölött
Harmincas éveink közepe meghatározó lehet életünk hátralévő évtizedeire. A terhelésünk eddigre már elérheti a maximumot, és a cél nemcsak az, hogy ezt minél tovább fenn tudjuk...
Napokon belül bejelenthetik a Telenor új tulajdonosát
Napok, de legfeljebb egy-két hét kérdése, és tulajdonrészt szerezhet a magyar állam a Telenor Magyarországban.

További tech hírek >>