ASUS Cine5 – egészen kicsi…


Nemrégiben jelentette be az ASUS az új hangszóróját, mely kis méretben megdöbbentő hangzással aranyozza be napjainkat, ez pedig a Cine 5!

Jelen cikkben nem hat darab hangfalról és egy erősítőről, hanem egy PC hangszóróhoz hasonlító sorround hangzást biztosító kompakt hangfalról lesz szó. Az öt csatornás hangszóró méretei megdöbbentőek, kevesebb, mint 40 cm hosszú és 10 cm magas, de mégsem ez az, ami igazán foglalkoztatni fog bennünket, hiszen egy hangrendszer dolga az, hogy a hangokat gyönyörűen szólaltassa meg.

Kifejezetten erre a célra fejlesztette ki az ASUS azt a technológiát, mely az egymás mellé szerelt hangszórókon szólaltatja meg a térhangzás élményét, ez pedig az új EmbracingSound Theatre HD. Emellett még 80 Hz-20 kHz közötti frekvenciatartomány megszólaltatására és mindössze 28 watt teljesítményre képes. Megtalálható rajta három 3,5-es jack csatlakozó, egy fejhallgatónak szánt csati és egy ki-be kapcsoló gomb.

A tetszetős külső mellett még egy kék leddel körbe vett hangerő szabályzó is helyet kapott, valamint fém és gumi lábakat is kapunk mellé, melyekkel a magasságon állíthatunk. Sajnos még sem az áráról, sem a megjelenésről nem jött hír az ASUS-tól, de kíváncsian várjuk, hogy valóban képes lesz-e megszólaltatni az igazi térhangzást!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>