ASUS G51VX


Az ASUS mint tudjuk, elég sok típusú laptopot gyárt. Ezúttal egy játékosoknak szánt darabról ejtenék néhány szót.

A kijelző egy 15,6”-os szélesvásznú HD kijelző, mely 1366x768-as felbontással bír. A meghajtásáról egy NVIDIA GeForce GTX 260M jelölésű grafikus kártya gondoskodik, mely 1Gb memóriát kapott.

A rendszermemória 1 Gb DDR2-es 800MHz-s ram-ból áll, de a két foglalat elbír 4Gb-al is. A központi processzor egy Intel Core 2 Quad Processor Q9000–as 2.0GHz-n ketyegő egység. Találunk a kép oldalain 4 darab usb kaput, egy 8in1-es kártyaolvasót, Super Multis DVD írót, VGA kimenetet, hang ki és bemenetet, 1-1 HDMI, és E-SATA csatlakozó, és természetesen egy LAN-port is helyet kapott. Adott a vezeték nélküli internetezés is, ugyanis találunk benne WiFi antennát.

A térhatású hangot az Altec Lansing hangszórók produkálják. A billentyűzet rendelkezik háttérvilágítással, így sötétben sem lesz gond, továbbá vannak extra programozható gombok is. Továbbá egy numpad is elfért a gépben. Az adatok tárolására akár két darab 2.5" 9.5mm SATA csatlakozós HDD-t is bevethetünk. Külső méretei: 37.5 x 26.5 x 3.43-4.06 cm, és mindössze 3,3kg-ot nyom. Az akkumulátora 6 cellás, és 4800 mAh-en ketyeg.
Így már minden adott, hogy bárhol nekiessünk kedvenc játékunknak, tehát irány a közeli számtechbolt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>