ASUS G51VX


Az ASUS mint tudjuk, elég sok típusú laptopot gyárt. Ezúttal egy játékosoknak szánt darabról ejtenék néhány szót.

A kijelző egy 15,6”-os szélesvásznú HD kijelző, mely 1366x768-as felbontással bír. A meghajtásáról egy NVIDIA GeForce GTX 260M jelölésű grafikus kártya gondoskodik, mely 1Gb memóriát kapott.

A rendszermemória 1 Gb DDR2-es 800MHz-s ram-ból áll, de a két foglalat elbír 4Gb-al is. A központi processzor egy Intel Core 2 Quad Processor Q9000–as 2.0GHz-n ketyegő egység. Találunk a kép oldalain 4 darab usb kaput, egy 8in1-es kártyaolvasót, Super Multis DVD írót, VGA kimenetet, hang ki és bemenetet, 1-1 HDMI, és E-SATA csatlakozó, és természetesen egy LAN-port is helyet kapott. Adott a vezeték nélküli internetezés is, ugyanis találunk benne WiFi antennát.

A térhatású hangot az Altec Lansing hangszórók produkálják. A billentyűzet rendelkezik háttérvilágítással, így sötétben sem lesz gond, továbbá vannak extra programozható gombok is. Továbbá egy numpad is elfért a gépben. Az adatok tárolására akár két darab 2.5" 9.5mm SATA csatlakozós HDD-t is bevethetünk. Külső méretei: 37.5 x 26.5 x 3.43-4.06 cm, és mindössze 3,3kg-ot nyom. Az akkumulátora 6 cellás, és 4800 mAh-en ketyeg.
Így már minden adott, hogy bárhol nekiessünk kedvenc játékunknak, tehát irány a közeli számtechbolt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>