ASUS G51VX


Az ASUS mint tudjuk, elég sok típusú laptopot gyárt. Ezúttal egy játékosoknak szánt darabról ejtenék néhány szót.

A kijelző egy 15,6”-os szélesvásznú HD kijelző, mely 1366x768-as felbontással bír. A meghajtásáról egy NVIDIA GeForce GTX 260M jelölésű grafikus kártya gondoskodik, mely 1Gb memóriát kapott.

A rendszermemória 1 Gb DDR2-es 800MHz-s ram-ból áll, de a két foglalat elbír 4Gb-al is. A központi processzor egy Intel Core 2 Quad Processor Q9000–as 2.0GHz-n ketyegő egység. Találunk a kép oldalain 4 darab usb kaput, egy 8in1-es kártyaolvasót, Super Multis DVD írót, VGA kimenetet, hang ki és bemenetet, 1-1 HDMI, és E-SATA csatlakozó, és természetesen egy LAN-port is helyet kapott. Adott a vezeték nélküli internetezés is, ugyanis találunk benne WiFi antennát.

A térhatású hangot az Altec Lansing hangszórók produkálják. A billentyűzet rendelkezik háttérvilágítással, így sötétben sem lesz gond, továbbá vannak extra programozható gombok is. Továbbá egy numpad is elfért a gépben. Az adatok tárolására akár két darab 2.5" 9.5mm SATA csatlakozós HDD-t is bevethetünk. Külső méretei: 37.5 x 26.5 x 3.43-4.06 cm, és mindössze 3,3kg-ot nyom. Az akkumulátora 6 cellás, és 4800 mAh-en ketyeg.
Így már minden adott, hogy bárhol nekiessünk kedvenc játékunknak, tehát irány a közeli számtechbolt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>