ASUS U3S6 USB 3.0 kártya


Egyre jobban terjednek a 3.0-ás csatlakozóval felvértezett szerszámok. Ennek maradéktalanul csak akkor lehet örülni, ha a gépünkön van hozzá csatlakozó. Ha nincs, akkor két lehetőség van.

Az A verzió az, hogy veszünk egy új alaplapot, de ekkor figyelni kell a már meglévő cuccok kompatibilitására is, vagy cserélhetjük őket is. A B változat pedig az, hogy sokkal olcsóbban beszerzünk egy a már fent említett csatlakozóval felszerelt kártyát. Több típusból is lehet ma már választani. Most az ASUS egyik eszköze lesz átnézve kicsit. Meglepő módon 3.0-ás usb csatlakozót találunk rajta rögtön két darabot is.

Ők kék színben pompáznak, mint általában a 3-as usb-k. Sebesség téren, ha minden jól megy, akkor 4.8Gbps az elérhető legnagyobb sebesség. Ha kell, akkor elviseli a 2.0-ás valamint az 1.1-es eszközöket is. Ezen felül a belső oldalon, tehát nem a hátlapon van még felszerelve két darab SATA csatlakozó is. Így ha hiányt szenvednénk ezekből is az alaplapon, akkor meg van oldva még egy probléma.

Sebesség téren jobbak, hiszen 6.0Gbps a maximális sebességük. Az alaplapon csak PCI Express csatlakozóval hajlandó kommunikálni. Az viszont mindegy, hogy az 4x, 8x, vagy 16x-os. Windows operációs rendszerekkel hajlandó együttműködni, ára pedig 55 dollár.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Planet Zoo – Trailer mutatja be, mi lesz a bétában
Hamarosan kezdődik a novemberben érkező Planet Zoo bétatesztje, amely során két játékmódot is kipróbálhatunk.
A Sony is piacra dobja valódi LED kijelzőit
Minden képpont mögött egyedileg vezérelhető LED világít a Full HD, 4K, 8K és 16K felbontású megjelenítőkben.
Magyarország is felkerült az AWS térképére
Elsőként kapott a magyar piacon Amazon Web Services Advanced partneri minősítést egy magyar cég.
Magasfeszültségű vezetéken akadt fenn egy belga vadászpilóta
A csütörtökön lezuhant F-16-os harcigép másik pilótáját szerencsésen kimenekítették.
22 régészeti lelőhely pusztulhat el Trump ötlete miatt
Az Egyesült Államok és Mexikó határán épülő amerikai határfal miatt pusztulhat el több fontos, leletekben vélhetően nem szegény régészhely Arizónában.

További tech hírek >>