ASUS U3S6 USB 3.0 kártya


Egyre jobban terjednek a 3.0-ás csatlakozóval felvértezett szerszámok. Ennek maradéktalanul csak akkor lehet örülni, ha a gépünkön van hozzá csatlakozó. Ha nincs, akkor két lehetőség van.

Az A verzió az, hogy veszünk egy új alaplapot, de ekkor figyelni kell a már meglévő cuccok kompatibilitására is, vagy cserélhetjük őket is. A B változat pedig az, hogy sokkal olcsóbban beszerzünk egy a már fent említett csatlakozóval felszerelt kártyát. Több típusból is lehet ma már választani. Most az ASUS egyik eszköze lesz átnézve kicsit. Meglepő módon 3.0-ás usb csatlakozót találunk rajta rögtön két darabot is.

Ők kék színben pompáznak, mint általában a 3-as usb-k. Sebesség téren, ha minden jól megy, akkor 4.8Gbps az elérhető legnagyobb sebesség. Ha kell, akkor elviseli a 2.0-ás valamint az 1.1-es eszközöket is. Ezen felül a belső oldalon, tehát nem a hátlapon van még felszerelve két darab SATA csatlakozó is. Így ha hiányt szenvednénk ezekből is az alaplapon, akkor meg van oldva még egy probléma.

Sebesség téren jobbak, hiszen 6.0Gbps a maximális sebességük. Az alaplapon csak PCI Express csatlakozóval hajlandó kommunikálni. Az viszont mindegy, hogy az 4x, 8x, vagy 16x-os. Windows operációs rendszerekkel hajlandó együttműködni, ára pedig 55 dollár.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>