ASUS U3S6 USB 3.0 kártya


Egyre jobban terjednek a 3.0-ás csatlakozóval felvértezett szerszámok. Ennek maradéktalanul csak akkor lehet örülni, ha a gépünkön van hozzá csatlakozó. Ha nincs, akkor két lehetőség van.

Az A verzió az, hogy veszünk egy új alaplapot, de ekkor figyelni kell a már meglévő cuccok kompatibilitására is, vagy cserélhetjük őket is. A B változat pedig az, hogy sokkal olcsóbban beszerzünk egy a már fent említett csatlakozóval felszerelt kártyát. Több típusból is lehet ma már választani. Most az ASUS egyik eszköze lesz átnézve kicsit. Meglepő módon 3.0-ás usb csatlakozót találunk rajta rögtön két darabot is.

Ők kék színben pompáznak, mint általában a 3-as usb-k. Sebesség téren, ha minden jól megy, akkor 4.8Gbps az elérhető legnagyobb sebesség. Ha kell, akkor elviseli a 2.0-ás valamint az 1.1-es eszközöket is. Ezen felül a belső oldalon, tehát nem a hátlapon van még felszerelve két darab SATA csatlakozó is. Így ha hiányt szenvednénk ezekből is az alaplapon, akkor meg van oldva még egy probléma.

Sebesség téren jobbak, hiszen 6.0Gbps a maximális sebességük. Az alaplapon csak PCI Express csatlakozóval hajlandó kommunikálni. Az viszont mindegy, hogy az 4x, 8x, vagy 16x-os. Windows operációs rendszerekkel hajlandó együttműködni, ára pedig 55 dollár.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mi nem toljuk el – reagált a Huawei a Samsung-fiaskóra
A technológia úttörőinek mindig számolniuk kell azzal, hogy valami félresikerülhet. A Galaxy Folddal, a Samsung összehajtható telefonjával is valami ilyesmi történt. Kapóra jött ez a...
Mai mozipremierek
A Bosszúállók: Végjáték mellett ma debütál egy Északi-sarkon játszódó katasztrófathriller és a két NDK-s család szökési kísérletét feldolgozó Hőlégballon is.
Máris felkerült a netre a Bosszúállók: Végjáték, pedig sok helyen még be sem mutatták
Kamerás verzióról van szó, de aki nem elég óvatos, belefuthat pár kellemetlen képsorba, a kópiák ugyanis egyre több helyen bukkan fel.
Lecsapott az Intel Wi-Fi 6-os vezérlőjére a Killer
Az AX1650-es jelölésű fejlesztés komoly szolgáltatásokkal vértezi fel az érintett hardvert.
Nyomozott az iFixit: ezért van gond a Samsung összehajtható telefonjával
Elég nagy blama a Samsungnak, hogy a nagy csinnadrattával beharangozott összehajtható telefonjának tesztpéldányai leszerepeltek. Az eszközök szétszedésében jeleskedő iFixit csapata az...

További tech hírek >>