ASUS U3S6 USB 3.0 kártya


Egyre jobban terjednek a 3.0-ás csatlakozóval felvértezett szerszámok. Ennek maradéktalanul csak akkor lehet örülni, ha a gépünkön van hozzá csatlakozó. Ha nincs, akkor két lehetőség van.

Az A verzió az, hogy veszünk egy új alaplapot, de ekkor figyelni kell a már meglévő cuccok kompatibilitására is, vagy cserélhetjük őket is. A B változat pedig az, hogy sokkal olcsóbban beszerzünk egy a már fent említett csatlakozóval felszerelt kártyát. Több típusból is lehet ma már választani. Most az ASUS egyik eszköze lesz átnézve kicsit. Meglepő módon 3.0-ás usb csatlakozót találunk rajta rögtön két darabot is.

Ők kék színben pompáznak, mint általában a 3-as usb-k. Sebesség téren, ha minden jól megy, akkor 4.8Gbps az elérhető legnagyobb sebesség. Ha kell, akkor elviseli a 2.0-ás valamint az 1.1-es eszközöket is. Ezen felül a belső oldalon, tehát nem a hátlapon van még felszerelve két darab SATA csatlakozó is. Így ha hiányt szenvednénk ezekből is az alaplapon, akkor meg van oldva még egy probléma.

Sebesség téren jobbak, hiszen 6.0Gbps a maximális sebességük. Az alaplapon csak PCI Express csatlakozóval hajlandó kommunikálni. Az viszont mindegy, hogy az 4x, 8x, vagy 16x-os. Windows operációs rendszerekkel hajlandó együttműködni, ára pedig 55 dollár.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Úgy tűnik, sztori mód is lesz az új Forza Motorsport-játékban
Egy rendkívül tapasztalt, átvezetőkért felelős rendezőt alkalmaztak egy következő generációs Forza-projekthez.
Amerika bemutatta a lézert, amely egy repülőt is leszed – videó
Az amerikai haditengerészet már teszteli azt az új taktikai fegyvert, amely a rakétáknál is gyorsabban képes nagy rombolásra.
A koronavírus fertőzhette meg a britek és a Huawei viszonyát
A miniszterelnök azt szeretné, ha a brit hálózatokból teljesen eltűnnének a kínai komponensek.
Doom: Eternal Slayer - Külső nézetű hack-and-slash-játékot csináltak a Doom 2-ből
A mod legelső verzióját már most ki is lehet próbálni.
Guinness-rekorder lett a 90 éves gamer-nagyi
Az 1930-ban született Mori Hamako lett a legidősebb videojátékos youtuber, akinek a GTA 5 a legnagyobb kedvence.

További tech hírek >>