ASUS USB3 PCI-kártya


Elérhető USB3 csatlakozás

Azt hiszem, joggal nevezhetjük az ASUS-t az USB3 technológia úttörőjének, hiszen miután a múlt héten egy újabb USB3 foglalatokkal ellátott alaplappal rukkolt elő, most bejelentett egy PCI bővíitő kártyát is.

Ráadásul nagyon korrekt áron. Istenem, de régen volt már, mikor PCI-kártyákkal bővítgettem gépem tudását! Manapság inkább drága alaplapot veszek, amin megtalálható szem szájnak ingere, bár az USB3 még eléggé ínyenc falatnak számít. Ám gondolom, rajtam kívül még rengetegen várnak már a fantasztikusnak adatátviteli sebességet ígérő technikára, ezért nagy jövőt jósolok az ASUS kártyájának, pláne, hogy lassan beindul az ilyen csatlakozással (is) ellátott eszközök sorozatgyártása. Az ASUS PCI-kártyáján két USB3-as foglalat található, és két SATA 6.0-ás.

Merevlemeztől függően akár 250MB/s sebesség is elérhető, de az első tesztek is 5-6-szoros sebességet mutatnak a hagyományos USB2 szabványhoz képest, ugyanazon az átlag meghajtón, ami sok időt takaríthat meg azoknak, akik nagy adatmennyiséget mozgatnak.. Azok vegyék meg ezt a külső vinyót is, úgy lesz teljes a kép.

A PCI-kártya forgalmazása „hamarosan” elkezdődik, és az ára mindössze 30 dollár lesz, biztosan jobban fog fogyni, mint a méregdrága P7P55D-E Premium alaplapok.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>