Átlátszó lányok a naptáron


A pin-up lányok leginkább plakátokon szerepeltek nagyapáink idejében, illetve néhány nagyi biztosan tartott egy-két szemrevaló képi kivonatot a pénztárcájában. Cikkünk egy nemrég megjelent, igen érdekes naptári megoldásról szól, amin a csajok nem hétköznapi módon jelennek meg.

Naná, hiszen a képek elkészítéséhez nem hívtak fotóst, hanem bementek egy kórházba és az EIZO nagy felbontású és nagy képi pontossággal bíró digi röntgenjét használták a csajok leképezésére. Érdekes eredmény született a masina révén, ugyanis az elkészült alkotások mellőznek minden olyan összetevőt, ami anno megmozgatta nagyapáink fantáziáját. Sehol egy harisnya, harisnyakötő, fűző, vagy bármilyen fehérnemű. 

Van viszont kulcscsont, szegycsont, keresztcsont, medencecsont, kéztőcsontok, combcsont, térdkalács, szárkapocs és csak a Mágenheim doktor tudja hány féle csont. Először eléggé ferde szemmel tekintettem a naptár képeire, aztán szép lassan elkezdett tetszeni. Olyannyira, hogy erősen gondolkozom a megrendelésén, melyet az advertolog.com oldalon lehet véghezvinni. Természetesen nem ingyen.

Miss Június

Miss Március

Miss Május

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sekiro: Shadows Die Twice – Befutott a könnyű mód is
Egy lelkes modder munkájának hála immár könnyű módban is játszató a Sekiro: Shadows Die Twice, több életerővel és nagyobb sebzéssel.
Baj van a Pocophone F1 frissítésével
Egyes felhasználóknál képernyőhibákat okoz a MIUI legújabb frissítése.
Mindenre jó csodaprocesszort fejleszt a Tachyum
A Prodigy Universal Processor mellett nagy ígéretek vannak, így sok kértést is felvet.
Elhalasztaná a Facebook a saját pénzneme bevezetését
Kedden hallgatja meg az amerikai szenátus David Marcust, aki a Facebookon belül a cég saját kriptopénzéért, a Libráért (is) felelős. Előzetesen viszont már tudni lehet, hogyan áll a...
Annyi áramot termeltek a szélturbinák, amennyit el sem tudtak volna használni a skótok
A skót szélturbinákban mindig is megvolt a potenciál, az elmúlt hat hónapban azonban hihetetlen hatékonysággal dolgoztak.

További tech hírek >>