Átlátszó lányok a naptáron


A pin-up lányok leginkább plakátokon szerepeltek nagyapáink idejében, illetve néhány nagyi biztosan tartott egy-két szemrevaló képi kivonatot a pénztárcájában. Cikkünk egy nemrég megjelent, igen érdekes naptári megoldásról szól, amin a csajok nem hétköznapi módon jelennek meg.

Naná, hiszen a képek elkészítéséhez nem hívtak fotóst, hanem bementek egy kórházba és az EIZO nagy felbontású és nagy képi pontossággal bíró digi röntgenjét használták a csajok leképezésére. Érdekes eredmény született a masina révén, ugyanis az elkészült alkotások mellőznek minden olyan összetevőt, ami anno megmozgatta nagyapáink fantáziáját. Sehol egy harisnya, harisnyakötő, fűző, vagy bármilyen fehérnemű. 

Van viszont kulcscsont, szegycsont, keresztcsont, medencecsont, kéztőcsontok, combcsont, térdkalács, szárkapocs és csak a Mágenheim doktor tudja hány féle csont. Először eléggé ferde szemmel tekintettem a naptár képeire, aztán szép lassan elkezdett tetszeni. Olyannyira, hogy erősen gondolkozom a megrendelésén, melyet az advertolog.com oldalon lehet véghezvinni. Természetesen nem ingyen.

Miss Június

Miss Március

Miss Május

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>