Átlátszó lányok a naptáron


A pin-up lányok leginkább plakátokon szerepeltek nagyapáink idejében, illetve néhány nagyi biztosan tartott egy-két szemrevaló képi kivonatot a pénztárcájában. Cikkünk egy nemrég megjelent, igen érdekes naptári megoldásról szól, amin a csajok nem hétköznapi módon jelennek meg.

Naná, hiszen a képek elkészítéséhez nem hívtak fotóst, hanem bementek egy kórházba és az EIZO nagy felbontású és nagy képi pontossággal bíró digi röntgenjét használták a csajok leképezésére. Érdekes eredmény született a masina révén, ugyanis az elkészült alkotások mellőznek minden olyan összetevőt, ami anno megmozgatta nagyapáink fantáziáját. Sehol egy harisnya, harisnyakötő, fűző, vagy bármilyen fehérnemű. 

Van viszont kulcscsont, szegycsont, keresztcsont, medencecsont, kéztőcsontok, combcsont, térdkalács, szárkapocs és csak a Mágenheim doktor tudja hány féle csont. Először eléggé ferde szemmel tekintettem a naptár képeire, aztán szép lassan elkezdett tetszeni. Olyannyira, hogy erősen gondolkozom a megrendelésén, melyet az advertolog.com oldalon lehet véghezvinni. Természetesen nem ingyen.

Miss Június

Miss Március

Miss Május

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Korábban jelenhet meg a Huawei P40
Az eddigi hírekben pedig erős hardver és grafén-akkumulátor bukkan fel.
Amerikában folyamatosan csökkennek majd a PC-k és a táblagépek eladásai
2023-ig folyamatosan esnek majd Amerikában a PC-k és a tabletek eladásai.
Megérkezett a földi pokol, a Minecraft Earth
Kijutott az utcára a virtuális építőkockás játék, a kiterjesztett valóságban építhetünk pixeles épületeket és harcolhatunk a zombikkal.
LPDDR5 memóriát hoz a mobilokba a Xiaomi
Már 2020 első negyedévében hozhat LPDDR5 memóriás mobilokat a Xiaomi.
Ez lesz a következő iPhone nagy dobása?
A napokban új céggel bővült az Apple-höz csatlakozott vállalatok listája, ez a mostani pedig különösen izgalmas: a fotójavítás terén értek el látványos eredményt.

További tech hírek >>