Átlátszó mobil


Az mindig poén, ha valamilyen ketyerének átlátszó a borítása, és működés közben is megnézheted, milyen belülről. Vajon mobilból miért nincs még ilyen? Úgy értem, tömeggyártásban.

Mert koncepcióban már van. Tokujin Yoshioka közölt néhány izgalmas képet az X-RAY névre hallgató mobiljáról.

Egy összecsukható típusról van szó, ami annyira azért nem átlátszó, hogy kívülről is látszódjon a háromhüvelykes kijelzője, szóval kapott egy egyszerű, külső kijelzőt is. Az elképzelt telefon specifikációi: 270 óra készenléti idő, 8 megapixeles, autofókuszos kamera és 16 giga memória. Egyik sem megvalósíthatatlanul vad elképzelés.Maga a burkolat pedig üvegszállal ötvözött átlátszó műanyagból készülne. Ez sem tűnik túl nagy ördöngősségnek. Valami ellenálló, átlátszó műanyagot simán össze tudnának hozni a gyártók. Ha akarnának.


Szóval akkor miért is nincs átlátszó telefon?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Három további sorozattal bővül a Marvel Moziverzum
A D23 Expón jelentette be Kevin Feige, hogy a már meglévő sorozatok mellett jön Ms. Marvel, a Holdlovag és az Amazon is.
[GC 2019] Maneater - 11 perc cápabőrben
A Maneater egy cápa-szerepjáték, melyben a tengerek legveszélyesebb ragadozójának bőrébe bújva rágcsálunk meg gyanútlan fürdőzőket.
Ön felismeri ezeket a legendás videojátékokat?
Civilization, Doom, Warcraft. Ha megdobban a szíve ezekre a szavakra, próbálja ki kvízünket!
Ilyen a Yakuza lét – Heti PlayStation Store megjelenések
Az elmúlt héten nem egy remek játék bukkant fel a PlayStation Store kínálatában, ezek között segítünk most eligazodni egy kicsit.
Empire of Sin - John Romero dédanyja lesz az egyik bandavezér
Az 1920-as évek Chicagóját és a szesztilalmat felelevenítő Empire of Sin igazán különleges vendégszereplőt kapott.

További tech hírek >>