Átverés életnagyságú LEGO autóval - VIDEÓ


Így megy ez, ha te vagy a kaliforniai LEGOLAND vezetője. Egy pillanatra nem nézel oda, és máris kicserélték a kocsidat egy LEGO-autóra...

Vicces kedvű kollégák szórakoztak Peter Ronchettivel, a kaliforniai LEGOLAND ügyvezetőjével. Eltüntették az autóját, és egy órási LEGO modellt tettek a helyére, ami 201 076 darabból készült, és 1330 kilót nyom.

##245335##

Az ügyvezető biztosan abból jött rá a turpisságra, hogy az  autója egy Volvo XC60, a LEGO modell pedig egy XC90 alapján készült. Már csak azért is ismerős lehetett neki a verda, mert a hírek szerint ez még 2004-ben készült.

Én a helyében ezentúl mindig óvatos lennék, akár prezentálni akarnék, akár a mosdóba mennék...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

System Shock – már most fantasztikusan néz ki a remake
A System Shock remake lassan, de biztosan halad a megjelenés felé, szemet gyönyörködtető felvételeket kaptunk a pre-alfából.
The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...

További tech hírek >>