Autóvezetés - család-rendőrség 0-3


Pár órán belül egy család három tagja ellen indult rendőrségi eljárás autóvezetési "rendellenesség" miatt Németországban.

Először a 31 éves Max Schreiner akadt fenn a rendőrség rutinellenőrzésén ittas vezetés miatt Sprockhövelben. A férfit bevitték az őrsre, ahova azután a felesége ment érte a saját kocsijával. Őt is megszondáztatták, és őt is marasztalták, mivel szintén nem volt józan.
Harmadikként következett a nej fivére, aki már nem a rendőrségre ment, hanem csak sógora kocsijáért a tartalék kulccsal, hogy hazavezesse. Őt is megállították a rendőrök. A sógor színjózanul vezetett, mégsem gratuláltak neki, mert jogosítvány nélkül tette - adta hírül az austriantimes.at című osztrák híroldal.

 

Kulcsszavak: autó, autós, autóvezetés, egyéb
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Karanténba helyezik a gödi Samsung gyár kínai alkalmazottait
A gödi Samsung gyár a koronavírus terjedése miatt munkába állás előtt "karanténba helyezi" és orvosi vizsgálat alá vonja Kínából érkező alkalmazottjait, bár a céget érintően...
10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.

További tech hírek >>