Az 5 legjobb okostelefon


Megvizsgáltuk a telefonpiacot, összehasonlítottuk a tulajdonságaikat és az árakat (kártyafüggetlenül), majd levontunk a következtetést. Ezek a ma kapható okostelefonok, melyek bekerültek az általunk válogatott top 5-be!

UPDATE: ez a cikk régen íródott, nézd meg inkább a legújabb összeállításunkat az

5 legjobb telefonról!

Google Nexus 5

A Google az LG-vel közösen kihozta a Nexus 5-öt, ami nálunk az ötödik helyet érdemelte ki. Három színben kapható, itthon 100.000 Ft körüli áron, fullHD kijelzővel, a 2 giga RAM mellé négymagos proci jár.

nexus5Nokia Lumia 920

Aki hűséges a Microsofthoz, jó választás lehet a Lumia 920 Windows alapú telefon, ami a negyedik helyre került. Carl Zeiss optikás kamera jár hozzá, stabilizálóval az éles rögzítés kedvéért. Vezetéknélküli töltési lehetőség, duplamagos processzor, 100.000 Ft-os listaáron.

n_lumia920HTC One M8

Harmadik lett az M8. A hátsó duplakamera az egyik fő erőssége, ami fullHD videofelvétel rögzítésére is alkalmas. A 4G képes, Androidot futtató telefon nálunk 160.000 Ft körül kapható.

htc_m8Apple iPhone 5S

A legutóbbi telefonja az almás cégnek nálunk második lett, a készülék ujjlenyomat olvasót, 8 megapixeles kamerát (szuperlassú videofelvétellel), 64bites processzort kapott. A hatos széria bemutatásáig beszerzési forrástól függően a 16 GB-os változat 170.000 Ft-ért megvásárolható.

iphone5sSamsung Galaxy Note 3

Aki kedveli az óriásmobilokat, vagy szeret tollal pötyögni készülékén, annak nyertesünket, a Galaxy Note harmadik generációját ajánljuk. A Super Amoled kijelző milliók kedvencévé vált, viszont ennek kiszolgálásához erős háttér is szükségeltetik, amit 140.000 Ft-ért már meg is kaphatnak az arra vágyók.

gnote3

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>