Az 5 legjobb okostelefon 2015-ben


Az okostelefon piac hétről hétre megújul, ezért mi is frissítjük a listánkat és új top 5-öt válogattunk, hogy megkönnyítsük a választásod, ha épp vásárláson töröd a fejed.

LG G3

Az 5,5-ös QuadHD kijelzővel - ami hihetetlenül éles - a G3 már inkább a phablet kategóriába sorolható. A 13 Megapixeles kamerával felvértezett telefonért itthon 115.000 forintért hozzájuthatsz, ha meg tudod szokni, hogy a power és hangerő gombok a készülék hátulján találhatóak.

LG G3

Samsung Galaxy Note 4

Frissült a Samsung termékpalettája, az idei év első negyedében a Note 4 lesz a menő, feltéve, ha elfér a kezedben. A fémkeretes, műanyag telefonóriáshoz tollat is mellékelnek, mivel az ujjaid rövid idő után elfáradnak egy 5,7"-es kijelző tapizásakor. A négymagos és 2,7 GHz-es procival szerelt gigakészülékért kártyafüggetlenül 200.000 forinttal kevesebbel a zsebedben ne indulj el otthonról.

Galaxy Note

Honor 6

Ha brutális teljesítményt és nagy kijelzőt akarsz, válaszd a Honor 6-ot. A prociban 8 mag, mellette 3 giga RAM dolgozik, a tesztet itt találod. Az ára 115.000 forint, ide kell kattintani érte.

Honor 6 fehér

Motorola Nexus 6

A Nexus 6 egy időben érkezett az új Androiddal, ez a Google telefon viszont már a Motorola márkanevet kapta. Ha 2 napot húzó akksit akarsz és közel 6"-es kijelzőt, akkor itthon még várnod kell; ha megérkezik, akkor viszont markolj fel 200.000 forintot, akárcsak a Samsungnál.

Nexus 6

iPhone 6 és 6 Plus

Az Apple két legújabb készüléke rekord eladásokat produkál, ezért 2015-ös listánkban a legelőkelőbb helyet szerezte meg. Az A8 chip csak kétmagos, de tökéletesen elégnek bizonyul, a 8 MP-s kamera lencséit pedig sikerült úgy variálni, hogy gyönyörű képeket lőhessen vele a felhasználó. Tesztünk róla itt olvasható, ára annyi, mint a Nexusnak.

iPhone 6 és 6 Plus

Kulcsszavak: okostelefon, telefon, top 5
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A történelem során először "hazugság" jelzés került Donald Trump bejegyzése mellé a Twitteren
Az Egyesült Államok elnöke szívesen és intenzíven használja – időnként nem bizonyított állításokat tartalmazó – véleményének világgá kürtölésére a Twittert. A...
0 forint a havidíj, ingyen van az internet is – év végéig biztosan marad a DIGIMobil díjcsomagja
Meghosszabbította az eredetileg június végéig meghirdetett bevezetési időszakát a DIGIMobil. Így a Digi és az Invitel ügyfelei újabb fél évig 0 forintos havidíjért, korlátlan...
Több millió félrevezető hirdetést távolítottak el weboldalaikról az online platformok üzemeltetői
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Little Nightmares – Már 2 millió példány fogyott a hangulatos horrorjátékból
A Bandai Namco bejelentette, hogy a Little Nightmares eladásai új mérföldkövet értek el, a játékból ugyanis már 2 millió kelt el.
Még rendes Huawei Kirin chip kerülhet a Mate 40 mobilokba
Az amerikai korlátozások állítólag még nem érintik a Kirin 1000-es lapkát.

További tech hírek >>