Az Acer tabletek beléptek az iskolákba


Az Acer-European Schoolnet Educational Netbook Pilot folytatásaként, az Acer elhatározta, hogy egy új tanulmányt indít útjára, hogy megvizsgálja, hogy az Acer Windows tabletek használata milyen hatással van a tanításra és az osztálytermi tanulási folyamatra, és következésképpen milyen új tanulási és tanítási módszereket képes támogatni.

A Tablet Pilot továbbá felfedi az új technológiák használatának lehetőségeit az iskolákban és az egy-az-egyben pedagógiai irányvonal erősödését, a Netbook Pilot során szerzett tapasztalatok alapján. A projekt 2011. szeptembertől 2012. júniusig tart, több mint 60 iskola bevonásával. A projekt azonosítani fog jól bevált tanítási gyakorlatokat, példa szituációkat és ajánlásokat ad más iskoláknak, melyek be szeretnék vezetni ezt a technológiát, továbbá azokat a kulcsfontosságú tényezőket vizsgálja, melyek az ICT sikeres iskolai integrációjához szükségesek.

Összesen 400 darab, AMD processzoros Acer Iconia W500 Windows tablet került ki az iskolákba - több mint 240 tanár és 150 diák kezébe - nyolc európai országban: Észtország, Franciaország, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Törökország, és az Egyesült Királyság.

Ezekkel az eszközökkel dolgozva, a tanárok beépíthetik oktatási gyakorlataikba a tablet használatát, hogy innovatív pedagógiai megközelítések fejlődhessenek ki: tanórák előkészítése, tanulási források létrehozása, és osztálytermi használat, vagy más kollegákkal való együttműködés, miközben megfigyelhetik a diákokat is, hogy miként használják ezeket az eszközöket.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az irodisták java otthon maradna
Kicsi az igény a járvány előtti rendszer visszaállítására.
Melyik böngésző mennyire népszerű?
Miközben a Google Chrome és az immár megújult Microsoft Edge piaci részesedése folyamatosan növekszik, a Firefox egyre inkább elveszíti a felhasználók bizalmát.
Ezek voltak július legerősebb androidos mobiljai
Az AnTuTu kiadta a szokásos toplistáját a legerősebb androidos okostelefonokról.
Nagyon különleges tokot csinált a Galaxy Note 20 mobilokhoz a Razer
Speciális hőelvezetésre képes tokot rakott össze a Galaxy Note 20 okostelefonokhoz a Razer.
5G-t hoz a laptopokba a MediaTek chipje
Az Intel közreműködésével jövőre bukkanhatnak fel az első ilyen PC-k.

További tech hírek >>