Az Apple kárán gazdagszik a magyar


Az Apple kemény szankciókat alkalmaz Magyarország ellen. Az utóbbi időben elszaporodtak a biztosítási és garanciális csalások. A magyar bűnözők egyre nagyobb gondot jelentenek a cég számára.

Magyarországon több, mint tízszer annyi iPhone hibásodik meg, mint a világ bármely másik országában. A felhasználók által visszajelzett hibák legtöbb része még garanciális időszakban jelentkezik, így azok jogosultak a garanciális cserére.

pile-of-broken-iPhone-screensSajnos a probléma hátterében nem a készülékek megbízhatatlansága, hanem a magyarokra jellemező leleményesség áll. Minden jel arra mutat, hogy az utóbbi egy évben egy külön üzletág épült arra, hogy az elromlott, letiltott alaplapú készülékeket újra cserélték. Ezt úgy tudták megcsinálni, hogy az elromlott alaplapot átrakták egy, még garanciális készülékbe, ahol rövidre zárták. Ezzel a módszerrel sikerült elérniük, hogy a készülék azonosítására csak a borítás alatt lévő matrica szolgálhasson.

Természetesen a rossz készülékeket eladták, így busás haszonra tehettek szert. Egy telefon értékesítése akár 50-80 ezer forintos hasznot is hozhatott a konyhára. Információink szerint nem magánzókról, hanem egy komplett bűnbandáról beszélhetünk, akik jól szervezett munkájukkal eddig milliós összeget kaszáltak az akciójukkal.

Az Apple közleménye szerint a jövőben nagyobb figyelmet fog kapni Magyarország és heteken belül el fogják érni, hogy még véletlenül se szolgálják ki a bűnbanda embereit.

Kulcsszavak: 5s, apple, iphone, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Bámulatos az új Harry Potter film előzetese
Az előzetesek alapján a hamarosan mozikba kerülő Legendás állatok és megfigyelésük 2 lényegesen több izgalmat ígér, mint az első rész.
5G kapcsolatot hoztak létre Siófokon
A Vodafone 5G tesztkapcsolaton keresztül közvetített valós idejű online videós tartalmat, melyet HD minőségben streamelt a világhálóra.
Ön elbírna 1500 telefonhívással havonta?
Meglátogattuk a Telenor telefonos ügyfélszolgálatát, érdekes kulisszatitkokat tudtunk meg.
Nem viszik az iPhone XS-t
Egy neves elemző szerint az iPhone XS Max eladásai 4:1 arányban múlják felül az iPhone XS iránti keresletet.
Aida64 Extreme Edition 5.98
Hardver és szoftver diagnosztizáló alkalmazás

További tech hírek >>