Az Audi fő célja a hatékony termelés


Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. az elmúlt pénteken fórumot szervezett az új járműgyár 33 beszállítójának Győrben.

A rendezvény céljának megfelelően a partnercégek képviselőit tájékoztatták az új gyár minőségbiztosítási és logisztikai követelményeiről, valamint tapasztalatot cseréltek megalapozva a jövőbeli sikeres együttműködést.

A vállalat partnerei között, akik többnyire főalkatrészeket szállítanak majd az új járműgyárba, három olyan vállalat is található, akik a jövőben Magyarországon fogják az új Audi modellhez szükséges komponenseket gyártani.

Az Audi Hungaria minőségbiztosítási szakértői a vállalat beszállítói-és alkatrész menedzsment követelményeiről tájékoztatták az üzleti partnerek képviselőit. "Az idejekorán elindított intenzív együttműködés az új járműgyártás partnereivel létfontosságú jövőbeli sikereink eléréséhez" - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke. "Üdvözöljük, ha beszállítóink a gyár közvetlen közelében lévő telephelyeikről szállítják majd a gyártásunkhoz szükséges alkatrészeket. Ezzel lehetőséget teremtünk a rövid átfutású minőségi folyamatok biztosítására és a gyártási lánc optimális kialakítására."

A már jól bevált beszállítók mellett a Rehau vállalat a lökhárító, a Thyssen Krupp az első és hátsó futóműhöz szükséges alkatrészek, valamint a TI Automotiv a tankrendszerek gyártásával olyan új partnerek, akik a jövőben Magyarországon gyártják az új Audihoz szükséges alkatrészeket. Az Audi Hungaria Magyarországon számos beszállítóval áll üzleti kapcsolatban, ebből ötvenen szállítanak motor-és járműgyártáshoz szükséges széria-alkatrészeket. A vállalat évek óta törekszik a magyar beszállítói arány növelésére, amely a gyárbővítéssel folyamatosan emelkedni fog.

A győri székhelyű , az AUDI konszern tagja, az Audi- és Volkswagen-konszern központi motorszállítója. Győrben gyártják az Audi TT Coupé és TT Roadster sportautókat, az A3 Cabriolet-t, 2011 januárjától pedig az RS 3 Sportbacket. 2006 óta az Audi Hungaria számos alumínium karosszériaelemet szállít az Audi R8-hoz. 2011-ben 1.883.757 motort és 39.518 járművet gyártott a vállalat. Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, és az ország legnagyobb exportőreinek egyike.

A jelenlegi motorgyártás és járműszerelde 2013-ig Győrben teljes gyártási folyamatot lefedő járműgyárrá bővül: présüzem, karosszériaüzem, lakkozó, járműszerelde épül. A vállalat több mint 900 millió eurót fordít a gyárbővítésre és 2 100 új munkahelyet hoz létre.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>