Az élet nagy tanulsága. Mégsem lesz internetadó?


Dehogynem, csak nem akkora mértékű, mint ahogy azt először gondoltuk.

Tegnap estétől egészen ma délutánig az internetadótól volt hangos az ország. A kormány tegnap benyújtotta a törvényjavaslatát, amelyben az internetadó bevezetését szorgalmazta. A ma tárgyalt törvényjavaslatot elfogadták, de az adó mértékét 700 forintban maximalizálták. Nem szabad elfelejteni, hogy a távközlési adót telefonszámláinkon már folyamatosan megfizetjük, az interneten keresztül viszont havonta még egyszer kénytelenek leszünk ezt megtenni. (A mobilinternetes telefon előfizetésekről nem is beszélve).

Ismered a politikát?

Most biztosan megnyugodtál, hogy nem kell ezreket fizetned havonta pluszban. De szerinted a te véleményednek engedtek? Ugyan... Nem fogunk konteózni, de nyilvánvaló volt az emberek megvezetése; a cél az adó bevezetése és elfogadtatása volt, de úgy, hogy a nép azt nyugodtan és mosollyal tegye. Tegnap ezért lettek elhintve az információk a hihetetlen díjakról, ma pedig megkaptuk a több ezer forinthoz képest alacsony, 700 Ft-os összeget. Először hőbörgés volt, összefogás, most pedig mindenki boldog, hogy nem kell sokat fizetnie, sőt, sokan még mosolyognak is, hogy megmutattuk, jó lesz.

Az én telefonszámlám jövőre 1400 forinttal lesz drágább, mint 3 évvel ezelőtt.

A tegnap esti összefogás példamutató volt és csodálatos. Erre lenne szükség a nemzeti ünnepeink során, illetve a hétköznapokban, amikor lenyeljük azokat a dolgokat, amitől keserűbbek a napjaink.

Kulcsszavak: adó, internet, kormány
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tollas szárnnyal repül a különleges robotgalamb – videó
A PigeonBotot a galambok ízületeinek működésére alapozva fejlesztették ki.
Dragon Ball Z: Kakarot – Íme az első pontszámok
A mai napon jelent meg a január talán legfontosabb játéka, a Dragon Ball Z: Kakarot, az első kritikusok pedig már ítéletet is mondtak.
Itt az első mini GeForce RTX 2070
Az Intel Ghost Canyon NUC géphez rakta össze a mini GeForce RTX 2070-et az ASUS.
Mit szólna, ha ilyen lenne az összehajtható iPhone? – videó
Egyelőre senki sem tudja, az Apple mikor készíti el az összecsukható iPhone-t – már ha elkészíti valaha –, de a rajongókat ez nem tántorítja el attól, hogy videót készítsenek...
Hunt: Showdown – Nem lesz kötelező más játékosok ellen játszanunk
A Hunt: Showdown fejlesztői közzétettek egy igen terjedelmes bejegyzést a terveikről, ez alapján pedig hamarosan érkezik a PvE mód is.

További tech hírek >>