Az élet nagy tanulsága. Mégsem lesz internetadó?


Dehogynem, csak nem akkora mértékű, mint ahogy azt először gondoltuk.

Tegnap estétől egészen ma délutánig az internetadótól volt hangos az ország. A kormány tegnap benyújtotta a törvényjavaslatát, amelyben az internetadó bevezetését szorgalmazta. A ma tárgyalt törvényjavaslatot elfogadták, de az adó mértékét 700 forintban maximalizálták. Nem szabad elfelejteni, hogy a távközlési adót telefonszámláinkon már folyamatosan megfizetjük, az interneten keresztül viszont havonta még egyszer kénytelenek leszünk ezt megtenni. (A mobilinternetes telefon előfizetésekről nem is beszélve).

Ismered a politikát?

Most biztosan megnyugodtál, hogy nem kell ezreket fizetned havonta pluszban. De szerinted a te véleményednek engedtek? Ugyan... Nem fogunk konteózni, de nyilvánvaló volt az emberek megvezetése; a cél az adó bevezetése és elfogadtatása volt, de úgy, hogy a nép azt nyugodtan és mosollyal tegye. Tegnap ezért lettek elhintve az információk a hihetetlen díjakról, ma pedig megkaptuk a több ezer forinthoz képest alacsony, 700 Ft-os összeget. Először hőbörgés volt, összefogás, most pedig mindenki boldog, hogy nem kell sokat fizetnie, sőt, sokan még mosolyognak is, hogy megmutattuk, jó lesz.

Az én telefonszámlám jövőre 1400 forinttal lesz drágább, mint 3 évvel ezelőtt.

A tegnap esti összefogás példamutató volt és csodálatos. Erre lenne szükség a nemzeti ünnepeink során, illetve a hétköznapokban, amikor lenyeljük azokat a dolgokat, amitől keserűbbek a napjaink.

Kulcsszavak: adó, internet, kormány
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem készít több táblagépet a Google
A webes konszern leállította a saját készülékek fejlesztését, az androidos tábla PC-k készítését ugyanakkor továbbra is támogatni fogja.
A fapados gamer laptop
Az ár kedvező, a teljesítménye is jó, de találtunk kompromisszumokat. Az Asus TUF Gaming FX505-öt teszteltük.
World War Z – Úgy viszik az Epic Store-os verziót, mint a cukrot
A World War Z mögött álló Saber Interactive vezetője elárulta, hogy már 700 ezer példány talált gazdára az Epic Store-on keresztül.
Ma küldi fel az űrbe a NASA az új atomórát, amitől sok mindent remélnek a tudósok
Végül nem június 22-én, hanem június 24-én, azaz ma küldheti fel az űrbe azt a szerkezetet a NASA, amely fontos tudományos célokat szolgál. Egy atomóráról van szó, de nem az időt...
Samsung OLED-kijelzőt rakhat az iPadekbe az Apple
Nincsenek kihasználva az iPhone-kijelzőket gyártó üzemek, így az Apple az iPadekbe kérhet paneleket.

További tech hírek >>