Az élet nagy tanulsága. Mégsem lesz internetadó?


Dehogynem, csak nem akkora mértékű, mint ahogy azt először gondoltuk.

Tegnap estétől egészen ma délutánig az internetadótól volt hangos az ország. A kormány tegnap benyújtotta a törvényjavaslatát, amelyben az internetadó bevezetését szorgalmazta. A ma tárgyalt törvényjavaslatot elfogadták, de az adó mértékét 700 forintban maximalizálták. Nem szabad elfelejteni, hogy a távközlési adót telefonszámláinkon már folyamatosan megfizetjük, az interneten keresztül viszont havonta még egyszer kénytelenek leszünk ezt megtenni. (A mobilinternetes telefon előfizetésekről nem is beszélve).

Ismered a politikát?

Most biztosan megnyugodtál, hogy nem kell ezreket fizetned havonta pluszban. De szerinted a te véleményednek engedtek? Ugyan... Nem fogunk konteózni, de nyilvánvaló volt az emberek megvezetése; a cél az adó bevezetése és elfogadtatása volt, de úgy, hogy a nép azt nyugodtan és mosollyal tegye. Tegnap ezért lettek elhintve az információk a hihetetlen díjakról, ma pedig megkaptuk a több ezer forinthoz képest alacsony, 700 Ft-os összeget. Először hőbörgés volt, összefogás, most pedig mindenki boldog, hogy nem kell sokat fizetnie, sőt, sokan még mosolyognak is, hogy megmutattuk, jó lesz.

Az én telefonszámlám jövőre 1400 forinttal lesz drágább, mint 3 évvel ezelőtt.

A tegnap esti összefogás példamutató volt és csodálatos. Erre lenne szükség a nemzeti ünnepeink során, illetve a hétköznapokban, amikor lenyeljük azokat a dolgokat, amitől keserűbbek a napjaink.

Kulcsszavak: adó, internet, kormány
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>