Az elhanyagolhatatlan kémcucc


Vannak dolgok melyek a kémeknél mindig vannak de azért otthonra sem ártanak.

Itt ez az elegáns töltőtoll mely az íráson kívül használható valami másra is. A toll egy 2 GB-os memóriával és egy 352x288-as felbontású kamerával rendelkezik A kamera 5V-ról müködik és a 2GB-os memóriára összesen 15 órányi videót tudunk rávenni.

Hogy miért szeretik az emberek titokban rögzíteni a dolgokat az rejtély, de az biztos hogy Angliában veszik mint a cukrot. A kis kémkütyüvel készített videó az USB csatlakozó segítségével hipp hopp áttölthető és nézhető. Viszont a kémkedésnek megvan az ára, méghozzá kb 20000Ft képében.

Kulcsszavak: 2, 5v, gb, kamea, kamera, kém, sztárblogger, toll, usb
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>