Az elveszett filmtekercs története


Ez a sztori csak részben kapcsolódik a teki témához. Annyi a teki vonal, hogy a főszereplő egy tekercs film, és hogy a YouTube segített eljuttatni mindenkihez a történetet. Egyébként pedig egy modern kori mese, amiben a herceg mindent megtesz, tűzön-vízen keresztülmegy, hogy visszaadja a királykisasszonynak az elveszett... filmtekercsét. Közben pedig rengeteg segítővel találkozik.

Előre is bocs, hogy nem rakom fel ide a videókat, szerintem a YouTube-on a helye, ha már a videómegosztó segített megosztani a világgal a történetet, Todd Bieber csatornáján megnézhetitek a videókat.

Todd Bieber egy new york-i srác, aki a múltkori nagy hóvihar után kisíelt egy parkba, és talált egy tekercs előhívatlan filmet. Esélytelennek látta, hogy a tulajdonosa megtalálja, ha ő otthagyja, ezért elvitte magával, és előhívatta. Elhatározta, hogy megtalálja a gazdáját. (Pár nappal korábban egy vadidegen nő a kezébe nyomott 26 dollárt azzal, hogy az utcán találta, és nem akarja megtartani, ezért azt akarja, hogy ő kezdjen vele valamit. Todd pedig kitalálta, hogy arra fordítja a pénzt, hogy visszajuttassa a tulajdonosának a filmet és a képeket.)

Összevágott egy videót a történetéről és a fotókról, próbált minél több részletre odafigyelni a képeken, amikből kideríthető valami a kép készítőjéről. A videót, amiben a netezőktől kér segítséget, feltöltötte a YouTube-ra. Elég szép látogatottságot ért el vele, most másfél milliónál jár a nézettsége.

Rengetegen jelentkeztek nála a megadott e-mail címen. Próbáltak mindenféle tippeket adni, de volt, aki csak a támogatását fejezte ki, vagy éppen imát küldött neki. Volt olyan levélíró is, akinek semmi ötlete nem volt, viszont olyan szimpatikusnak találta Toddot, hogy felajánlotta a kanapéját arra az esetre, ha felé utazna a srác.

Most jön a hepiend: egyszercsak jelentkezett nála a képek készítője, és bizonyítékképpen küldött néhány másik fotót, amik szintén akkor készültek, csak egy másik géppel, amit nem veszítettek el. Egy francia lány járt New Yorkban a nagy hóvihar idején a tesvéreivel, ő veszítette el a filmet.

Todd végül maga vitte el a tekercset Párizsba a tulajdonosának a barátnőjével együtt. Összesen tíz napot töltöttek Európában, és bejártak öt országot, mert ha már ellátogattak az öreg kontinensre, beugrottak pár emberkéhez, akik a kanapé-ajánlattal becsekkoltak hozzá. Közben is mindenféle kalandjuk volt, és a képek készítőjével is összehaverkodtak végül.

Nyugodtan mondjátok rám, hogy szentimenti vagyok, de én több ponton meghatódtam.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>