Az LG is beszáll a táblabizniszbe


Hamarosan érkezik a cég első tabletje, ami a G-Slate névre hallgat. Az androidos készüléket az Egyesült Államokban márciustól lehet majd megvásárolni.

Hát igen, senki nem akar kimaradni a buliból, az LG is kér egy szeletet abból a bizonyos tortából. Az év elején beharangozott táblával kapcsolatban néhány részlet még homályos, specifikáció viszont már van, nézzük, mit kell tudnia egy tabletnek 2011-ben az LG szerint.

Az egyre népesebb piac hamarosan érkező újonca Android 3.0, azaz Honeycomb rendszert futtat, a kijelzője pedig 8.9 hüvelykes. Kétmagos 1 Ghz-es Nvidia Tegra 2 CPU lesz a fedél alatt, 32 GB belső memóriával. A már szemlátomást alapnak számító két kamera itt is stimmel, az elülső 2 megapixeles, a hátulsó pedig 5, ehhez LED vaku is dukál. A hírek szerint HD (1080p) és sztereoszkópikus felvétel is készíthető vele. Wi-fi, beépített giroszkóp van, és a HDMI-kimenetet sem spórolták ki.

A G-Slate áráról még nem tudni semmit, vélhetően a hamarosan kezdődő Mobile World Congress rendezvényen rukkolnak elő a részletekkel. Az eseményt február 14-17. között bonyolítják majd, szóval nem kell sokat várni ezekre az infókra sem. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy az USA lakói márciustól vásárolhatják meg a készüléket.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Digitális oltási igazolványért lobbizik Magyarország is
Az észt kormánytól származó ötletet támogatja a magyar és az izlandi kabinet is.
Calibre 5.10.1
E-könyv olvasó, szinkronizáló és konvertáló.
Tovább marad ingyenes a meglévő felhasználóknak az Apple TV+
Egyszer már meghosszabbította az ingyenes ajánlatát az Apple, most újra így tett.
Resident Evil Village – A tavaszi demó már tartalmasabb lesz, mint a PS5 exkluzív The Maiden
Élesedett a Resident Evil Village PS5 exkluzív demója, a The Maiden, a fejlesztők pedig jelezték, hogy a tavaszi próbakör combosabb lesz.
Amerikai csillagászok megtalálták a második olyan exobolygót, amelynek nincsenek felhői
A forró Jupiternek is nevezett WASP-62b egyik érdekessége, hogy nagyon messze, 575 fényévre van tőlünk.

További tech hírek >>