Az új Xbox tudja majd, ki játszik éppen vele


A Microsoft új játék -és szórakoztatókonzolja ugyan még csak novemberben jelenik majd meg, a reklámkampány azonban már javában dübörög. A ComicCon 2013 rendezvényen az egyik panel során Larry Hyrb a színpadon mutatta be a konzol néhány új tulajdonságát, köztük azt is, hogy a vezérlő felismeri, kinek a kezében van a vezérlő.

A konzol ezt a beépített Kinect kamerával fogja tudni megtenni, vagyis ha átadjuk a vezérlőt valaki másnak, akkor az az illető azon játékos profilját fogja betölteni (ez a feature állítólag in-game is működni fog, tehát nem kell közben megállítani a játékot).

[caption id="attachment_8316" align="alignnone" width="618"]Ez még nem a végleges verzió.... Ez még nem a végleges verzió....[/caption]

A meggyőzőkampányban Az Xbox One előnyös tulajdonságai között még megemlítésre került az is, hogy az ebben található Kinect berendezés érzékenysége körülbelül tízszerese a jelenleg kapható eszközöknek, így az is lehetséges lesz majd, hogy a Kinect érzékelő egy ún. "maszkot" készítsen az arcunkról, és egyrészt avatarként - már aki ezt szeretné - felhasználhatja a játékokban, illetve az ezt támogató termékekben az is lehetségessé válik majd, hogy az érzékelő alapján saját digitális másunk is bekerülhessen a játékba az ajánlott alapértelmezett karaktereken kívül. És mivel az arcvonásainkat játék közben is folyamatosan rögzítheti a kamera, így arckifejezésünket a játékmenetbe is átviszi majd a gép a virtuális képmásunkra.

Kulcsszavak: microsoft, xbox one
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiadta az LPDDR5 specifikációit a JEDEC
Az új generációs ultramobil memóriaszabvány komoly effektív órajelen működhet.
Befutott a Michael Jackson-dokumentumfilm előzetese
Megérkezett a Michael Jackson vélt molesztálásait feltáró, a Sundance Fesztivál közönsége által sokkolónak kikiáltott dokumentumfilm előzetese.
A Panasonic új mikrója magától felismeri, meddig kell melegíteni az ételt
A mikrohullámú sütők gyakori problémája, hogy nem melegítik meg jól az ételt, vagy túl forróak lesznek, mire kivesszük belőlük. A Panasonic idei új alternatívája erre a problémára...
Majd 15 év késéssel érkezik az első 4 GHz-es Pentium
Érkezik a Pentium Gold G5620 processzor, melynek érdekessége, hogy a legendás márkanévhez először párosul 4 GHz-es frekvencia.
Elkészült az Android 9 Pie a Nokia 6-ra
Tartja magát a kétéves támogatási ígéretéhez a HMD Global.

További tech hírek >>