Az új Xbox tudja majd, ki játszik éppen vele


A Microsoft új játék -és szórakoztatókonzolja ugyan még csak novemberben jelenik majd meg, a reklámkampány azonban már javában dübörög. A ComicCon 2013 rendezvényen az egyik panel során Larry Hyrb a színpadon mutatta be a konzol néhány új tulajdonságát, köztük azt is, hogy a vezérlő felismeri, kinek a kezében van a vezérlő.

A konzol ezt a beépített Kinect kamerával fogja tudni megtenni, vagyis ha átadjuk a vezérlőt valaki másnak, akkor az az illető azon játékos profilját fogja betölteni (ez a feature állítólag in-game is működni fog, tehát nem kell közben megállítani a játékot).

[caption id="attachment_8316" align="alignnone" width="618"]Ez még nem a végleges verzió.... Ez még nem a végleges verzió....[/caption]

A meggyőzőkampányban Az Xbox One előnyös tulajdonságai között még megemlítésre került az is, hogy az ebben található Kinect berendezés érzékenysége körülbelül tízszerese a jelenleg kapható eszközöknek, így az is lehetséges lesz majd, hogy a Kinect érzékelő egy ún. "maszkot" készítsen az arcunkról, és egyrészt avatarként - már aki ezt szeretné - felhasználhatja a játékokban, illetve az ezt támogató termékekben az is lehetségessé válik majd, hogy az érzékelő alapján saját digitális másunk is bekerülhessen a játékba az ajánlott alapértelmezett karaktereken kívül. És mivel az arcvonásainkat játék közben is folyamatosan rögzítheti a kamera, így arckifejezésünket a játékmenetbe is átviszi majd a gép a virtuális képmásunkra.

Kulcsszavak: microsoft, xbox one
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Visszatér az egyik legnagyobb horrorklasszikus – Silent Hill pletykaösszesítő
Összeszedtünk nektek minden híresztelést az új Silent Hill-játékról.
Káros játékok bojkottálása és államilag elfogadott idősávok – Befutott a Steam China alfa verziója
A Valve már 2018 óta készíti a Steam Kínára optimalizált kiadását, melynek most a jelek szerint elérhetővé vált az alfa verziója.
Felismeri a Facebook mesterséges intelligenciája a fotókon lévő termékeket
A közösségi oldalon minden vizuális elemet vásárlási élménnyé változtatnak, azaz ismerősünk fotóján lévő ruhát azonnal megvehetjük valahol.
Hálózati céggel erősít az Intel
A népszerű kártyákat gyártó Rivet megszerzésével azonban megmarad a Killer-márkanév.
Megérkezett az első Pixar animáció, amelynek meleg főhőse van
Filmtörténeti jelentőségű kisfilmet mutatott be a Disneyhez tartozó Pixar Stúdió a napokban.

További tech hírek >>