Az új Xbox tudja majd, ki játszik éppen vele


A Microsoft új játék -és szórakoztatókonzolja ugyan még csak novemberben jelenik majd meg, a reklámkampány azonban már javában dübörög. A ComicCon 2013 rendezvényen az egyik panel során Larry Hyrb a színpadon mutatta be a konzol néhány új tulajdonságát, köztük azt is, hogy a vezérlő felismeri, kinek a kezében van a vezérlő.

A konzol ezt a beépített Kinect kamerával fogja tudni megtenni, vagyis ha átadjuk a vezérlőt valaki másnak, akkor az az illető azon játékos profilját fogja betölteni (ez a feature állítólag in-game is működni fog, tehát nem kell közben megállítani a játékot).

[caption id="attachment_8316" align="alignnone" width="618"]Ez még nem a végleges verzió.... Ez még nem a végleges verzió....[/caption]

A meggyőzőkampányban Az Xbox One előnyös tulajdonságai között még megemlítésre került az is, hogy az ebben található Kinect berendezés érzékenysége körülbelül tízszerese a jelenleg kapható eszközöknek, így az is lehetséges lesz majd, hogy a Kinect érzékelő egy ún. "maszkot" készítsen az arcunkról, és egyrészt avatarként - már aki ezt szeretné - felhasználhatja a játékokban, illetve az ezt támogató termékekben az is lehetségessé válik majd, hogy az érzékelő alapján saját digitális másunk is bekerülhessen a játékba az ajánlott alapértelmezett karaktereken kívül. És mivel az arcvonásainkat játék közben is folyamatosan rögzítheti a kamera, így arckifejezésünket a játékmenetbe is átviszi majd a gép a virtuális képmásunkra.

Kulcsszavak: microsoft, xbox one
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.
Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.

További tech hírek >>