Az új Xbox tudja majd, ki játszik éppen vele


A Microsoft új játék -és szórakoztatókonzolja ugyan még csak novemberben jelenik majd meg, a reklámkampány azonban már javában dübörög. A ComicCon 2013 rendezvényen az egyik panel során Larry Hyrb a színpadon mutatta be a konzol néhány új tulajdonságát, köztük azt is, hogy a vezérlő felismeri, kinek a kezében van a vezérlő.

A konzol ezt a beépített Kinect kamerával fogja tudni megtenni, vagyis ha átadjuk a vezérlőt valaki másnak, akkor az az illető azon játékos profilját fogja betölteni (ez a feature állítólag in-game is működni fog, tehát nem kell közben megállítani a játékot).

[caption id="attachment_8316" align="alignnone" width="618"]Ez még nem a végleges verzió.... Ez még nem a végleges verzió....[/caption]

A meggyőzőkampányban Az Xbox One előnyös tulajdonságai között még megemlítésre került az is, hogy az ebben található Kinect berendezés érzékenysége körülbelül tízszerese a jelenleg kapható eszközöknek, így az is lehetséges lesz majd, hogy a Kinect érzékelő egy ún. "maszkot" készítsen az arcunkról, és egyrészt avatarként - már aki ezt szeretné - felhasználhatja a játékokban, illetve az ezt támogató termékekben az is lehetségessé válik majd, hogy az érzékelő alapján saját digitális másunk is bekerülhessen a játékba az ajánlott alapértelmezett karaktereken kívül. És mivel az arcvonásainkat játék közben is folyamatosan rögzítheti a kamera, így arckifejezésünket a játékmenetbe is átviszi majd a gép a virtuális képmásunkra.

Kulcsszavak: microsoft, xbox one
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Mortal Kombat még mindig a videojátékok csúcsa
Az előzetes alapján az új rész visszaül a trónra. A nevét még az is ismeri, aki soha életében nem játszott.
A mobilfotózás királya lett a Samsung Galaxy S10 5G
A DxOMark szerint a Samsung Galaxy S10 5G a világ legjobb mobilfényképezője.
Óriási akkumulátorral jön egy olcsó androidos telefon
Áprilisban mutathatja be a kínai Vivo az Y17-es készülékét, amihez egy szabad szemmel is jól látható méretű akkumulátor társul majd.
Új előzetest kapott a Hobbs & Shaw
Akció, humor, száguldás: megérkezett a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spinoff második előzetese.
Command & Conquer Remastered – Kaptunk egy képet ízelítőnek
A Command & Conquer Remastered csapata kiadott egy képet a játék egyik épületéről, ami ismerős lehet az eredeti program átvezető videóiból.

További tech hírek >>