Az ukrán elnöké a világ legdrágább különgépe


Viktor Juscsenko megrendelte magának a világ legdrágább és legfényűzőbb elnöki különgépét, mely méltán vehetné fel a versenyt Obama Air Force One-jával.

 

Ahogy azt már megszokhattuk, minden ország vezetői szeretik a fényűzést, ugyanakkor tudjuk, hogy egy ország nagyságát is kifejezik a drága járművek és a fényűző helszínek. Ebbe futott bele Viktor Juscsenko is, aki megrendelte magának a kontinens legújabb és legfényűzőbb különgépét, az Airbus A-319-115XCJ-t.

A gépet szinte minden különleges ésprémium anyaggal ellátták, így közel 3 évig dolgoztak rajta. A gép már több hónapja repül, de az ukrán The Aviation of Ukraine magazinnak csak most sikerült lefotóznia.

A gép belül bámulatosan néz ki. Szinte minden drága anyag megtalálható benne, amit csak el tudunk képzelni. A gép hálóját  Jacquard-szövetből készítették, a mosdókagyló márványból készült, a képek és a tükör keretei, valamint a csaptelepek pedig arannyal vannak bevonva. A gépen található asztalok mind bézsszínűek, ahogy a mellettel lévő bőrfotelek is, a szekrényekpedig tömör, lakkozott fábólkészültek. A technikai háttérről jelenleg csak pletykálnak, de ezek szerint Bose hangrendszerrel, 10-15 LCD Tv-vel van felszerelve.

A gép pilótáit Franciaországban, az Airbus központban képezték ki. A gép összesen 90 millió dollárba került, ami átszámítva csaknem 20 milliárd forint.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Firefox 70.0
A Mozilla böngészőjének 70.0-ás verziója.
Hatalmas siker lett a Lenovo jótékonysági CS:GO meccse
A Lenovo jótékonysági CS:GO meccset szervezett a Csodalámpa Alapítvány javára, a befolyt összeg pedig a negyedmillió forintot is átlépte.
Megzavart pár iPhone 11-et az iOS 13 frissítése
Az iOS 13.1.3 használhatatlanná tette az Ultra WideBand U1 chipet egyes modellekben.
Kiszivárgott, mikor jön a PlayStation 5, és az is, mennyibe kerülhet
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Sony 2020 decemberében mutatja majd be a PlayStation ötödik generációs változatát. Egy szlovák viszonteladónak köszönhetően most nemcsak a pontos dátum...
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitora (x)
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitor, mely QHD felbontással és 165 Hz-es képfrissítéssel keresi a játékosok kegyeit.

További tech hírek >>