Az ukrán elnöké a világ legdrágább különgépe


Viktor Juscsenko megrendelte magának a világ legdrágább és legfényűzőbb elnöki különgépét, mely méltán vehetné fel a versenyt Obama Air Force One-jával.

 

Ahogy azt már megszokhattuk, minden ország vezetői szeretik a fényűzést, ugyanakkor tudjuk, hogy egy ország nagyságát is kifejezik a drága járművek és a fényűző helszínek. Ebbe futott bele Viktor Juscsenko is, aki megrendelte magának a kontinens legújabb és legfényűzőbb különgépét, az Airbus A-319-115XCJ-t.

A gépet szinte minden különleges ésprémium anyaggal ellátták, így közel 3 évig dolgoztak rajta. A gép már több hónapja repül, de az ukrán The Aviation of Ukraine magazinnak csak most sikerült lefotóznia.

A gép belül bámulatosan néz ki. Szinte minden drága anyag megtalálható benne, amit csak el tudunk képzelni. A gép hálóját  Jacquard-szövetből készítették, a mosdókagyló márványból készült, a képek és a tükör keretei, valamint a csaptelepek pedig arannyal vannak bevonva. A gépen található asztalok mind bézsszínűek, ahogy a mellettel lévő bőrfotelek is, a szekrényekpedig tömör, lakkozott fábólkészültek. A technikai háttérről jelenleg csak pletykálnak, de ezek szerint Bose hangrendszerrel, 10-15 LCD Tv-vel van felszerelve.

A gép pilótáit Franciaországban, az Airbus központban képezték ki. A gép összesen 90 millió dollárba került, ami átszámítva csaknem 20 milliárd forint.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jön a Xiaomi Mi A3
A sikeres sorozat OLED-panellel, tripla-kamerával és üveg burkolattal újulna meg.
Mi lett volna, ha a Microsoft fejleszti ki az Androidot?
Túl sok gyakorlati értelme nincs a „mi lett volna, ha…” kérdésnek, azonban időnként izgalmas eljátszani a gondolattal, hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha más irányba fordulnak....
Ez a mobil kapja meg elsőként a Qualcomm új csúcsprocesszorát
Az Asus július 23-án mutatja be az új készülékét, amibe a jelenlegi legerősebb Qualcomm-erőforrást pakolják.
Egy lépésben 20%-kal javíthat az akkumulátorokon a Bosch
A Bosch összekapcsolja az elektromos autó akkumulátormenedzselő rendszereit a felhővel, mert a mérnökök szerint így jelentős mértékben javíthatnak az akkuk teljesítményén, illetve...
Valamire készül a Facebook, különleges csapatot épít
A Facebook jelentette be, hogy sikerült a Google-től elcsábítani azt a Jason Toffot, aki a Vine társalapítója volt.

További tech hírek >>