Bakelithallgatás bárhol és bármikor


A brit székhelyű Crosley nem kisebb dolgot alkotott, mint egy közepes tolltartó méretű bakelit lemezjátszót, mellyel bárhol és bármikor lepörgethetjük kedvenc korongunkat.

Nos, természetesen hülyén néznénk ki egy ilyen ketyerével a hónunk alatt a villamoson zötyögve, de a bevezetőben leírt tény úgy is igaz, még ha nincs is olyan ember, aki kipróbálná. Ám a készülék méreténél fogva igen csekély helyet foglal, így azok számára jelenthet ideális megoldást, akik hely szűkében vannak, hiszen a Crosley lemezjátszó tényleg annyi helyet foglal, mit egy tolltartó. A bakeliteket két különböző sebességgel pörgeti puha gumírozott görgőivel, melynek köszönhetően a lemez sérülése kizárt.

Ám a kis szerkentyűvel nem csak lejátszani lehet, hanem akár felvenni is, ugyanis USB portjának köszönhetően számítógéphez csatlakoztatható, így régi lemezeink digitalizálására is remekül alkalmas. A kis lemezjátszó mindössze 150 dollárba kerül, ám a gyártó oldalán egyelőre a „Coming Soon” felirat díszeleg mellette és pontos dátumot sem közölnek, már ami a megjelenést illeti. Akinek szüksége lenne a kicsikére, jobban teszi, ha olykor visszanéz a sitera.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Marvel felfedte, mi vár ránk a következő két évben
Bejelentették a következő öt Marvel Cinematic Universe-film premierjének időpontját és néhány új részletet is.
Életmentő filctoll? Kutyaízű víz? - tesztelje, mennyit tud a holdra szállásról (kvíz)
Ötven évvel ezelőtt, 1969 július 20-án elsőként lépett ember a Holdra. Emlékszik még, hogy zajlott a történelmi küldetés? Most ellenőrizheti tudását!
Ez a hihetetlenül egyszerű számítógép repítette Armstrongékat a Holdra
Mai szemmel nézve megmosolyogtató technológia segítette az első holdra szállást. Az űrverseny által felgyorsított fejlesztések öt évtizede két ember lépteit segítették,...
Titkolt részletek: hajszálon múlt, hogy a holdra szállás nem végződött tragédiával
Egy tudományos újságíró olyan részletekről számol be a holdra szállással kapcsolatos új könyvében, melyek sokáig titkosítva voltak.
Ezt látta a holdra szállás közben Neil Armstrong – videó
A NASA tudósai a rendelkezésre álló információk alapján készítettek egy videót, ami Neil Armstrong szemszögéből mutatja az ötven éve történt eseményeket.

További tech hírek >>