Bakelithallgatás bárhol és bármikor


A brit székhelyű Crosley nem kisebb dolgot alkotott, mint egy közepes tolltartó méretű bakelit lemezjátszót, mellyel bárhol és bármikor lepörgethetjük kedvenc korongunkat.

Nos, természetesen hülyén néznénk ki egy ilyen ketyerével a hónunk alatt a villamoson zötyögve, de a bevezetőben leírt tény úgy is igaz, még ha nincs is olyan ember, aki kipróbálná. Ám a készülék méreténél fogva igen csekély helyet foglal, így azok számára jelenthet ideális megoldást, akik hely szűkében vannak, hiszen a Crosley lemezjátszó tényleg annyi helyet foglal, mit egy tolltartó. A bakeliteket két különböző sebességgel pörgeti puha gumírozott görgőivel, melynek köszönhetően a lemez sérülése kizárt.

Ám a kis szerkentyűvel nem csak lejátszani lehet, hanem akár felvenni is, ugyanis USB portjának köszönhetően számítógéphez csatlakoztatható, így régi lemezeink digitalizálására is remekül alkalmas. A kis lemezjátszó mindössze 150 dollárba kerül, ám a gyártó oldalán egyelőre a „Coming Soon” felirat díszeleg mellette és pontos dátumot sem közölnek, már ami a megjelenést illeti. Akinek szüksége lenne a kicsikére, jobban teszi, ha olykor visszanéz a sitera.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Codemasters kezébe kerültek a WRC-jogok
2023-tól kezdődően öt éven keresztül ők gyárthatják a hivatalos játékokat a rali-világbajnoksághoz.
Rengeteg korábbi játékot támogat majd az Xbox Series X
Egyes címeket HDR-ben és 120 fps mellett is kezel majd a Microsoft következő konzolja.
BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.

További tech hírek >>