Bakelithallgatás bárhol és bármikor


A brit székhelyű Crosley nem kisebb dolgot alkotott, mint egy közepes tolltartó méretű bakelit lemezjátszót, mellyel bárhol és bármikor lepörgethetjük kedvenc korongunkat.

Nos, természetesen hülyén néznénk ki egy ilyen ketyerével a hónunk alatt a villamoson zötyögve, de a bevezetőben leírt tény úgy is igaz, még ha nincs is olyan ember, aki kipróbálná. Ám a készülék méreténél fogva igen csekély helyet foglal, így azok számára jelenthet ideális megoldást, akik hely szűkében vannak, hiszen a Crosley lemezjátszó tényleg annyi helyet foglal, mit egy tolltartó. A bakeliteket két különböző sebességgel pörgeti puha gumírozott görgőivel, melynek köszönhetően a lemez sérülése kizárt.

Ám a kis szerkentyűvel nem csak lejátszani lehet, hanem akár felvenni is, ugyanis USB portjának köszönhetően számítógéphez csatlakoztatható, így régi lemezeink digitalizálására is remekül alkalmas. A kis lemezjátszó mindössze 150 dollárba kerül, ám a gyártó oldalán egyelőre a „Coming Soon” felirat díszeleg mellette és pontos dátumot sem közölnek, már ami a megjelenést illeti. Akinek szüksége lenne a kicsikére, jobban teszi, ha olykor visszanéz a sitera.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mi az e-mailje? Hol dolgozik? Ki a főnöke? 8253 ember adata szivárgott ki a UNICEF-től
Több mint nyolcezer felhasználó személyes adatait küldték el véletlenül az UNICEF-nél. Bocsánatot kértek, és állítólag már orvosolták is a hibát.
Aki karon lőtte magát, hogy kutathasson – 126 éve született Szent-Györgyi Albert
Még időskorában is rendkívül aktív volt Szent-Györgyi Albert, a rák ellenszerét is kutatta, hogy segíteni tudjon az emberiségen. A magyar tudós szeptember 16-án született, rá...
A posta nevében küldött sms-sel próbálkoznak adathalászok
Az üzenetben azzal kecsegtetnek, hogy mobiltelefont nyerhet, aki gyorsan reagál.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.

További tech hírek >>