Bakelithallgatás bárhol és bármikor


A brit székhelyű Crosley nem kisebb dolgot alkotott, mint egy közepes tolltartó méretű bakelit lemezjátszót, mellyel bárhol és bármikor lepörgethetjük kedvenc korongunkat.

Nos, természetesen hülyén néznénk ki egy ilyen ketyerével a hónunk alatt a villamoson zötyögve, de a bevezetőben leírt tény úgy is igaz, még ha nincs is olyan ember, aki kipróbálná. Ám a készülék méreténél fogva igen csekély helyet foglal, így azok számára jelenthet ideális megoldást, akik hely szűkében vannak, hiszen a Crosley lemezjátszó tényleg annyi helyet foglal, mit egy tolltartó. A bakeliteket két különböző sebességgel pörgeti puha gumírozott görgőivel, melynek köszönhetően a lemez sérülése kizárt.

Ám a kis szerkentyűvel nem csak lejátszani lehet, hanem akár felvenni is, ugyanis USB portjának köszönhetően számítógéphez csatlakoztatható, így régi lemezeink digitalizálására is remekül alkalmas. A kis lemezjátszó mindössze 150 dollárba kerül, ám a gyártó oldalán egyelőre a „Coming Soon” felirat díszeleg mellette és pontos dátumot sem közölnek, már ami a megjelenést illeti. Akinek szüksége lenne a kicsikére, jobban teszi, ha olykor visszanéz a sitera.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lehagyta a Nintendo 64 eladásait a Switch
A japán cég csak nagyon picit maradt el az aktuális pénzügyi év tervezett, módosított előrejelzéstől.
IoT-s és VR-os megoldások is nyertek a Vodafone versenyén
Megvannak a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díj nyertesei.
Videó: a földrengés miatt úgy zúdult le a víz a felhőkarcolóról, mintha vízesés lenne
Két videó is megörökítette, ahogy egy felhőkarcoló tetejéről ömlik a víz az utcára.
Ingyenes Days Gone frissítések várhatóak
A Sony bejelentette, hogy júniustól kezdődően minden héten új kihívások érkeznek majd, de egy új nehézségi szintet is kapunk.
Moziba készül, de addig sem akar belefutni a spoilerekbe? Mutatunk néhány trükköt
Néhány órán belül vetíteni kezdik az új Bosszúállók-filmet, ám akadnak, akik csak később tudják megnézni. Nekik mutatunk néhány hasznos dolgot, amikkel elkerülhetik a kényelmetlen...

További tech hírek >>