Barbie notebook ötéves kortól


Tudtátok, hogy van olyan notebooknak álcázott Barbie játék, amit már ötéves kortól ajánlanak, és tanulhatnak a segítségével a zsenge ifjoncok? Én sem tudtam, mostanáig. Itt az ideje, hogy ti is megismerjétek a Barbie B-Smart Learning Laptopot!

Annak idején, amikor még nem tudtam írni-olvasni, borzasztóan szerettem utánozni az anyukám írását, és azt gondoltam, totál nagylányos dolog olyan krikszkrakszokat rajzolni a papírra, mint amilyeneket a felnőttek is csinálnak. Simán el tudom képzelni, hogy a mai kislányok már nem a kézírásra irigykednek, hanem a számítógépen történő klimpírozásra. Na, ha erre vágyik a gyerek, egy ilyen bigyóval "be lehet tömni a száját".

Nagy mértékben hasonlít a notebookokhoz, bár a kijelzője jóval kisebb, ráadásul monokróm, egyébként LED háttérvilágítású. Aki tüzetesebben megszemléli a képet, azt is kiszúrhatja, hogy az úgynevezett egér telefonkábellel csatlakozik a géphez.

Bankkártyára emlékeztető plasztiklapokon adják hozzá a játékokat, amikkel állítólag tanul is a gyerek. Egy csomó mindent adnak hozzá ezenkívül, fülestől kezdve mikrofonon át matricákig, amikkel fel lehet díszíteni a gépet.

55 dollárért láttam a neten, ez egész normális ár, mármint egy normál notebookhoz képest. De ettől függetlenül azért kétségeim vannak, kell-e egy ilyen cucc egy ötéves kislánynak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.
Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.

További tech hírek >>