Barbie notebook ötéves kortól


Tudtátok, hogy van olyan notebooknak álcázott Barbie játék, amit már ötéves kortól ajánlanak, és tanulhatnak a segítségével a zsenge ifjoncok? Én sem tudtam, mostanáig. Itt az ideje, hogy ti is megismerjétek a Barbie B-Smart Learning Laptopot!

Annak idején, amikor még nem tudtam írni-olvasni, borzasztóan szerettem utánozni az anyukám írását, és azt gondoltam, totál nagylányos dolog olyan krikszkrakszokat rajzolni a papírra, mint amilyeneket a felnőttek is csinálnak. Simán el tudom képzelni, hogy a mai kislányok már nem a kézírásra irigykednek, hanem a számítógépen történő klimpírozásra. Na, ha erre vágyik a gyerek, egy ilyen bigyóval "be lehet tömni a száját".

Nagy mértékben hasonlít a notebookokhoz, bár a kijelzője jóval kisebb, ráadásul monokróm, egyébként LED háttérvilágítású. Aki tüzetesebben megszemléli a képet, azt is kiszúrhatja, hogy az úgynevezett egér telefonkábellel csatlakozik a géphez.

Bankkártyára emlékeztető plasztiklapokon adják hozzá a játékokat, amikkel állítólag tanul is a gyerek. Egy csomó mindent adnak hozzá ezenkívül, fülestől kezdve mikrofonon át matricákig, amikkel fel lehet díszíteni a gépet.

55 dollárért láttam a neten, ez egész normális ár, mármint egy normál notebookhoz képest. De ettől függetlenül azért kétségeim vannak, kell-e egy ilyen cucc egy ötéves kislánynak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiadta az LPDDR5 specifikációit a JEDEC
Az új generációs ultramobil memóriaszabvány komoly effektív órajelen működhet.
Befutott a Michael Jackson-dokumentumfilm előzetese
Megérkezett a Michael Jackson vélt molesztálásait feltáró, a Sundance Fesztivál közönsége által sokkolónak kikiáltott dokumentumfilm előzetese.
A Panasonic új mikrója magától felismeri, meddig kell melegíteni az ételt
A mikrohullámú sütők gyakori problémája, hogy nem melegítik meg jól az ételt, vagy túl forróak lesznek, mire kivesszük belőlük. A Panasonic idei új alternatívája erre a problémára...
Majd 15 év késéssel érkezik az első 4 GHz-es Pentium
Érkezik a Pentium Gold G5620 processzor, melynek érdekessége, hogy a legendás márkanévhez először párosul 4 GHz-es frekvencia.
Elkészült az Android 9 Pie a Nokia 6-ra
Tartja magát a kétéves támogatási ígéretéhez a HMD Global.

További tech hírek >>