Barbie notebook ötéves kortól


Tudtátok, hogy van olyan notebooknak álcázott Barbie játék, amit már ötéves kortól ajánlanak, és tanulhatnak a segítségével a zsenge ifjoncok? Én sem tudtam, mostanáig. Itt az ideje, hogy ti is megismerjétek a Barbie B-Smart Learning Laptopot!

Annak idején, amikor még nem tudtam írni-olvasni, borzasztóan szerettem utánozni az anyukám írását, és azt gondoltam, totál nagylányos dolog olyan krikszkrakszokat rajzolni a papírra, mint amilyeneket a felnőttek is csinálnak. Simán el tudom képzelni, hogy a mai kislányok már nem a kézírásra irigykednek, hanem a számítógépen történő klimpírozásra. Na, ha erre vágyik a gyerek, egy ilyen bigyóval "be lehet tömni a száját".

Nagy mértékben hasonlít a notebookokhoz, bár a kijelzője jóval kisebb, ráadásul monokróm, egyébként LED háttérvilágítású. Aki tüzetesebben megszemléli a képet, azt is kiszúrhatja, hogy az úgynevezett egér telefonkábellel csatlakozik a géphez.

Bankkártyára emlékeztető plasztiklapokon adják hozzá a játékokat, amikkel állítólag tanul is a gyerek. Egy csomó mindent adnak hozzá ezenkívül, fülestől kezdve mikrofonon át matricákig, amikkel fel lehet díszíteni a gépet.

55 dollárért láttam a neten, ez egész normális ár, mármint egy normál notebookhoz képest. De ettől függetlenül azért kétségeim vannak, kell-e egy ilyen cucc egy ötéves kislánynak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Csajok vs. öregfiúk: jótékonysági CS:GO-meccset szervez a Lenovo
Folytatódik a Legion Honvéd Series, melynek következő állomását vasárnap délután rendezik egy jótékonysági mérkőzéssel.
Gyorsabb repülőtéri beléptetést hozhat a biometrikus azonosítás
A biometrikus azonosítástól remélik a légiközlekedési szakértők, hogy jelentősen növeli a légikikötők hatékonyságát, és ezzel fel tudják venni a versenyt az utasforgalom...
Ha ezt megcsinálja a Sony, nagyon más lesz a zenehallgatás
A Sony 360 Reality Audio hangformátuma az eddigieknél valósághűbb zenei élményt képes biztosítani. A gyártó azt ígéri, hogy a felhasználó úgy érezheti majd magát, mintha koncerten...
A marsi növénytermesztésről rendeztek kiállítást Londonban
Lesz krumpli, úgyhogy választást is lehet tartani.
Gigantikus CPU-hűtővel várja az új Ryzen Threadrippereket az Arctic
A Freezer TR 50 csak az AMD HEDT fejlesztéseivel kompatibilis, de 32 maggal, vagy akár többel is megbirkózik.

További tech hírek >>