Barbie notebook ötéves kortól


Tudtátok, hogy van olyan notebooknak álcázott Barbie játék, amit már ötéves kortól ajánlanak, és tanulhatnak a segítségével a zsenge ifjoncok? Én sem tudtam, mostanáig. Itt az ideje, hogy ti is megismerjétek a Barbie B-Smart Learning Laptopot!

Annak idején, amikor még nem tudtam írni-olvasni, borzasztóan szerettem utánozni az anyukám írását, és azt gondoltam, totál nagylányos dolog olyan krikszkrakszokat rajzolni a papírra, mint amilyeneket a felnőttek is csinálnak. Simán el tudom képzelni, hogy a mai kislányok már nem a kézírásra irigykednek, hanem a számítógépen történő klimpírozásra. Na, ha erre vágyik a gyerek, egy ilyen bigyóval "be lehet tömni a száját".

Nagy mértékben hasonlít a notebookokhoz, bár a kijelzője jóval kisebb, ráadásul monokróm, egyébként LED háttérvilágítású. Aki tüzetesebben megszemléli a képet, azt is kiszúrhatja, hogy az úgynevezett egér telefonkábellel csatlakozik a géphez.

Bankkártyára emlékeztető plasztiklapokon adják hozzá a játékokat, amikkel állítólag tanul is a gyerek. Egy csomó mindent adnak hozzá ezenkívül, fülestől kezdve mikrofonon át matricákig, amikkel fel lehet díszíteni a gépet.

55 dollárért láttam a neten, ez egész normális ár, mármint egy normál notebookhoz képest. De ettől függetlenül azért kétségeim vannak, kell-e egy ilyen cucc egy ötéves kislánynak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Fortnite játékosai összefogtak, hogy megmentsék a játék nem battle royale részét
Az Epic nemrég jelezte, hogy innentől kezdve lassabban frissítik majd a Fortnite PvE részét, de a játékosok felszólaltak a terv ellen.
The Dark Pictures Anthology: Little Hope – Pontos megjelenési dátumot kapott
A The Dark Pictures Anthology: Little Hope megjelenését nyár elején őszre tolták a fejlesztők, most pedig kiderült, pontosan mikorra.
Ghost Recon Breakpoint – Hamarosan jönnek a gép által irányított csapattársak
A Ubisoft nemrég bejelentette, hogy a Ghost Recon Breakpoint következő frissítésével megjönnek a gép által irányított csapattársak.
Ekkor mutatkozik be a Galaxy Note20
Új fülhallgatót és okosórát is leleplezhet mellette a cég.
Megjött a funkció, amivel egy kicsit jobb hely lesz az Instagramból
Mostantól minden felhasználó kiválaszthatja a bejegyzéseinél, mely hozzászólásokat szeretné rögzíteni, hogy mások is lássák.

További tech hírek >>