Barbie notebook ötéves kortól


Tudtátok, hogy van olyan notebooknak álcázott Barbie játék, amit már ötéves kortól ajánlanak, és tanulhatnak a segítségével a zsenge ifjoncok? Én sem tudtam, mostanáig. Itt az ideje, hogy ti is megismerjétek a Barbie B-Smart Learning Laptopot!

Annak idején, amikor még nem tudtam írni-olvasni, borzasztóan szerettem utánozni az anyukám írását, és azt gondoltam, totál nagylányos dolog olyan krikszkrakszokat rajzolni a papírra, mint amilyeneket a felnőttek is csinálnak. Simán el tudom képzelni, hogy a mai kislányok már nem a kézírásra irigykednek, hanem a számítógépen történő klimpírozásra. Na, ha erre vágyik a gyerek, egy ilyen bigyóval "be lehet tömni a száját".

Nagy mértékben hasonlít a notebookokhoz, bár a kijelzője jóval kisebb, ráadásul monokróm, egyébként LED háttérvilágítású. Aki tüzetesebben megszemléli a képet, azt is kiszúrhatja, hogy az úgynevezett egér telefonkábellel csatlakozik a géphez.

Bankkártyára emlékeztető plasztiklapokon adják hozzá a játékokat, amikkel állítólag tanul is a gyerek. Egy csomó mindent adnak hozzá ezenkívül, fülestől kezdve mikrofonon át matricákig, amikkel fel lehet díszíteni a gépet.

55 dollárért láttam a neten, ez egész normális ár, mármint egy normál notebookhoz képest. De ettől függetlenül azért kétségeim vannak, kell-e egy ilyen cucc egy ötéves kislánynak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Mortal Kombat még mindig a videojátékok csúcsa
Az előzetes alapján az új rész visszaül a trónra. A nevét még az is ismeri, aki soha életében nem játszott.
A mobilfotózás királya lett a Samsung Galaxy S10 5G
A DxOMark szerint a Samsung Galaxy S10 5G a világ legjobb mobilfényképezője.
Óriási akkumulátorral jön egy olcsó androidos telefon
Áprilisban mutathatja be a kínai Vivo az Y17-es készülékét, amihez egy szabad szemmel is jól látható méretű akkumulátor társul majd.
Új előzetest kapott a Hobbs & Shaw
Akció, humor, száguldás: megérkezett a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spinoff második előzetese.
Command & Conquer Remastered – Kaptunk egy képet ízelítőnek
A Command & Conquer Remastered csapata kiadott egy képet a játék egyik épületéről, ami ismerős lehet az eredeti program átvezető videóiból.

További tech hírek >>