Beelőzheti vetélytársait a Wii


Iparági bennfentesek szerint még idén bemutatja a Nintendo az új konzolját, ami jövőre forgalomba is kerülhet. További jó hír a Wii-drukkereknek, hogy a Sony és a Microsoft következő konzoljainak érkezését csak 2014 környékére valószínűsítik.

Azt csiripelik a tech világ jól értesült verebei, hogy júniusban, az E3 kiállításon mutatkozik be a nagyközönség előtt Wii játékkonzol következő generációja. A cég egyelőre nem kommentálta a pletykákat, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy helyesek az információk.

Az talán nem meglepő, hogy a pletyák szerint az új konzolban erősebb hardver dolgozik majd, mint jelenlegi riválisaiban, a PlayStation 3-ban és az Xbox 360-ban. Úgy hírlik, a Sony konzoljához hasonlóan blu-ray optikai meghajtó lesz a Wii utódjában, illetve a térhatású megjelenítést is támogatja majd a ketyere.

A nagyobb tudás mellett jelentős előnyre tehet szert a Nintendo a piacra dobás időpontjával is. Míg a Wii következő generációjának értékesítése már 2012-ben megkezdődhet, addig a vetélytársak lemaradni látszanak. A Kotaku értesülései szerint mind a Sony, mind a Microsoft 2014 környékén tenné a boltok polcaira saját konzoljaik új verzióját.

Ha a névtelen források jó infókat közöltek, az azt jelenti, hogy az Xbox esetében 9, míg a PlayStationnél 8 év telik el a következő verzió megjelenéséig. Ez meglehetősen nagy idő ezen a területen, de nagyon úgy néz ki, hogy hamarabb nem tudnak előrukkolni a gyártók a tutival. Kérdéses ugyanakkor, hogy hagynak-e ekkora előnyt a Nintendónak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A fejlesztők soha el nem készült játékukat is elrejtették a Mafia 3: Definitive Edition kódjában
A játékosok pedig meglehetősen hamar meg is találták a virtuális Berlint.
David Ayer szerint a Suicide Squad is simán kaphatna rendezői változatot
A rendező szerint nem is lenne nehéz összehozni.
Az új Core processzorok sem úszták meg a skalpolást
A Core i9-10900K forrasztást használ, a viszonylag magas hőmérséklet a rendkívül nagy fogyasztásnak köszönhető.
Új okostelefonos biztonsági chippel állt elő a Samsung
A frissen bejelentett Secure Element elektronikus útlevelekbe is eljuthat.
A veszélyhelyzet alatt gyűjtött rengeteg új magyar felhasználót egy titkosított üzenetküldő
A járványhelyzet egyik nagy nyertese a titkosított kommunikációra alkalmas Wickr, amely Magyarországon is kiugró népszerűségre tett szert. Biztonsági kutatók szerint ennek oka nem a home...

További tech hírek >>