Beharangozó – Interton Egyetem 2012


Magyarországon még soha nem volt ilyen volumenű, ennyire szakmai jellegű esemény. Az Interton Egyetem nem csupán egyetlen rendezvény, hanem egy rendezvénysorozat, amely az audiovizuális világ rejtelmeibe avatja be a résztvevőket.

A szervezők nem titkolt szándéka, hogy rengeteg tudást szeretnének átadni, beletölteni a hazai audiovizuális szakmába. Az Interton olyan rendezvénysorozatot indít útjára, amely a hazai szakmai együttműködés, fejlődés alapjait teremti meg, folyamatosan szem előtt tartva és megmutatva a legkorszerűbb technikákat és technológiákat. És mindezt a lehető legobjektívebb módon.

Hogyan? Elméleti előadásokkal. És ha ez túl száraznak tűnne, kiegészítik esettanulmányokkal, gyakorlati előadásokkal, így osztva meg tapasztalatainkat a hazai szakemberekkel, művészekkel, tervezőkkel, végfelhasználókkal. Az Interton Egyetem meghívott „professzorai” között ott lesznek hazai és külföldi szakemberek egyaránt, és merítünk az Interton Kft. több évtizedes szakmai múltjából is.

Miért?  Magyarországon is lehet éppen olyan színvonalas produkciót és munkát előadni

és végezni, mint tőlünk nyugatabbra. Persze az nyilvánvaló, hogy hazánkban nincs olyan anyagi helyzetben a szakma, mint a nálunk szerencsésebb országokban, de tény, sok mindent pótolhat a tudás, a tapasztalat és a szakmai rátermettség.

És ez kit érdekel? Mindenkit , aki bármilyen kapcsolatban áll az audiovizuális világgal, akit érdekelnek a szakma fejlődési irányai és aki szeret új dolgokat megismerni és tanulni.

Egy hazánkban egyedülálló rendezvény van készülőben, amelyből profitálhat bárki, legyen az tervező, kivitelező, végfelhasználó, üzemeltető, művész, technikus, mérnök, DJ vagy VJ stb.

A rendezvényen való részvétel a regisztrációt követően díjmentes.

  • Helyszín: Budapest, Petőfi Csarnok
  • Időpont: Október 17-18
  • Regisztrációdat ide kattintva végezheted el:
  • Az interton Egyetem hivatalos honlapja: www.intertonegyetem.hu

Kulcsszavak: beharangozó, egyetem, interton, qsc
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha a K&H Bank ügyfele, még ma ellenőrizze a számítógépét
Szerdától csak a legfejlettebb operációs rendszereken és böngészőkön keresztül lesznek elérhetők a K&H Bank szolgáltatásai. Mutatunk egy oldalt, ahol egy kattintással megnézheti,...
Érkezhet a GeForce GTX 1650 GDDR6-os verziója?
Az eddigi GeForce GTX 1650 és a GeForce GTX 1650 Super között építhet hidat az NVIDIA.
46 000 éves madarat találtak
Már nem tudták megmenteni az életét.
Ezekből a játékokból még nem készültek filmek. Pedig jó lenne!
Megmutatjuk a legjobb alapanyagokat, szavazzon, melyiket látná szívesen a filmvásznon!
Videón az iPhone 9
A klip is azt mutatja, hogy valóban a régi dizájnt választott az Apple.

További tech hírek >>