Beköszönt az okostelefonoknak a Sony


A Sony piacra dobta a PSP utódját, az NGP-t, ami reményeik szerint felveszi a versenyt az almafonnal vagy bármelyik Androidos telóval.

És most jöjjenek röviden a Next Generation Portable specifikációs adatai: az új kis Sony vas CPU-ja egy négymagos Cortex A9-es, GPU-ja pedig SGX543Mp4 -os. 5 hüvelykes kijelzője 960x544 pixeles és két kamerája is van.

Ami az irányítását illeti, a kijelzője érintőképernyős és a hátlapon is elkülönítettek egy érintésérzékeny felületet. Továbbá akad még rajta mit fogni vagy nyomkodni, a két megszokott analóg irányító személyében és mozgásérzékelőkkel is ellátták a kicsikét.

Ha már Sony, akkor két terméküket is letudom egy cikken belül. Egészen pontosan a Playstation-mobilról beszélek, ami szintén eléggé csinos kis belsőt kapott. GPU Ardeno 205-ös, CPU 1 Ghz-s Qualcomm MSM8655, 512 Mb-os RAM, és pluszba mellé még egy 1 gigás ROM is helyet kapott a fedél alatt. Ja, persze Android rendszer fog dolgozni benne.

Hát körülbelül így állunk mostanság a Sony háza táján. Én személy szerint kíváncsian várom a termékek debütálását, és azt, hogy mennyire fogják majd felvenni a versenyt a riválisaikkal.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

97 év után hozzányúlnak Tutanhamon fáraó aranyozott koporsójához
A Királyok völgyéből a gízai piramisok közelében épülő Egyiptomi Nagymúzeumba szállították át Tutanhamon külső aranyozott fakoporsóját, amelyen első ízben végeznek...
Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...

További tech hírek >>