Beköszönt az okostelefonoknak a Sony


A Sony piacra dobta a PSP utódját, az NGP-t, ami reményeik szerint felveszi a versenyt az almafonnal vagy bármelyik Androidos telóval.

És most jöjjenek röviden a Next Generation Portable specifikációs adatai: az új kis Sony vas CPU-ja egy négymagos Cortex A9-es, GPU-ja pedig SGX543Mp4 -os. 5 hüvelykes kijelzője 960x544 pixeles és két kamerája is van.

Ami az irányítását illeti, a kijelzője érintőképernyős és a hátlapon is elkülönítettek egy érintésérzékeny felületet. Továbbá akad még rajta mit fogni vagy nyomkodni, a két megszokott analóg irányító személyében és mozgásérzékelőkkel is ellátták a kicsikét.

Ha már Sony, akkor két terméküket is letudom egy cikken belül. Egészen pontosan a Playstation-mobilról beszélek, ami szintén eléggé csinos kis belsőt kapott. GPU Ardeno 205-ös, CPU 1 Ghz-s Qualcomm MSM8655, 512 Mb-os RAM, és pluszba mellé még egy 1 gigás ROM is helyet kapott a fedél alatt. Ja, persze Android rendszer fog dolgozni benne.

Hát körülbelül így állunk mostanság a Sony háza táján. Én személy szerint kíváncsian várom a termékek debütálását, és azt, hogy mennyire fogják majd felvenni a versenyt a riválisaikkal.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>