Beköszönt az okostelefonoknak a Sony


A Sony piacra dobta a PSP utódját, az NGP-t, ami reményeik szerint felveszi a versenyt az almafonnal vagy bármelyik Androidos telóval.

És most jöjjenek röviden a Next Generation Portable specifikációs adatai: az új kis Sony vas CPU-ja egy négymagos Cortex A9-es, GPU-ja pedig SGX543Mp4 -os. 5 hüvelykes kijelzője 960x544 pixeles és két kamerája is van.

Ami az irányítását illeti, a kijelzője érintőképernyős és a hátlapon is elkülönítettek egy érintésérzékeny felületet. Továbbá akad még rajta mit fogni vagy nyomkodni, a két megszokott analóg irányító személyében és mozgásérzékelőkkel is ellátták a kicsikét.

Ha már Sony, akkor két terméküket is letudom egy cikken belül. Egészen pontosan a Playstation-mobilról beszélek, ami szintén eléggé csinos kis belsőt kapott. GPU Ardeno 205-ös, CPU 1 Ghz-s Qualcomm MSM8655, 512 Mb-os RAM, és pluszba mellé még egy 1 gigás ROM is helyet kapott a fedél alatt. Ja, persze Android rendszer fog dolgozni benne.

Hát körülbelül így állunk mostanság a Sony háza táján. Én személy szerint kíváncsian várom a termékek debütálását, és azt, hogy mennyire fogják majd felvenni a versenyt a riválisaikkal.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>