Belassult a Chrome? Folyton lefagy? Ez a progi segít!


Nem szeretjük a böngészőbe beépülő felesleges marhaságokat, de van egy jó hírünk, a Google sem! Ennek érdekében kiadott szoftvert, amely a felesleges betolakodókat kiírtja a böngésződből.

Sőt, ha szeretnéd, még teljes böngésző visszaállítást is csinálhatsz. A lifehacker szerint ez lehet a végső mentsvár az akadozó és lefagyó böngésző megmentése érdekében, mielőtt még teljesen újraraknád a géped.

A csak Windows alatt telepíthető program két fázisban fut le, az elsőben a gépeden keresi a toolbarokat és az egyéb szemetet, ami keresztbe tehet a Chrome-nak, a második lépcsőben ajánlja fel a Chrome resetet, cache és cookie ürítést.

Sajnos Firefox, vagy IE böngészőkhöz ilyen egyszerű és gyors takarítóeszköz nem érhető el, de ha te épp Chrome felhasználó vagy, akkor a programot innen töltheted le.

Kulcsszavak: chrome, google
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új, 10 nm-es node-on készülő processzort jelentett be az Intel
Az Atom P5900-as sorozat a Snow Ridge kódnevű lapkát haszálja és főleg a bázisállomásokat célozza.
Befutott az LG V60 Thinq 5G csúcstelefonja
Az izmos fő kamera, méretes akku és természetesen a második kijelzős tok is ott van az újdonságok között.
Egy 2018-as telefon volt 2019 legkelendőbb mobilja
Az iPhone XR-t két éve mutatta be az Apple, de annyira jól sikerült, hogy tavaly is ebből a mobilból vásároltak legtöbbet az emberek.
Desperados 3 Early Access teszt
A nagysikerű Shadow Tactics után a Mimimi elkészíti annak a franchise-nak a folytatását, amelyből a szamurájos-nindzsás stratégiai játék is sokat merített. A Desperados 3 már a finis...
A Shovel Knight alkotói két új játékon dolgoznak
A Shovel Knightról híres Yacht Club Games bejelentette, hogy több projektjük is készülőfélben van, és egy vadonat új címre is számíthatunk.

További tech hírek >>