Belehúzott a fűzős csaj - VIDEÓ


Mindig büszke vagyok, ha azt látom, hogy egy lánynak támad egy remek ötlete, főleg itt a ketyerék szintjén. Blake Bevin első koncepciója nem tűnt akkora durranásnak, de a második kör már kifejezetten ígéretes.

Emlékeztek a Marty McFly-féle cipőre, amiről nemrégiben írtam? Az a verzió még elég kezdetlegesnek tűnt, de itt jön a második kör.

Ebben már nincs az a csúnya nagy bumpszli szerkezet, mindent beépítettek a cipő borítása alá. Ráadásul egy szenzort is bepakolt a "mérnök" a sarokrészhez, így amint teljesen belerakjuk a lábunkat, összehúzódik a fűző.

##219518##

A Nike ugyan nemrégiben levédetett egy hasonló szabadalmat, de ez nem vette el Blake Bevin kedvét. Most épp támogatókat keres, hogy legyártathassa a cipőt. Egyelőre 3500 dollár gyűlt össze a 25 ezerből, de még van 34 nap...

Mit mondjak, szurkolok neki. Tök poén lenne, ha 2015-re tényleg ilyenben rohangálnának az emberek, mint a filmben.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megtalálták a Nemesist a Resident Evil 2 új demójában
Apró, de annál ütősebb easter egget rejtett el a Capcom napokban fellőtt R.P.D. demóban, amely már a harmadik részre utal.
Kipróbáltuk a OnePlus 7T telefon fotós képességeit
Lenyűgöző fotók készíthetőek a gyártó telefonjával.
Sokan értékelik majd: hasznos funkciók érkeznek a OneDrive-ba
Három új, igen hasznos funkcióval bővíti internetes tárhelyszolgáltatását Microsoft. Az újdonságok a napokban kerülnek be a OneDrive-ba.
Műkarral ölelhette át testvérét a félkezű fiú
Felkar nélkül született a kis Jacob, és mindenhol azt mondták a szüleinek, így nem lehet jól működő karprotézise.
Több új Dungeuns & Dragons játék készül
A Dungeons & Dragons feltámadása zajlik a számítógépes játékok között, a Wizards of the Coast elnöke szerint pedig az elkövetkező években több új játék is megjelenik.

További tech hírek >>