Bemutatták a Budapesten forgatott reklámot


A Budapesten forgatott Samsung SM7 luxusautó reklámfilmjét pár hónapja mutatták be Koreában.

A Samsung SM5 alapjaira építkező Renault Latitude megjelenése után Szöulban bemutatták a francia-koreai szerelemgyereket, az SM7-est. Habár eddig sokan nem tudták, a Samsung Koreában már jó ideje foglalkozik autógyártással. A hírek szerint az új csúcskategóriás autó Európába is el fog jönni a Renault égisze alatt. Ára körülbelül 5,5 millió forint lesz.

Az autó bevezető reklámfilmjét teljes egészében Budapesten forgatták le, teljes titokban. Az eltitkolt forgatást végül egy magyar IT oldal leplezte le nem kis visszhanggal. A reklámfilm végre bemutatásra került Koreában. Szinte tagadhatatlan, hogy a videó hazánk fővárosában játszódik, annak ellenére, hogy sehol nem említik meg a nevét. Az első részben Budapest VII. kerülete látható, míg a végén Rákóczi út mondhatni teljes egészében látható, mellőzve annak nagyobb ismertető jegyeit.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>