Bemutatták a Budapesten forgatott reklámot


A Budapesten forgatott Samsung SM7 luxusautó reklámfilmjét pár hónapja mutatták be Koreában.

A Samsung SM5 alapjaira építkező Renault Latitude megjelenése után Szöulban bemutatták a francia-koreai szerelemgyereket, az SM7-est. Habár eddig sokan nem tudták, a Samsung Koreában már jó ideje foglalkozik autógyártással. A hírek szerint az új csúcskategóriás autó Európába is el fog jönni a Renault égisze alatt. Ára körülbelül 5,5 millió forint lesz.

Az autó bevezető reklámfilmjét teljes egészében Budapesten forgatták le, teljes titokban. Az eltitkolt forgatást végül egy magyar IT oldal leplezte le nem kis visszhanggal. A reklámfilm végre bemutatásra került Koreában. Szinte tagadhatatlan, hogy a videó hazánk fővárosában játszódik, annak ellenére, hogy sehol nem említik meg a nevét. Az első részben Budapest VII. kerülete látható, míg a végén Rákóczi út mondhatni teljes egészében látható, mellőzve annak nagyobb ismertető jegyeit.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Blizzard félti a játékosait: Amerikába tették át a Hearthstone-versenyt a koronavírus miatt
Elmarad a Masters Tour Indonesia verseny a járvány miatt.
Rossz értékelést írt a fogorvosról, a Google-nek ki kell adnia az adatait
Egy ausztrál fogorvost annyira rosszul érintette, hogy valaki negatív véleményt írt róla az interneten, hogy bírósághoz fordult, a testület pedig neki adott igazat. A következmény a...
Vivarium - Új előzetest villantott az izgalmas sci-fi thriller
Imogen Poots és Jesse Eisenberg egy labirintusszerű külvárosban rekednek, ahol egy házlátogatás szürreális rémálommá válik.
Videóra vették, ahogyan felnyitják Anhefenhonszu 3000 éves koporsóját
Egy előkelő egyiptomi pap koporsóját vizsgálták meg tüzetesebben a Harvard Egyetem kutatói.
Hivatalos: A THQ Nordic bejelentette, hogy a rajongók döntése értelmében érkezik a Gothic Remake
A THQ Nordic két hónapja a rajongókra bízta, hogy készüljön-e Gothic Remake, a visszajelzések pedig eléggé meggyőzték a kiadót.

További tech hírek >>