BenQ-é a legvékonyabb monitor


LED-ek és legek

Örömmel olvastam a BenQ nevét a legek világában, mert szeretem a monitorait, és végre nem a megszokott nevekkel találkoztam. A BenQ egyszerre két rekordot is meghódított új monitorával, mely lassan elindul világhódító útjára.

Amellett, hogy a BenQ V2220 LED-es monitor elképesztően vékony, nagyon tetszetősen is néz ki, de ezt már megszokhattuk a cégtől. A 21,5 hüvelykes kijelző mindössze 15 mm vastag, illetve vékony, és köszönhetően az él-megvilágított LED technológiának, a kontrasztaránya is hihetetlen, 10,000,000:1, nota bene, én el sem hiszem. Az sokszorosa az én 20000-esemnek, talán nincs is akkora szám!

Egyéb paraméterként a felbontást adták meg, ami 1920x1080, és az 5 ms-os válaszidőt, megemlítve az energiatakarékos megoldásokat is. A monitorok DVI, D-Sub és HDMI foglalatokkal érkeznek majd. A BenQ másik modellel is jelentkezik, a 18,5 inches V920-sal, mely még vékonyabb, csak 14 mm. Fantasztikus!

Félek, az áruk is az lesz, hiszen a technológiát meg kell fizetni. A készülékeket először márciusban kezdik forgalmazni Tajvanban, majd világszerte is kapható lesz. A későbbiekben egy 24 colos monitor is követni fogja a többieket.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új tévét és komoly háztartásigép-választékot mutatott be egy kínai cég
Olcsó telefonnal kezdték, most már tévét és porszívót is gyártanak, de komoly aggodalmak jelentkeztek.
Ujjlenyomat-szenzoros lehet a Microsoft következő fejhallgatója
A társaság nemrég mutatta be legújabb kiegészítőjét, de már egy újabb modellen dolgozik.
Új világrekord az adatát­vitelben
A mért sebességgel másodpercek alatt lehet továbbítani akár ezer nagy felbontású filmet is.
Elindult az ingyenes állami tanfolyam, 61 886 ember ülhet le a gépe elé és vághat bele az informatikába
Két héttel a lehetőség meghirdetése után elindult a nyolc hét alatt teljesíthető, informatikai alapismereteket oktató online képzés, melynek elvégzői később komolyabb tanfolyamokból...
Felfüggesztette a WHO a hidroxiklorokin klinikai tesztjét
Donald Trump viszont nemrég azt közölte, ő megelőzésképpen szedi a szert.

További tech hírek >>