BenQ-é a legvékonyabb monitor


LED-ek és legek

Örömmel olvastam a BenQ nevét a legek világában, mert szeretem a monitorait, és végre nem a megszokott nevekkel találkoztam. A BenQ egyszerre két rekordot is meghódított új monitorával, mely lassan elindul világhódító útjára.

Amellett, hogy a BenQ V2220 LED-es monitor elképesztően vékony, nagyon tetszetősen is néz ki, de ezt már megszokhattuk a cégtől. A 21,5 hüvelykes kijelző mindössze 15 mm vastag, illetve vékony, és köszönhetően az él-megvilágított LED technológiának, a kontrasztaránya is hihetetlen, 10,000,000:1, nota bene, én el sem hiszem. Az sokszorosa az én 20000-esemnek, talán nincs is akkora szám!

Egyéb paraméterként a felbontást adták meg, ami 1920x1080, és az 5 ms-os válaszidőt, megemlítve az energiatakarékos megoldásokat is. A monitorok DVI, D-Sub és HDMI foglalatokkal érkeznek majd. A BenQ másik modellel is jelentkezik, a 18,5 inches V920-sal, mely még vékonyabb, csak 14 mm. Fantasztikus!

Félek, az áruk is az lesz, hiszen a technológiát meg kell fizetni. A készülékeket először márciusban kezdik forgalmazni Tajvanban, majd világszerte is kapható lesz. A későbbiekben egy 24 colos monitor is követni fogja a többieket.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GC 2019] – Befutott a Gears 5 sztori trailer
A Gamescom 2019-et nyitó konferencia első műsorszáma a Gears 5 történetét bemutató trailer volt.
[GC 2019] – A Witcher 3 még idén megjelenik Switch-re
A Gamescom 2019 nyitóestjén a CD Projekt RED bejelentette a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenési dátumát Switch-re.
[GC 2019] – Írd újra a történelmet a Humankind segítségével
A gamescomon bemutatkozott a Sega legújabb játéka is, a Humankind, mely egy körökre osztott, történelmi időszakokon átívelő stratégia.
[GC 2019] – Trailert kapott a Predator: Hunting Grounds
Videóval jelentkezett a Gamescomon az Illfonic új játéka, a Predator: Hunting Grounds, ami egy aszimmetrikus online lövölde lesz.
[GC 2019] – Érkezik a Little Nightmares 2
Újabb bejelentésre került sor a gamescom 2019 keretein belül, ezúttal a 2017-es Little Nightmare folytatását leplezték el.

További tech hírek >>