BenQ-é a legvékonyabb monitor


LED-ek és legek

Örömmel olvastam a BenQ nevét a legek világában, mert szeretem a monitorait, és végre nem a megszokott nevekkel találkoztam. A BenQ egyszerre két rekordot is meghódított új monitorával, mely lassan elindul világhódító útjára.

Amellett, hogy a BenQ V2220 LED-es monitor elképesztően vékony, nagyon tetszetősen is néz ki, de ezt már megszokhattuk a cégtől. A 21,5 hüvelykes kijelző mindössze 15 mm vastag, illetve vékony, és köszönhetően az él-megvilágított LED technológiának, a kontrasztaránya is hihetetlen, 10,000,000:1, nota bene, én el sem hiszem. Az sokszorosa az én 20000-esemnek, talán nincs is akkora szám!

Egyéb paraméterként a felbontást adták meg, ami 1920x1080, és az 5 ms-os válaszidőt, megemlítve az energiatakarékos megoldásokat is. A monitorok DVI, D-Sub és HDMI foglalatokkal érkeznek majd. A BenQ másik modellel is jelentkezik, a 18,5 inches V920-sal, mely még vékonyabb, csak 14 mm. Fantasztikus!

Félek, az áruk is az lesz, hiszen a technológiát meg kell fizetni. A készülékeket először márciusban kezdik forgalmazni Tajvanban, majd világszerte is kapható lesz. A későbbiekben egy 24 colos monitor is követni fogja a többieket.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>