Bill Gates az új Windowsról


Bill Gates annak ellenére, hogy visszavonult és átadta a Microsoft vezetését, nem lehet elfeledni, hogy valójában Ő készítette a vállalat legfontosabb termékét, az első Windowst. Pár héttel ezelőtt New York-ban egy újságíró interjúra kért lehetőséget tőle, amit el is fogadott.

Az újságíró az interjú során arra volt kíváncsi, hogy a világ egyik leggazdagabb embere és a rendszer megalkotója mit gondol az új Windows-ról. Bill Gates elmondta, hogy használja az új rendszert és teljesen elégedett vele. Utóbbi kiegészítette a következővel: "A hardver gyártók nagyszerű dolgokat tesznek, hogy kihasználják a rendszer által nyújtott szolgáltatásokat. Nagy dobás lesz."

Szerencsére már nem kell sokat várni és október 25-én bemutatják a nyilvánosságnak. A cégalapító nem akarta elmondani, hogy részt fog e venni a rendezvényen, viszont az biztos, hogy előadóként már nem fogjuk látni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Fortnite játékosai összefogtak, hogy megmentsék a játék nem battle royale részét
Az Epic nemrég jelezte, hogy innentől kezdve lassabban frissítik majd a Fortnite PvE részét, de a játékosok felszólaltak a terv ellen.
The Dark Pictures Anthology: Little Hope – Pontos megjelenési dátumot kapott
A The Dark Pictures Anthology: Little Hope megjelenését nyár elején őszre tolták a fejlesztők, most pedig kiderült, pontosan mikorra.
Ghost Recon Breakpoint – Hamarosan jönnek a gép által irányított csapattársak
A Ubisoft nemrég bejelentette, hogy a Ghost Recon Breakpoint következő frissítésével megjönnek a gép által irányított csapattársak.
Ekkor mutatkozik be a Galaxy Note20
Új fülhallgatót és okosórát is leleplezhet mellette a cég.
Megjött a funkció, amivel egy kicsit jobb hely lesz az Instagramból
Mostantól minden felhasználó kiválaszthatja a bejegyzéseinél, mely hozzászólásokat szeretné rögzíteni, hogy mások is lássák.

További tech hírek >>