Bill Gates az új Windowsról


Bill Gates annak ellenére, hogy visszavonult és átadta a Microsoft vezetését, nem lehet elfeledni, hogy valójában Ő készítette a vállalat legfontosabb termékét, az első Windowst. Pár héttel ezelőtt New York-ban egy újságíró interjúra kért lehetőséget tőle, amit el is fogadott.

Az újságíró az interjú során arra volt kíváncsi, hogy a világ egyik leggazdagabb embere és a rendszer megalkotója mit gondol az új Windows-ról. Bill Gates elmondta, hogy használja az új rendszert és teljesen elégedett vele. Utóbbi kiegészítette a következővel: "A hardver gyártók nagyszerű dolgokat tesznek, hogy kihasználják a rendszer által nyújtott szolgáltatásokat. Nagy dobás lesz."

Szerencsére már nem kell sokat várni és október 25-én bemutatják a nyilvánosságnak. A cégalapító nem akarta elmondani, hogy részt fog e venni a rendezvényen, viszont az biztos, hogy előadóként már nem fogjuk látni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Resident Evil 3 remake – Áll a bál, mert a fejlesztők megpiszkálták Jill klasszikus kinézetét
A Resident Evil 3 remake előrendelői bónuszként megkapták Jill klasszikus kinézetét is, az azonban egy kicsit mégis eltér az eredetitől
Csináltak egy erőpróbát a Samsung Galaxy Note20+-on, elég jól sikerült
Közzétette a Geekbench annak a tesztnek az eredményét, amit a még csak beharangozott Galaxy Note20+-szal végeztek el.
A Mixer száz dollárt küldött minden streamerének, hogy így segítse őket a járvány alatt
A Mixer minden szerződött partnerének küldött egy-egy százdolláros csekket, hogy így segítsenek nekik átvészelni a járványt.
Profiknak készül az AKiTio új külső grafikus doboza
A Node Titan fő hívószava a 650 wattos tápegység lehet, amellyel a legcombosabb GPU-kat is meghajthatjuk.
Megalázva érezték magukat a Samsung mérnökei
Hazájukban is Snapdragonnel került piacra a Galaxy S20.

További tech hírek >>