Bill Gates-éknél tilos az Apple-cucc


Melinda Gates, Bill felesége a New York Times-nak adott interjújában kijelentette: az ő küszöbüket semmilyen Apple termék nem lépheti át. Túlzás, vagy jogos tartózkodás?

A New York Times újságírója többek között azt firtatta, hogy Gates-nének van-e iPodja, de természetesen neki a Microsoft-féle MP3 lejátszó, a Zune van meg. Állítólag megesett már, hogy valamelyik gyerekük egy iPodot akart, de közölték vele: csak Zune-t kaphat. Természetesen iPadjük sincs, és a pletykák ellenére nem használnak Apple notebookot sem.

Pár éve Steve Ballmer feleségétől derült ki hasonló infó a jelenlegi Microsoft-vezér családjáról. Náluk sem lehet semmilyen Apple termék, bár Ballmerné akkor azt mondta, egyszer szívesen kipróbálna egy iPhone-t, csak hogy lássa, milyen.

Egyrészről bámulatra méltó ez a lojalitás, de a másik oldalon azt gondolom, nem ártana behatóan megvizsgálni a versenytársak termékeit is. Csak úgy lehet megtudni, mik a jó, lenyúlásra érdemes dolgok a konkurenciánál, ha kipróbálják őket...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.
NBA 2K20 – Kobe Bryant előtt tisztelegnek a játék fejlesztői és a játékosok egyaránt
Tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant, aki előtt most az NBA 2K20 fejlesztői is tisztelegnek, természetesen a játékon belül.

További tech hírek >>