Bill Gates-éknél tilos az Apple-cucc


Melinda Gates, Bill felesége a New York Times-nak adott interjújában kijelentette: az ő küszöbüket semmilyen Apple termék nem lépheti át. Túlzás, vagy jogos tartózkodás?

A New York Times újságírója többek között azt firtatta, hogy Gates-nének van-e iPodja, de természetesen neki a Microsoft-féle MP3 lejátszó, a Zune van meg. Állítólag megesett már, hogy valamelyik gyerekük egy iPodot akart, de közölték vele: csak Zune-t kaphat. Természetesen iPadjük sincs, és a pletykák ellenére nem használnak Apple notebookot sem.

Pár éve Steve Ballmer feleségétől derült ki hasonló infó a jelenlegi Microsoft-vezér családjáról. Náluk sem lehet semmilyen Apple termék, bár Ballmerné akkor azt mondta, egyszer szívesen kipróbálna egy iPhone-t, csak hogy lássa, milyen.

Egyrészről bámulatra méltó ez a lojalitás, de a másik oldalon azt gondolom, nem ártana behatóan megvizsgálni a versenytársak termékeit is. Csak úgy lehet megtudni, mik a jó, lenyúlásra érdemes dolgok a konkurenciánál, ha kipróbálják őket...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

2 nm-en ugrik GAAFET-re a TSMC
Ennek a gyártástechnológiának a fejlesztése a tervekhez képest jobb ütemben halad, de így is leghamarabb 2024-ben készülhet el.
Új, olcsóbb Galaxy S20 variánst jelentett be a Samsung
A Galaxy S20 FE alulról egészíti ki a csúcsmodell-szériát, néhány kompromisszum mellett.
Új koronavírusos funkciót kap a Google Térkép
A Google a világ 220 országában, így Magyarországon is elérhetővé tesz azt az új funkciót, ami megmutatja, hétnapos átlagban milyen arányban emelkedett egy országban a...
[Hardver] Mi Smart Band 5 teszt – Egyet előre, egyet hátra
Megérkezett a Xiaomi aktivitásmérőjének legújabb változata, mi pedig megnéztük, miben és mennyivel tud többet a Band 5, mint az előd.
Rocket League – Annyian ugrottak rá az ingyenes játékra, hogy nem bírták a szerverek
Döcögősen indult az első free-to-play nap a Psyonix háza táján.

További tech hírek >>