Bio merevlemez külsőleg


A kis adathordozó neve ne tévesszen meg senkit, ugyanis nem egy biológiailag lebomló külső vinyóról van szó, hanem a biztonságról. A folyton felbukkanó adatbiztonságról.

Az Aegis Bio Hard Drive ugyanis egy integrált ujjlenyomat leolvasóval ellenőrzi, hogy az a személy, aki kutlászni szeretne a virtuális fiókjaiban, jogosult-e erre a kiváltságra. A körülbelül pénztárca méretű eszköz USB 2.0-án kommunikál a számítógéppel, olvasási sebessége pedig 480mb/s. Ami még érdekes lehet az eszközben, hogy nincs szükség külső tápellátásra, hiszen a működtetéshez kellő energiát az USB-ről veszi fel a winchester, így egy kábellel kevesebb, ami jó hír a notebook tulajoknak. 

A kis adattárat 250, 320, 500 és 640 gigás kapacitással kínálja a gyártó, melyből a legnagyobb 159 dollárt kóstál, ami szerintem nem egy gatyaszaggató összeg. Főleg, ha a három év garanciát is figyelembe veszem.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Árakat csökkenthet az Intel
Egyelőre ez tűnik a legbiztosabb fegyvernek az AMD ellen 2020 második felére.
Vaják – A Netflix szerint ez az egyik legsikeresebb sorozata valaha
A Vaják sikeréhez eddig se férhetett túl sok kérdés, most viszont a Netflix hivatalos számokkal is alátámasztotta a sorozat remekelését.
Ingyen játszható az összes Half-Life
Az Alyx megjelenéséig fut a váratlan promóció.
Ma van a magyar informatika születésnapja
A hazai számítástechnika kezdete az első elektronikus számítógép elkészültétől eredeztethető.
Kiszivárgott fotókon a Xiaomi új telefonja, amellyel borsot törnének a Samsung orra alá
Ha valóban a Xiaomi Mi 10 Próról készült képek kerültek fel a netre, úgy sok érdekes részlet derült ki a telefonról.

További tech hírek >>