Bio merevlemez külsőleg


A kis adathordozó neve ne tévesszen meg senkit, ugyanis nem egy biológiailag lebomló külső vinyóról van szó, hanem a biztonságról. A folyton felbukkanó adatbiztonságról.

Az Aegis Bio Hard Drive ugyanis egy integrált ujjlenyomat leolvasóval ellenőrzi, hogy az a személy, aki kutlászni szeretne a virtuális fiókjaiban, jogosult-e erre a kiváltságra. A körülbelül pénztárca méretű eszköz USB 2.0-án kommunikál a számítógéppel, olvasási sebessége pedig 480mb/s. Ami még érdekes lehet az eszközben, hogy nincs szükség külső tápellátásra, hiszen a működtetéshez kellő energiát az USB-ről veszi fel a winchester, így egy kábellel kevesebb, ami jó hír a notebook tulajoknak. 

A kis adattárat 250, 320, 500 és 640 gigás kapacitással kínálja a gyártó, melyből a legnagyobb 159 dollárt kóstál, ami szerintem nem egy gatyaszaggató összeg. Főleg, ha a három év garanciát is figyelembe veszem.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Marvel felfedte, mi vár ránk a következő két évben
Bejelentették a következő öt Marvel Cinematic Universe-film premierjének időpontját és néhány új részletet is.
Életmentő filctoll? Kutyaízű víz? - tesztelje, mennyit tud a holdra szállásról (kvíz)
Ötven évvel ezelőtt, 1969 július 20-án elsőként lépett ember a Holdra. Emlékszik még, hogy zajlott a történelmi küldetés? Most ellenőrizheti tudását!
Ez a hihetetlenül egyszerű számítógép repítette Armstrongékat a Holdra
Mai szemmel nézve megmosolyogtató technológia segítette az első holdra szállást. Az űrverseny által felgyorsított fejlesztések öt évtizede két ember lépteit segítették,...
Titkolt részletek: hajszálon múlt, hogy a holdra szállás nem végződött tragédiával
Egy tudományos újságíró olyan részletekről számol be a holdra szállással kapcsolatos új könyvében, melyek sokáig titkosítva voltak.
Ezt látta a holdra szállás közben Neil Armstrong – videó
A NASA tudósai a rendelkezésre álló információk alapján készítettek egy videót, ami Neil Armstrong szemszögéből mutatja az ötven éve történt eseményeket.

További tech hírek >>