Bio merevlemez külsőleg


A kis adathordozó neve ne tévesszen meg senkit, ugyanis nem egy biológiailag lebomló külső vinyóról van szó, hanem a biztonságról. A folyton felbukkanó adatbiztonságról.

Az Aegis Bio Hard Drive ugyanis egy integrált ujjlenyomat leolvasóval ellenőrzi, hogy az a személy, aki kutlászni szeretne a virtuális fiókjaiban, jogosult-e erre a kiváltságra. A körülbelül pénztárca méretű eszköz USB 2.0-án kommunikál a számítógéppel, olvasási sebessége pedig 480mb/s. Ami még érdekes lehet az eszközben, hogy nincs szükség külső tápellátásra, hiszen a működtetéshez kellő energiát az USB-ről veszi fel a winchester, így egy kábellel kevesebb, ami jó hír a notebook tulajoknak. 

A kis adattárat 250, 320, 500 és 640 gigás kapacitással kínálja a gyártó, melyből a legnagyobb 159 dollárt kóstál, ami szerintem nem egy gatyaszaggató összeg. Főleg, ha a három év garanciát is figyelembe veszem.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

FIFA 20 – Az első kritikák szerint jobb, mint az elődei
A FIFA 20 nemsokára megjelenik, de az online sajtó már vethetett rá pillantást, és az első értékelések bíztatóak.
Modern hadviselésre építő promócióval jelentkezett az NVIDIA
A vállalat ingyen Call of Duty: Modern Warfare-t kínál az újabb GeForce-ok vásárlóinak.
Kiderült, miért néznek ki úgy az iPhone 11 Pro és a Pro Max kamerái, ahogy
A sokkamerás androidos telefonokon vízszintesen vagy négyzetesen helyezkednek el a kamerák, az iPhone 11 Prón és Pro Maxon viszont cikkcakkban. Kiderült végre, hogy ez miért van így.
4 dolog, amit tegyen meg az életéért 35 fölött
Harmincas éveink közepe meghatározó lehet életünk hátralévő évtizedeire. A terhelésünk eddigre már elérheti a maximumot, és a cél nemcsak az, hogy ezt minél tovább fenn tudjuk...
Napokon belül bejelenthetik a Telenor új tulajdonosát
Napok, de legfeljebb egy-két hét kérdése, és tulajdonrészt szerezhet a magyar állam a Telenor Magyarországban.

További tech hírek >>