Bio merevlemez külsőleg


A kis adathordozó neve ne tévesszen meg senkit, ugyanis nem egy biológiailag lebomló külső vinyóról van szó, hanem a biztonságról. A folyton felbukkanó adatbiztonságról.

Az Aegis Bio Hard Drive ugyanis egy integrált ujjlenyomat leolvasóval ellenőrzi, hogy az a személy, aki kutlászni szeretne a virtuális fiókjaiban, jogosult-e erre a kiváltságra. A körülbelül pénztárca méretű eszköz USB 2.0-án kommunikál a számítógéppel, olvasási sebessége pedig 480mb/s. Ami még érdekes lehet az eszközben, hogy nincs szükség külső tápellátásra, hiszen a működtetéshez kellő energiát az USB-ről veszi fel a winchester, így egy kábellel kevesebb, ami jó hír a notebook tulajoknak. 

A kis adattárat 250, 320, 500 és 640 gigás kapacitással kínálja a gyártó, melyből a legnagyobb 159 dollárt kóstál, ami szerintem nem egy gatyaszaggató összeg. Főleg, ha a három év garanciát is figyelembe veszem.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ezek voltak július legerősebb androidos mobiljai
Az AnTuTu kiadta a szokásos toplistáját a legerősebb androidos okostelefonokról.
Nagyon különleges tokot csinált a Galaxy Note 20 mobilokhoz a Razer
Speciális hőelvezetésre képes tokot rakott össze a Galaxy Note 20 okostelefonokhoz a Razer.
5G-t hoz a laptopokba a MediaTek chipje
Az Intel közreműködésével jövőre bukkanhatnak fel az első ilyen PC-k.
Innentől kezdve három nagy rendszerfrissítés jár a Samsung csúcsmobilokhoz
Három generációnyi Android-frissítés mellett kötelezte el magát a Samsung, ráadásul a Galaxy S10-ig visszamenőleg.
Hétvégi HBO premierek
Fináléjához érkezett a Doom Patrol második évadja. Premieren az Artemis Fowl és egy spanyol vígjáték sorozat, de érkeznek sikerfilmek is.

További tech hírek >>