BlackBerry 10 "superphone" a láthatáron


Kiszivárgott egy kép a mostanság az eladások terén nem kifejezetten brillírozó RIM új “nagy durranásáról”, a BlackBerry 10-ről.

A kép a RIM univerzummal részleteiben foglalkozó Crackberry.com oldalára került fel, és egy új készüléket mutat be. A jól megszokott standard BlackBerry dizájntól némiképp eltér a 10-es számot viselő, “superphone” néven említett készülék, QWERTY billentyűzet nincs, érintőkijelző uralja az előlapot.

Előlapi és hátoldali kamera természetesen van és a mellékelt promószöveg szerint jelentős változtatásokat eszközöltek a felhasználói felületben is. A hardverről egyelőre még kevesebbet tudni, a Crackberry.com szerint 1,5 GHz-es kétmagos procikról pletykáltak nekik a forrásaik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GC 2019] Maneater - 11 perc cápabőrben
A Maneater egy cápa-szerepjáték, melyben a tengerek legveszélyesebb ragadozójának bőrébe bújva rágcsálunk meg gyanútlan fürdőzőket.
Ön felismeri ezeket a legendás videojátékokat?
Civilization, Doom, Warcraft. Ha megdobban a szíve ezekre a szavakra, próbálja ki kvízünket!
Ilyen a Yakuza lét – Heti PlayStation Store megjelenések
Az elmúlt héten nem egy remek játék bukkant fel a PlayStation Store kínálatában, ezek között segítünk most eligazodni egy kicsit.
Empire of Sin - John Romero dédanyja lesz az egyik bandavezér
Az 1920-as évek Chicagóját és a szesztilalmat felelevenítő Empire of Sin igazán különleges vendégszereplőt kapott.
Tízezernél is több ítéletet kell felülvizsgálni Dániában
Megbízhatatlanok voltak a mobilhálózatos tartózkodási információk.

További tech hírek >>