Boldog szülinapot, Windows 7! - új csomag, ingyen szoftverek


Na, ki mit tippel, a hazai gépek hány százalékán fut a legújabb Microsoft oprendszer így egy évvel a bemutató után? A helyes tippelő egy hátbaveregetést kap, a megfejtés és infók az újdonságokról a "Tovább" után!

Október utolsó hetében világszerte egyéves születésnapját ünnepli a Windows 7, a Microsoft eddigi legsikeresebb operációs rendszere. Népszerűsége a bemutatkozás óta töretlenül növekszik, ma a világ PC-inek 17,1 százalékán futtatnak Windows 7-et, magyarországi elterjedtsége a 18 százalékot is meghaladja. Az évforduló napján a hazai szaküzletek polcain is megjelenik a Windows 7 Family Pack, amellyel 3 PC-n frissíthető a korábban legálisan telepített Windows XP vagy Vista. Újdonság, hogy az ingyenesen használható biztonsági szoftvereket és egyéb alkalmazásokat a későbbiekben egyetlen weboldalon is elérhetik a Windows felhasználók.

A Windows 7 első születésnapja alkalmából a Microsoft Magyarország egy igazán felhasználóbarát csomagot helyezett a torta mellé. Az érdeklődők ezek után egyetlen weboldalra összegyűjtve is megtalálják a Microsoft ingyenesen elérhető szoftvereit, béta-alkalmazásait, biztonságot növelő szolgáltatásait és fejlesztési programjait.
 
Olyan, a megjelenését követően gyorsan népszerűvé vált alkalmazások legfrissebb változatai is letölthetők az oldalról, mint például a Microsoft Security Essentials, az Internet Explorer 8, vagy a Facebook alkalmazás Windows rendszerű telefonokra.

Az ingyenes szoftverek a www.microsoft.hu/ingyen oldalon érhetők el.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ezek voltak július legerősebb androidos mobiljai
Az AnTuTu kiadta a szokásos toplistáját a legerősebb androidos okostelefonokról.
Nagyon különleges tokot csinált a Galaxy Note 20 mobilokhoz a Razer
Speciális hőelvezetésre képes tokot rakott össze a Galaxy Note 20 okostelefonokhoz a Razer.
5G-t hoz a laptopokba a MediaTek chipje
Az Intel közreműködésével jövőre bukkanhatnak fel az első ilyen PC-k.
Innentől kezdve három nagy rendszerfrissítés jár a Samsung csúcsmobilokhoz
Három generációnyi Android-frissítés mellett kötelezte el magát a Samsung, ráadásul a Galaxy S10-ig visszamenőleg.
Hétvégi HBO premierek
Fináléjához érkezett a Doom Patrol második évadja. Premieren az Artemis Fowl és egy spanyol vígjáték sorozat, de érkeznek sikerfilmek is.

További tech hírek >>