C D-vitaminnal


napelemes cd-lejátszó

Visszatérünk a rovatban nagyban támogatott környezetbarát témakörhöz, amit ötvözök egy kicsit retró gyanús médiaeszközzel. Senki se gondoljon valami ősrégi dologra, ami akár harminc éves is lehet, én inkább egy technológia fölött törtem pálcát, ami felett – úgy érzem – átlépett az idő vascsizmája.

A CD műfajra gondoltam, és felhasználói szempontból biztosan nincs igazam, hiszen rengetegen használják, sőt vásárolják a korongokat, mégis úgy érzem, gyermekem már nem nagyon fog megismerkedni e remek kis technológiával. Mikor egy pendrive-on elfér 128 Gb-nyi adat, az mp3lejátszó az órazsebben, és floppy-meghajtókat sem szerelnek asztali gépekbe, kimondhatjuk, hogy részesei vagyunk egy korszak eltűnésének. 

Ugyan még nem dobtam ki kazettáimat sem, lejátszani már évek óta nincs mivel azokat. Akik nem akarnak ilyen könnyen elszakadni a múlttól, de szem előtt tartják a mai kor elvárásait is, örülni fognak e napelemes CD lejátszónak, ami szakított a hagyományos doboz külsővel, s egyedi dizájnnal jelentkezett. 

Napelemes paneljának köszönhetően, ami az alapba rejtett akkukat tölti, nem veszi ki részét a ház áramfogyasztásából, elég kitenni a buli előtt 5 órával a teraszra, aztán egész éjjel folyhat a dínom-dánom véglemerülésig, azaz tíz órán keresztül. Természetesen a készülék mp3 lemezeket is lejátszik. de evvel vége is az extráknak. Mondom, tiszta retró!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Érkezhet a GeForce GTX 1650 GDDR6-os verziója?
Az eddigi GeForce GTX 1650 és a GeForce GTX 1650 Super között építhet hidat az NVIDIA.
46 000 éves madarat találtak
Már nem tudták megmenteni az életét.
Ezekből a játékokból még nem készültek filmek. Pedig jó lenne!
Megmutatjuk a legjobb alapanyagokat, szavazzon, melyiket látná szívesen a filmvásznon!
Videón az iPhone 9
A klip is azt mutatja, hogy valóban a régi dizájnt választott az Apple.
Fontos hasonlóságot fedeztek fel az influenza és a koronavírus között
Új koronavírus-fertőzött betegek orr- és garatváladékának mintáit vizsgálva kínai kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a Covid-19 vírus inkább az influenzához hasonlóan...

További tech hírek >>