Canon EOS T2i Rebel DSLR hamarosan


Nem telhet el hét anélkül, hogy valamelyik nagy fényképező gyártó ne jelente be valami újdonságot. Erre a hétre is jutott fényképezős hír a Canon jóvoltából, méghozzá nem is akármilyen.

Az említett gyártó ugyanis még a bejelentés előtt kiszivárogtatta legújabb DSLR gépének paramétereit, melyet elolvasva azt mondhatom, hogy igencsak izmosra sikerült a kicsike.

Először is az érzékelő lapkával kezdeném a bemutatást, amiből egy 18 megapixeles CMOS típusú példány került a gépházba. Az ISO érzékenységet 100 és 6400 között állíthatjuk alap esetben, ám ez feltolható egészen 12800-ig is, függően attól, hogy mennyire fényszegény helyen fotózunk. A készülékből a manapság már elengedhetetlen mozgókép felvétel sem maradt ki, melyet végezhetünk full HD (1080p – 25 és 30 fps) és HD (720p – 50 és 60 fps) minőségben is. Továbbá az új jövevényt 9 pontos autofókusszal és 63 zónás, kettős rétegű fényméréssel is ellátták a tökéletes expozíció végett.

További érdekességet mutat a hátoldalon terpeszkedő 3 colos kijelző is, mely portaszító és csillogásmentes bevonatot kapott. Ez nem volt rossz ötlet a gyártótól, hiszen az elkészült művek visszanézése eddig problémát okozott erős napfényben. A készüléket USB és HDMI csatlakozással is felvértezték a gyártók. Ezek közül ez utóbbi lehet érdekes, ugyanis a közvetlen TV készülékhez való csatlakozást teszi lehetővé, amin kedvenc képeinket azonnal megmutathatjuk barátainknak, rögtön a fényképezőről.

Nos, mivel a Canon EOS T2i Rebel még a hivatalos bejelentés előtt áll, pontos megjelenésről nem számolhatunk be nektek. Az ára viszont érdekes módon már publikus, miszerint kit objektívvel (18-55mm f/3.5-5.6 alap obi képstabilizátorral) 899 dollárt, míg ha csak a gépvázat szeretnénk megvenni 799 dollárt kell kifizetni érte.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>