Canon EOS T2i Rebel DSLR hamarosan


Nem telhet el hét anélkül, hogy valamelyik nagy fényképező gyártó ne jelente be valami újdonságot. Erre a hétre is jutott fényképezős hír a Canon jóvoltából, méghozzá nem is akármilyen.

Az említett gyártó ugyanis még a bejelentés előtt kiszivárogtatta legújabb DSLR gépének paramétereit, melyet elolvasva azt mondhatom, hogy igencsak izmosra sikerült a kicsike.

Először is az érzékelő lapkával kezdeném a bemutatást, amiből egy 18 megapixeles CMOS típusú példány került a gépházba. Az ISO érzékenységet 100 és 6400 között állíthatjuk alap esetben, ám ez feltolható egészen 12800-ig is, függően attól, hogy mennyire fényszegény helyen fotózunk. A készülékből a manapság már elengedhetetlen mozgókép felvétel sem maradt ki, melyet végezhetünk full HD (1080p – 25 és 30 fps) és HD (720p – 50 és 60 fps) minőségben is. Továbbá az új jövevényt 9 pontos autofókusszal és 63 zónás, kettős rétegű fényméréssel is ellátták a tökéletes expozíció végett.

További érdekességet mutat a hátoldalon terpeszkedő 3 colos kijelző is, mely portaszító és csillogásmentes bevonatot kapott. Ez nem volt rossz ötlet a gyártótól, hiszen az elkészült művek visszanézése eddig problémát okozott erős napfényben. A készüléket USB és HDMI csatlakozással is felvértezték a gyártók. Ezek közül ez utóbbi lehet érdekes, ugyanis a közvetlen TV készülékhez való csatlakozást teszi lehetővé, amin kedvenc képeinket azonnal megmutathatjuk barátainknak, rögtön a fényképezőről.

Nos, mivel a Canon EOS T2i Rebel még a hivatalos bejelentés előtt áll, pontos megjelenésről nem számolhatunk be nektek. Az ára viszont érdekes módon már publikus, miszerint kit objektívvel (18-55mm f/3.5-5.6 alap obi képstabilizátorral) 899 dollárt, míg ha csak a gépvázat szeretnénk megvenni 799 dollárt kell kifizetni érte.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>