Canon i-SENSYS MF8350CDN


Tehát, mint azt említettem, egy irodai masináról van szó. Manapság egy iroda már nem is létezhet ilyen nagyságú eszköz nélkül. Mindig akad valami másolnivaló. Kétoldalas másolásra, és nyomtatásra egyaránt alkalmas. Nyomtatási felbontása: 2400x600 dpi. Egy perc alatt 20 oldalt képes így teleaggatni betűkkel. Ha viszont faxolni szeretnénk, akkor számára ez sem akadály, ugyanis elboldogul az ilyen jellegű üzenetekkel is. Egyaránt képes küldeni, és fogadni is.

De ha olyan kedvünk van, akkor scannalhetünk is vele, és ha a gép a hálózatba van kötve, akkor már meg is jelenik valamelyik pc-n, vagy akár a beépített usb portjának köszönhetően közvetlenül pendrive-ra is menthetünk. Ezzel a két extra fukciójával máris két másik eszközt spóroltunk meg a cégnek. És még áramot is spórol, ugyanis készenléti módban mindössze 3 wattot fogyaszt.

És hogy a rosszat a végére hagyjam, egy ilyen masina olyan 200.000Ft körül mozog manapság. De ha figyelembe vesszük a tudását, meg azt, hogy néha bizony minden pénz megérne, akkor úgy gondolom, hogy nem olyan vészes.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>