Csajozós iPad 50 dollárért


Ilyen hihetetlenül alacsony áron vehet valaki iPad-et, ha csak vagizni akar vele. Sok mindent persze nem lehet vele csinálni, csak menőzni.

Ez az ötvendolláros verzió csak egy "dummy", másolat, ilyeneket gyakran szoktak készíteni elektronikai cikkekből. Nincsenek meg benne az alapvető alkatrészek, nem is működik. Arra viszont jó egy ilyen dummy a gyártónak, hogy prezentálni tudja, hogyan fog kinézni a végleges termékük.

Az iPad már persze létezik, de attól még árulnak belőle dummy verziót, 50 dollárért. Elsőre azt hittem, hogy fake az oldal, ahol kapható, és csak poénból csinálták az egészet. De amikor úgy tettem, mintha vásárolni akarnék, és végiglépkedtem a procedúrán, sehol nem ugrott fel olyan szöveg, hogy "Haha, átvertünk!". PayPal-lal lehet fizetni, és a végén tényleg átvisz a link a PayPal oldalra.

Az a rossz az egészben, hogy tulajdonképpen el is tudom képzelni, hogy van, aki vesz ilyet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ügyes trükköt tud a Google Pixel 3 kamerája
Felvétel közben is képes fps-értéket változtatni az új Google okostelefonok kamerája.
Programajánló: Budapesten kerül megrendezésre az AIME 2018
Az Academia-Industry Matching Eventen a kutatók és a szakemberek oszthatják meg egymással új eredményeiket.
Ha ez tényleg működik, az áttörés: szén-dioxidból csinál áramot egy új akkumulátor
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan akkumulátort fejlesztenek, amely képes egyszerre két, igen komoly problémát is megoldani: csökkenti a szén-dioxid szintjét és áramot termel...
Napokon belül itt az HTC blockchain-mobilja
Október 22-én elvileg hivatalosan is bemutatkozik a blockchain-mobil.
A Google Street View-t böngészve fedezte fel a férj, hogy felesége megcsalja
A Google utcakeresője sokszor szerepelt már a hírekben, de amiatt valószínűleg még soha, hogy egy férj a szolgáltatás segítségével buktatta le hűtlen nejét. Most ez is megtörtént.

További tech hírek >>