Csajozós iPad 50 dollárért


Ilyen hihetetlenül alacsony áron vehet valaki iPad-et, ha csak vagizni akar vele. Sok mindent persze nem lehet vele csinálni, csak menőzni.

Ez az ötvendolláros verzió csak egy "dummy", másolat, ilyeneket gyakran szoktak készíteni elektronikai cikkekből. Nincsenek meg benne az alapvető alkatrészek, nem is működik. Arra viszont jó egy ilyen dummy a gyártónak, hogy prezentálni tudja, hogyan fog kinézni a végleges termékük.

Az iPad már persze létezik, de attól még árulnak belőle dummy verziót, 50 dollárért. Elsőre azt hittem, hogy fake az oldal, ahol kapható, és csak poénból csinálták az egészet. De amikor úgy tettem, mintha vásárolni akarnék, és végiglépkedtem a procedúrán, sehol nem ugrott fel olyan szöveg, hogy "Haha, átvertünk!". PayPal-lal lehet fizetni, és a végén tényleg átvisz a link a PayPal oldalra.

Az a rossz az egészben, hogy tulajdonképpen el is tudom képzelni, hogy van, aki vesz ilyet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az IT-cégeket bírálta a Sky csoport vezetője
A brit médiacég első embere azonos játékszabályokat sürgetett az összes piaci szereplő számára.
Advanced SystemCare Free 11.1.0
Rendszerkarbantartó, erőforrás optimalizáló.
A világ legmeredekebb siklóját adják át a hétvégén Svájcban
110 százaléákos lejtőn, 3 alagúton át halad majd.
Csak nehogy per legyen belőle: itt az androidos iPhone X
Nem meglepő, hogy éppen Kínában indul el az androidos iPhone X, azaz egy jubileumi iPhone klón. Az ára fölöttébb vonzónak tűnik.
Itt a NASA nagy bejelentése: a mesterséges intelligencia talált egy naprendszert, ami olyan, mint a miénk
Fontos bejelentést ígért csütörtök estére az amerikai űrhivatal az exobolygók felkutatására indított Kepler-misszió legújabb felfedezéseiről. Kiderült, valóban izgalmas dolgot...

További tech hírek >>