Csatalaptop multi-touch kijelzővel


A Getac X500 ellenáll mindennek, akkor is működik, ha gránát robban mellette. Tudása miatt csatamezőn kívül is megállja a helyét, bár kérdéses, kell-e ilyen otthonra az átlag felhasználóknak.

A Getac biztos pont a strapabíró műszaki cikkek piacán és borítékolható, hogy az X500 sem ront jelentősen a cég hírnevén. Az új ketyerét borító speckó magnéziumötvözet szinte elpusztíthatatlanná teszi a gépet, gond nélkül ellenáll rázkódásnak, ütésnek, pornak és folyadéknak.

Az ipari, katonai célokra is dolgozó gyártó új üdvöskéjének a teljesítményére sem lehet panasz. Többféle konfigurációban lesz majd elérhető, a top verzióba 2.66 GHz-es Core i7 processzor kerül, amit még egy NVIDIA GeForce GT330M MXM gpu-val is megfejelnek. Árról egyelőre nem tudni, de nem lesz olcsó, az biztos.

A multi-touch kijelző 15.6 hüvelykes, 1366 x 768-as felbontásra képes. A gyártó szerint külön odafigyeltek arra is, hogy erős napsütésben is minél láthatóbb legyen a képe. A gépen négy USB 2.0 port kap még helyet, emellett további portok, HDMI és VGA csatlakozó, kártyaolvasók bővítik a felhasználási lehetőségeket.

Az akkumulátor 8700 mAh-es, ráadásul akár mindjárt kettőt is bele lehet zsúfolni. Ennek, no és az ellenálló burkolatnak köszönhetően, nem éppen pehelysúlyú a kicsike. Ez egy újabb alternatív felhasználási módot vet fel: több mint öt kilójával és kompakt kis fogantyújával akár kézitusában is jól jöhet, ha kifogytunk a munícióból.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Shovel Knight alkotói két új játékon dolgoznak
A Shovel Knightról híres Yacht Club Games bejelentette, hogy több projektjük is készülőfélben van, és egy vadonat új címre is számíthatunk.
61 évesen elhunyt a legendás Konami kód megalkotója
Bizonyára mindenki találkozott már Hasimoto Kazuhisa kódsorával, amely több tucat játékban bukkant fel.
Így kaphat vészhelyzeti értesítéseket a mobilján
Napokon belül megújul a katasztrófavédelem appja.
A NASA 4K-ban mutatja meg, mit láttak a legendás Apollo-13 űrhajósai, amikor megkerülték a Holdat
A NASA a korabeli adatok és frissebb felvételek felhasználásával 4K-ban újraalkotta a Holdról készült mozgóképet, hogy megmutassa, mit láttak égi kísérőnkből 50 évvel ezelőtt az...
Resident Evil 3 - ezért kapunk két játékot egy áráért
Eredetileg a Resident Evil 3 és a Resident Evil Resistance két külön játék lett volna, végül úgy döntöttek, egybegyúrják őket.

További tech hírek >>