Csúnya véget ért a Mafia Wars románc


Még egy ok, hogy ne szálljunk be időrabló játékokba a Facebookon: még a szívünket is összetörhetik. Mondjuk ezután beperelhetjük az aljas szívtiprót... legalábbis ilyesmivel próbálkozik egy michigani nő.

Cheryl Gray és Wylie Iwan a facebookos Mafia Wars játékban találkoztak. Egy darabig lelkesen küldözgették egymásnak a fegyvereket és az energy packokat, majd elkezdtek beszélgetni és összemelegedni. A csaj igazi ajándékokat küldött a pasinak, sőt, még egy repjegyet is vett, mert szerette volna meglátogatni washingtoni kedvesét (és bandatársát).

De valami elromlott, Wylie kiakadt Cherylre, és elkezdett róla mindenféle csúnya üzeneteket írogatni. Ezek után a nő be akarja perelni a férfit, és egész pontosan 8368,88 dollár kártérítést követel tőle. A repjegy ugyan csak 900 dollárba került, a többi a sárdobálásért járna a nő szerint.

Egyelőre nem tudni, eljut-e az ügy egyáltalán a bíróságig. De szerintem az lenne a legviccesebb megoldás, ha megítélnék ugyan a kártérítést, de Mafia Wars játékpénzben kellene kifizetnie a bűnösnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Majdnem kész az orosz koronavírus-vakcina – állítja a védelmi minisztérium
Az egyik koronavírus-vakcinával megkezdte a klinikai kísérletek utolsó szakaszát az orosz védelmi minisztérium és a Gamalej Nemzeti Kutatóközpont – jelentették be Moszkvában. A...
Zenére jobban esik: személyre szabott válogatással segít a Spotify az edzésben
Új szolgáltatást bocsát útjára a nagy zenestreaming szolgáltató: egyénre szabott lejátszási listát készít az edzésekhez
Ghost of Tsushima – Trailer Japánból, szeretettel
A Ghost of Tsushima japán trailere meglehetősen autentikusra sikerült, és még nehezebbé teszi a várakozást a játék megjelenéséig.
A telefontöltők nagy többsége nem felel meg az európai előírásoknak
De a biciklis gyerekülések és az elektromos közlekedési eszközök is veszélyesek.
A Ubisoft tisztogat, három vezető beosztású dolgozó is lemondott
A szexuális zaklatások és munkahelyi visszaélések utáni vizsgálódás következtében újabb három ember mondott le posztjáról.

További tech hírek >>