Darth Vader hajszárító


Szépségápolási cikkekről ritkán írunk, de ennek itt a helye, és nem csak azért, mert kütyü, azaz van bekapcsológombja.

Tembolat Gugkaev koncepciója ez a hajszárító, ami formájával Darth Vader maszkját idézi, és természetesen fényes fekete színben pompázik.

Bővebb részletekről nem esik szó, de nagyon remélem, hogy nem a klasszikus hajszárító-hangot adja ki magából, hanem szuszogó-hörgő effektek kíséretében szárítja a vizes hajtincseket. Mivel koncepcióról van szó, bármi beleférhetne a fantáziába...Vader nagyúrnak ugyan nincs szüksége ilyesmire, viszont minden bizonnyal sok rajongó örülne neki, ezért nagyon reméljük, hogy megakad a szeme az ötleten egy illetékesnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Radar alatt marad?
Bár nyomtatott magazinunk nincs, ezzel együtt pedig néhány rovat is értelmét vesztette, a radar alatt maradt gyöngyszemeket továbbra sem szeretnénk mellőzni.
Újra növekedési pályán az iPhone
A tavalyi utolsó negyedévben megállt az egy éve tartó lejtmenet.
Koronavírus: Ukrajnában már megjelentek a kamu védőoltást árulók
Internetes csalók mostanra kitalálták, hogyan húzzanak hasznot a világban gyorsan terjedő Vuhan-vírusból. A kórokozó ellen (most még) nincs védőoltás.
Meglepetéssel készült a Facebook
Érdemes minél előbb átnézni egy magánszférával kapcsolatos aloldalt.
A Philips tovább tolja az olcsóbb Performance tv szériát
Jönnek az általunk is kipróbált család új tagjai.

További tech hírek >>