Darth Vader hajszárító


Szépségápolási cikkekről ritkán írunk, de ennek itt a helye, és nem csak azért, mert kütyü, azaz van bekapcsológombja.

Tembolat Gugkaev koncepciója ez a hajszárító, ami formájával Darth Vader maszkját idézi, és természetesen fényes fekete színben pompázik.

Bővebb részletekről nem esik szó, de nagyon remélem, hogy nem a klasszikus hajszárító-hangot adja ki magából, hanem szuszogó-hörgő effektek kíséretében szárítja a vizes hajtincseket. Mivel koncepcióról van szó, bármi beleférhetne a fantáziába...Vader nagyúrnak ugyan nincs szüksége ilyesmire, viszont minden bizonnyal sok rajongó örülne neki, ezért nagyon reméljük, hogy megakad a szeme az ötleten egy illetékesnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Borzongás] Tükröm-tükröm, mondd meg nékem… – 4. rész
Tovább folytatódik a Borzongás Horrormagazin online változata: vendégírónk sötét mesékre összpontosító cikksorozata a negyedik felvonáshoz ért.
Cyberpunk 2077 – Nem lesz benne az Xbox Game Pass-ban
A biztonság kedvéért a CD Projekt RED leszögezte, hogy a Cyberpunk 2077 egy ideig nem kerül bele az Xbox Game Pass kínálatába.
Izgalmas új szemüveg teheti 24%-kal gyorsabbá a munkát a raktárakban
Ha a Zebra által fejlesztett szemüveget viseli a raktári dolgozó, mindig a szeme előtt fog lebegni annak a terméknek a fotója és raktáron belüli koordinátája, amit éppen keres. A...
Csak jövőre mutatják be a Monster Hunter filmet
Ami nemrég még pletyka volt, most már biztos, a szeptemberre időzített Monster Hunter mozifilm csak jövő áprilisban kerül a mozikba.
Mondocon – Nézd élőben a Hearthstone selejtezőt
Ma lesz a Hearthstone verseny első selejtezője, amit a Twitch-en élőben is nyomon követhettek.

További tech hírek >>