Dell Mini 5 – vegyes érzelmek


Elég sok bejelentést lehet hallani különböző tábla PC-kről, netbook-okról. Ez a készülék is lehetne egy a sok közül, de valójában most egy MID-ről (Mobile Internet Device) lesz szó.

Tulajdonképpen nem beszélhetünk újdonságról, ugyanis már tavaly előkerültek információk a Dell háza tájáról, viszont érdemes pár gondolatot megosztani erről a ketyeréről is a tech olvasóknak.

Nevezhetnénk telefonnak is vagy tábla PC-nek ezt a sokszínű MID-et, de valahol a kettő között helyezkedik el. Android 1.6 OS-t fog használni, ami az információk alapján erősen át lesz szerkesztve. A kijelzőjét tekintve teljesen meg leszünk elégedve, se nem túl nagy, se nem túl kicsit ugyanis egy 5 colos multitouch kijelző fog szolgálatunkra állni, 800x480-as felbontással.

A készüléket egy Qualcomm Snapdragon 1 GHz-es processzor fogja működtetni. Mindkét oldalán egy-egy 5 megapixeles kamera virul amit LED villanóval látnak el. Az alap dolgok a wifi, bluetooth és a 3G természetesen benne lesznek. Az áramellátást egy 1530mAh teljesítményű akkumulátor fogja biztosítani, ami eléggé gyengécske.Se a megjelenésről, se az árról nem szól a fáma, viszont egyes híresztelések szerint nagyjából 1000 dollár körüli áron lesznek kaphatóak az USA-ban néhány hónap múlva, ami valljuk be nem egy baráti ár. Kétségtelenül egy csinos és hasznos, de nem eget rengető készüléket hozott létre a Dell.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!
Nem gyullad fel az autó, ha benne marad a kézfertőtlenítő
Ahogy jön a meleg, úgy kezdtek el terjedni videók, amik szerint a tűző napon hagyott autó felgyullad a benne felejtett kézfertőtlenítőtől.
[Hardver] Lenovo Legion Y7000 teszt
A Lenovo tovább erősíti a gamer laptop kínálatát, méghozzá egy nem is akármilyen darabbal. A Legion visszatért, és erősebb, mint valaha.

További tech hírek >>