Dell Mini 5 – vegyes érzelmek


Elég sok bejelentést lehet hallani különböző tábla PC-kről, netbook-okról. Ez a készülék is lehetne egy a sok közül, de valójában most egy MID-ről (Mobile Internet Device) lesz szó.

Tulajdonképpen nem beszélhetünk újdonságról, ugyanis már tavaly előkerültek információk a Dell háza tájáról, viszont érdemes pár gondolatot megosztani erről a ketyeréről is a tech olvasóknak.

Nevezhetnénk telefonnak is vagy tábla PC-nek ezt a sokszínű MID-et, de valahol a kettő között helyezkedik el. Android 1.6 OS-t fog használni, ami az információk alapján erősen át lesz szerkesztve. A kijelzőjét tekintve teljesen meg leszünk elégedve, se nem túl nagy, se nem túl kicsit ugyanis egy 5 colos multitouch kijelző fog szolgálatunkra állni, 800x480-as felbontással.

A készüléket egy Qualcomm Snapdragon 1 GHz-es processzor fogja működtetni. Mindkét oldalán egy-egy 5 megapixeles kamera virul amit LED villanóval látnak el. Az alap dolgok a wifi, bluetooth és a 3G természetesen benne lesznek. Az áramellátást egy 1530mAh teljesítményű akkumulátor fogja biztosítani, ami eléggé gyengécske.Se a megjelenésről, se az árról nem szól a fáma, viszont egyes híresztelések szerint nagyjából 1000 dollár körüli áron lesznek kaphatóak az USA-ban néhány hónap múlva, ami valljuk be nem egy baráti ár. Kétségtelenül egy csinos és hasznos, de nem eget rengető készüléket hozott létre a Dell.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.
Egész hétvégén vár titeket a Teamfight Tactics a MondoConon
Két program között nyugodtan beülhettek majd játszani egyet a népszerű autobattler játékkal a hétvégi MondoConon.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés
Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten...
Kettős mércére számít a Tinder
Sérti a Google Play fejlesztői szabályzatát a mobilappja.

További tech hírek >>