Dell Mini 5 – vegyes érzelmek


Elég sok bejelentést lehet hallani különböző tábla PC-kről, netbook-okról. Ez a készülék is lehetne egy a sok közül, de valójában most egy MID-ről (Mobile Internet Device) lesz szó.

Tulajdonképpen nem beszélhetünk újdonságról, ugyanis már tavaly előkerültek információk a Dell háza tájáról, viszont érdemes pár gondolatot megosztani erről a ketyeréről is a tech olvasóknak.

Nevezhetnénk telefonnak is vagy tábla PC-nek ezt a sokszínű MID-et, de valahol a kettő között helyezkedik el. Android 1.6 OS-t fog használni, ami az információk alapján erősen át lesz szerkesztve. A kijelzőjét tekintve teljesen meg leszünk elégedve, se nem túl nagy, se nem túl kicsit ugyanis egy 5 colos multitouch kijelző fog szolgálatunkra állni, 800x480-as felbontással.

A készüléket egy Qualcomm Snapdragon 1 GHz-es processzor fogja működtetni. Mindkét oldalán egy-egy 5 megapixeles kamera virul amit LED villanóval látnak el. Az alap dolgok a wifi, bluetooth és a 3G természetesen benne lesznek. Az áramellátást egy 1530mAh teljesítményű akkumulátor fogja biztosítani, ami eléggé gyengécske.Se a megjelenésről, se az árról nem szól a fáma, viszont egyes híresztelések szerint nagyjából 1000 dollár körüli áron lesznek kaphatóak az USA-ban néhány hónap múlva, ami valljuk be nem egy baráti ár. Kétségtelenül egy csinos és hasznos, de nem eget rengető készüléket hozott létre a Dell.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>