Diákoknak Facebookozni tilos


Egy brooklyni középiskola annyira nemkívánatos jelenségnek tartja a közösségi oldalak előretörését, hogy kifejezetten megtiltja diákjainak, hogy fent legyenek a Facebookon.

A Beis Rivkah High School egy zsidó haszid lányiskola, aminek vezetése nem tartja illendőnek, hogy fiatal növendékeik a Facebookon töltsék idejüket, ráadásul adatvédelmi aggályaik is vannak a népszerű közösségi oldallal. Ennek okán kifejezetten tiltják a diákoknak, hogy használják a Facebookot.

A suli összes diákjával, mind a 495 tinivel aláíratták az új szabályt, melynek értelmében tilos regisztrálniuk a közösségi hálózaton. A tiltásnak rendes bírsággal adnak nyomatékot, 33 tanulót 100 dollárra büntettek, amit a tanév végén kapnak csak vissza, ők mindannyian törölték Facebook profiljukat is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>