Digi polaroid


Polaroid Two PoGo

Ahogyan a neve is céloz rá, a Polaroid már a második generációs digitális, és Zink nyomtatóval ellátott masináját jelenteti meg, ami már kinőtte az alaptípus hiányosságait, és büszkén emelheti fel szép fejét a középkategóriás zsebfényképezők mezejében.

Bár a fényképezőgép átlagos tudású, ami a mai értéken 5 megapixeles felbontást jelent 4x-es digitális zoom-mal, és takaros, bár nem óriási LCD-kijelzővel, aki ilyet vesz, az nem a spórolás, vagy az optikai igénytelenség miatt fogja ezt a gépet választani, hanem mert fontos számára képeinek megosztása, és nem csak a virtuális világban.

Ez a középszintű kategória megfelel egy átlagos család mindennapi használatához, megtalálhatók benne a szokásos kényelmi funkciók is (vörösszem-védelem, különböző effektusok, hang-, és videofelvétel, SD-kártya bővítés, stb.), de amitől ász lesz a kis gép, az a beépített Polaroid PoGo Zink nyomtató.

Szinte hihetetlen, de a belegyömöszölt technikának köszönhetően akár egy perc alatt is elkészülhet fotónk papír alapú másolata, méghozzá csepp, és mosódás mentesen, ráadásul 300 dpi felbontásban, ami már nyomdai minőség. Erre érdemes volt várni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Pár napon belül leleplezi az Apex legends fejlesztője új játékát?
Az Apex Legends és a Titanfall játékokról híres Respawn Entertainment az Oculus Connect 6 során jelentheti be új játékát.
A technológiai ágazat szétverése ellen emelt szót a Cisco
A társaság vezetője nem szeretné, ha a kínai és az amerikai kormány "balkánizálná" a világban működő digitális infrastruktúrát.
Indiában internet nélkül is információkat ad a Google
A webes konszern egy olyan új szolgáltatást indított, amely az asszisztensét új módon teszi elérhetővé.
Mint régen a kagylóhéj formájú mobilok, olyan lesz a Motorola RAZR összehajtható telefon
Ismét zöld utat kapott egy Lenovo-szabadalom, és nagy a valószínűsége, hogy ilyen lesz az állítólag még idén, de legkésőbb 2020 elején megérkező összehajtható Motorola RAZR.
A Facebook felfüggesztett több tízezer appot
Az applikációk nagyjából négyszáz fejlesztőhöz köthetők.

További tech hírek >>