Digi polaroid


Polaroid Two PoGo

Ahogyan a neve is céloz rá, a Polaroid már a második generációs digitális, és Zink nyomtatóval ellátott masináját jelenteti meg, ami már kinőtte az alaptípus hiányosságait, és büszkén emelheti fel szép fejét a középkategóriás zsebfényképezők mezejében.

Bár a fényképezőgép átlagos tudású, ami a mai értéken 5 megapixeles felbontást jelent 4x-es digitális zoom-mal, és takaros, bár nem óriási LCD-kijelzővel, aki ilyet vesz, az nem a spórolás, vagy az optikai igénytelenség miatt fogja ezt a gépet választani, hanem mert fontos számára képeinek megosztása, és nem csak a virtuális világban.

Ez a középszintű kategória megfelel egy átlagos család mindennapi használatához, megtalálhatók benne a szokásos kényelmi funkciók is (vörösszem-védelem, különböző effektusok, hang-, és videofelvétel, SD-kártya bővítés, stb.), de amitől ász lesz a kis gép, az a beépített Polaroid PoGo Zink nyomtató.

Szinte hihetetlen, de a belegyömöszölt technikának köszönhetően akár egy perc alatt is elkészülhet fotónk papír alapú másolata, méghozzá csepp, és mosódás mentesen, ráadásul 300 dpi felbontásban, ami már nyomdai minőség. Erre érdemes volt várni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hálózatba kötnék a szállodai rendszereket
Új lehetőségek nyílhatnak meg a hoteltulajdonosok és -üzemeltetők, illetve azok beszállítói, partnerei előtt.
Ne keressünk rá betegségünkre, csak baj lehet belőle
Már egy rövid ideig tartó internetes kutatás is erősítheti a komoly megbetegedéstől való félelmeket.
WhatsApp 0.4.930
Azonnali ingyenes üzenetküldő alkalmazás.
A gyorsételek károsíthatják az agy túlevést korlátozó funkcióját
Ha romlik az étvágykontroll, a memória is gyengül.
Avast Free Antivirus 19.8.4793
Ingyenesen használható víruskereső alkalmazás.

További tech hírek >>