Disney fényképező - káros az egészségre?


A Disney-nél a tündérek fotóznak, és Mickey egér füle a kereső. Aranyos fényképezőgép apró fényképész-palántáknak - de nem árt végiggondolni, tényleg szüksége van-e ilyesmire a gyerekünknek.

A Disney-nek rengeteg gyerekeknek szánt elektronikai ketyeréje van, néhányról mi is beszámoltunk. Most épp egy fotómasinára leltem, amit 20 dollárért lehet megvásárolni a rajzfilmes webshopban.

A ketyere olyan szempontból a régi idők filmes fényképezőgépeit idézi, hogy 300 megabájt a memóriája, ami kábé 40 darab fotóra elég. Így legalább a kicsik is megtanulják megvárni az igazán értékes pillanatokat, és nem lövöldözik el a képeket holmi haszontalan beállításokra. (Jó esetben.) A képeket természetesen USB-n lehet áttölteni a gépre. A felbontás sem éppen profi minőség: 640x480-as képeket tud készíteni, no de mit várunk egy húszdolláros fényképezőgéptől?

Inkább azt várnám egy gyerekeknek szánt elektromos kütyütől, hogy strapabíró legyen, esetleg por-és cseppálló, de ilyesmiről nincs szó a leírásban. Olyat viszont említenek - a hivatalos Disney webshopban -, hogy olyan kémiai anyagot tartalmaz a gép, ami Kalifornia Állam által elfogadott szabályzat szerint rákos megbetegedést, születési rendellenességeket vagy egyéb károsodást okozhat.

Köszönjük, Disney!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

97 év után hozzányúlnak Tutanhamon fáraó aranyozott koporsójához
A Királyok völgyéből a gízai piramisok közelében épülő Egyiptomi Nagymúzeumba szállították át Tutanhamon külső aranyozott fakoporsóját, amelyen első ízben végeznek...
Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...

További tech hírek >>