Disney fényképező - káros az egészségre?


A Disney-nél a tündérek fotóznak, és Mickey egér füle a kereső. Aranyos fényképezőgép apró fényképész-palántáknak - de nem árt végiggondolni, tényleg szüksége van-e ilyesmire a gyerekünknek.

A Disney-nek rengeteg gyerekeknek szánt elektronikai ketyeréje van, néhányról mi is beszámoltunk. Most épp egy fotómasinára leltem, amit 20 dollárért lehet megvásárolni a rajzfilmes webshopban.

A ketyere olyan szempontból a régi idők filmes fényképezőgépeit idézi, hogy 300 megabájt a memóriája, ami kábé 40 darab fotóra elég. Így legalább a kicsik is megtanulják megvárni az igazán értékes pillanatokat, és nem lövöldözik el a képeket holmi haszontalan beállításokra. (Jó esetben.) A képeket természetesen USB-n lehet áttölteni a gépre. A felbontás sem éppen profi minőség: 640x480-as képeket tud készíteni, no de mit várunk egy húszdolláros fényképezőgéptől?

Inkább azt várnám egy gyerekeknek szánt elektromos kütyütől, hogy strapabíró legyen, esetleg por-és cseppálló, de ilyesmiről nincs szó a leírásban. Olyat viszont említenek - a hivatalos Disney webshopban -, hogy olyan kémiai anyagot tartalmaz a gép, ami Kalifornia Állam által elfogadott szabályzat szerint rákos megbetegedést, születési rendellenességeket vagy egyéb károsodást okozhat.

Köszönjük, Disney!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>