Dízel félóra


Diesel "Freak of Nature" Frankenwatch

Ezúttal nem egy technikai versenyzőt engedünk az arénába, inkább egy átlagos tudású profit, aki külcsín dizájnjával próbál az átlag fölé emelkedni. A Frankenwatch elnevezésű óra rászolgált találó nevére, de furcsa kettőségéből mégis valami szimpatikus sugárzik.

Először valamiért a környezetvédelemre gondoltam, onnét szoktak jönni a jól kinéző átlagos cuccok, de gyorsan rájöttem, hogy esetünkben puszta formatervezésről van szó, ami két régi tradíciót próbál meg ötvözni, csodálatos, hogy csak mostanra sikerült. Hiszen elég régóta léteznek acél foglalatú órák, a hozzátartozó fémszíjakkal (furcsa szóösszetétel), illetve a hagyományosnak mondott, de mindenképpen elegánsabbnak elkönyvelt bőrpántos időmérők.

A Diesel most megpróbálta összehozni a két stíluselemet, véleményem szerint nem is rosszul, bár vannak bizonyosan, akik egy félresikerült kísérletet látnak benne. A Frankenwatch jól ötvözte az élénken színezett fém kronográf óra modern, ovális világát a választékosabban visszafogottnak tűnő arany kockáéval, aminek hagyományos kinézete a hozzátartozó bőr szíjjal mintha varratokkal kapcsolódna a másik világhoz.

Lehet, hogy széles mondanivaló áll projekt hátterében, lehet, hogy csak egyszerű tervezési fogás az eladhatóság növelésének érdekében, vagy, csak indok a 219 dolláros eladási árhoz, nekem akkor is tetszik. Ráadásul gazdagéknak ezentúl nem kell figyelnie az öltözködésre, elméletben ennek mennie kell az összes ruhához, nem igaz? Habár az órában nincsen egyedülálló műszaki megoldás, a két világ összeforrasztásához biztosan kellett némi technológia, úgyhogy itt a helye!

Kulcsszavak: design, diesel, egyéb, félóra, óra
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott A balszerencse áradása előzetese
Hamarosan jön a Lemony Snicket Jim Carrey-t is megihlető gyerekregény-sorozatát feldolgozó Netflix sorozat harmadik, záróévadja.
Aggódnak a csehek, szerintük sem biztonságosak a Huawei és a ZTE mobiljai
Óva intett a cseh kiberbiztonsági ügynökség (NCISA) a Huawei és a ZTE kínai távközlési vállalatok termékeinek használatától, mivel az ügynökség szerint azok biztonsági...
Lehet, hogy csak ront a helyzeten, amikor a klímaváltozás ellen tenne otthon
Bár elsőre kézenfekvőnek tűnhet a műanyag szatyrot többször használatosra cserélni, nem biztos, hogy ezzel jó megoldást választunk. Ahogy a többször használatos kávéspohárral sem....
Nem lehet többé vásárolni a Cydia felületén
Leállította a vásárlásokat a jailbreakelt iOS alkalmazásbolt, hamarosan teljes bezárás jöhet.
Újra itt a karácsony, újra itt az adakozás időszaka, újra itt a Konzol Karácsony!
Adományozz Te is, hogy a Bátor Tábor gyermekeinek örömet okozz, az adakozók ajándéksorsoláson vesznek részt.

További tech hírek >>