Dupla érintőképernyős notebook az Acertől


Az Acer is rálépett a dual-touchscreen útjára az Iconia névre hallgató gépével. A karácsonyi szezonról pont lecsúsznak vele, és nem lesz olcsó. Mondjuk ezt sejtettük.

A pletykák szerint 1500 fontba, azaz majdnem félmillió forintba fog kerülni ai Iconia, januártól fogják árulni. Hasonló masináról számoltunk be a nyáron, a Toshiba Libretto W100 szintén kétarcú, és abból csupán 1100 dollárért vesztegettek egy darabot. Igaz, limitált volt a széria, és most már a kétszereséért is árulják a szemfülesek a Toshiba gépét, az pedig már majdnem ott van, mint az Iconia ára.

Az Acer notebookja egyébként méretben is kétszer akkora, mint a Toshibáé: mindkét érintőképernyő 14 hüvelykes, és 1366x768-as felbontásra képesek. Egymástól függetlenül is tudnak működni, szóval miközben az egyik monitoron nézel egy filmet, a másikon nyugodtan böngészheted továbbra is a tech.hu-t.

Az érintőképernyők ráadásul a multitouch-ot is kezelik, szóval egyszerre tíz ujjal lehet vezérelni a gépet. A Windows 7 Premiumot futtató notebookba Intel Core i5 processzor, 4 giga RAM, wifi, 3G és egy USB 3.0-s port, illetve HDMI csatlakozó is került.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megszólalt a YouTube a Pesti Srácok törléséről
Negyedévente több tízezer csatornát törölnek hasonló okból, mint most a Pesti Srácokét.
1160 évvel ezelőtt egy ember úgy gondolta, ő most bizony repülni fog
Ebben a pillanatban is legalább félmillióan repülnek a levegőben, de bő ezeregyszáz évvel ezelőtt még senki sem szárnyalt a levegőben – egy ötletes feltalálót kivéve, aki messze...
Ez történt: nehéz körülmények között szállt le egy Wizz Air-járat
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
6000 éves sírokat tártak fel a Nílus deltájában
Hatezer éves, predinasztikus kori sírokra bukkantak egyiptomi régészek a Nílus folyó deltájának térségében, Dakahlíja tartományban.
Egy új gyorsteszt a légúti betegségek akár 40 kórokozóját is kimutatja
A fertőző légúti betegségek akár 40 kórokozóját, köztük az új koronavírust és a madárinfluenza vírusát is ki lehet mutatni egy órán belül egy új eszközzel, amelynek...

További tech hírek >>