Dupla érintőképernyős notebook az Acertől


Az Acer is rálépett a dual-touchscreen útjára az Iconia névre hallgató gépével. A karácsonyi szezonról pont lecsúsznak vele, és nem lesz olcsó. Mondjuk ezt sejtettük.

A pletykák szerint 1500 fontba, azaz majdnem félmillió forintba fog kerülni ai Iconia, januártól fogják árulni. Hasonló masináról számoltunk be a nyáron, a Toshiba Libretto W100 szintén kétarcú, és abból csupán 1100 dollárért vesztegettek egy darabot. Igaz, limitált volt a széria, és most már a kétszereséért is árulják a szemfülesek a Toshiba gépét, az pedig már majdnem ott van, mint az Iconia ára.

Az Acer notebookja egyébként méretben is kétszer akkora, mint a Toshibáé: mindkét érintőképernyő 14 hüvelykes, és 1366x768-as felbontásra képesek. Egymástól függetlenül is tudnak működni, szóval miközben az egyik monitoron nézel egy filmet, a másikon nyugodtan böngészheted továbbra is a tech.hu-t.

Az érintőképernyők ráadásul a multitouch-ot is kezelik, szóval egyszerre tíz ujjal lehet vezérelni a gépet. A Windows 7 Premiumot futtató notebookba Intel Core i5 processzor, 4 giga RAM, wifi, 3G és egy USB 3.0-s port, illetve HDMI csatlakozó is került.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ötmillió vendég adatait lopták el a Marriottból
Újabb hekkertámadás a luxusszálló ellen.
Leállítja az LCD-panelek gyártását a Samsung
A dél-koreai cég kizárólag QD-OLED paneleket fog készíteni.
Bemutatkozott a Xiaomi Redmi K30 Pro
Erős hardvert és 5G-támogatást kapunk a telefonnal, visszatér az előugró panel.
Ha nem lehet kijárni, mindenki játszik
Még a WHO is azt tanácsolja, hogy maradjunk otthon és videojátékozzunk.
Több hónapot is késhet az iPhone 9
Az indiai gyárleállítások nagy hatással lehetnek az Apple új, kompakt mobiljának sorsára is.

További tech hírek >>