Durván belehúzott a Samsung


Az iPad 2 bemutatásakor a konkurencia nyilván nem tapsikolt örömében, de akadt, aki nem adta fel. A Samsung az Apple-tablet bejelentése utáni egy hónapon belül teljesen áttervezte a saját, következő Galaxy Tabjét, hogy megfeleljen a kihívásnak.

Minden bizonnyal elég keveset aludtak a Samsung tervezőmérnökei és egyéb munkatársai, de megcsinálták. A tervezettnél laposabb házba sikerült belepréselni a gépezetet, így 2 milliméterrel vékonyabb és 6 grammal könnyebb lett az ő megoldásuk, mint az Apple-é. (Most a Galaxy Tab 10.1 most 8,8 milliméter vastag, és 595 grammot nyom.)A kijelzőt eredetileg is nagyobbra tervezték, mint az iPad 2-é, tehát itt nem kellett sok változtatást eszközölni, maradhatott az 1280x800 pixeles felbontás a 10,1-es kijelzőn. (Mily meglepő a szám, ugye?) Ez mind méretben, mint felbontásban felülmúlja az almás gépet.

De nem is ez a nagy szám, hanem az ár: ezt is sikerült lenyomniuk az eredetileg tervezetthez képest. A 16 GB-s, wifis Galaxy Tab pontosan ugyanannyiba fog kerülni, mint a hasonló háttértárral rendelkező iPad 2: 499 dollárba.

Most azon gondolkoztok, hogy milyen jó lenne, ha a Samsung üzemeltetné mondjuk a tanulmányi osztályokat az egyetemeken? Vagy azon gondolkoztok, hol fogjátok tartani a Samsung Galaxy 10.1-et, amit képtelenek vagytok kihagyni?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elfogadták az új EU-s drónszabályokat, 2020-tól mindenkire vonatkoznak
Európa-szerte egyre több drón jelenik meg a légtérben, azért az Európai Bizottság pénteken új uniós szabályokat fogadott el annak érdekében, hogy az emberek védelmét és...
Testen viselhető klímaeszközt fejlesztettek ki
Egy teljes munkahely hűtése helyett egy embernek töredék energiából kellemes környzetet lehet biztosítani, így rengeteg pénzt lehetne megtakarítani.
Kockázat lehet az Amazon arcfelismerő szoftvere
A részvényesek attól tartanak, hogy a társaság a program miatt később akár kártérítést is fizethet.
Heavy Rain - kavarodást okozott a Denuvo a demo körül
A Heavy Rain tegnap megjelent demója egyelőre még nem indul, de ha minden jól megy, ma délelőtt megoldják a problémát.
Ha ezt nálunk is élesítik, egyenesen a Google keresőből lehet majd ételt rendelni
A Google a keresőn, valamint a Térképen és a digitális asszisztensen keresztül is lehetővé teszi, hogy külön dedikált applikáció nélkül lehessen ételt rendelni.

További tech hírek >>