Durván belehúzott a Samsung


Az iPad 2 bemutatásakor a konkurencia nyilván nem tapsikolt örömében, de akadt, aki nem adta fel. A Samsung az Apple-tablet bejelentése utáni egy hónapon belül teljesen áttervezte a saját, következő Galaxy Tabjét, hogy megfeleljen a kihívásnak.

Minden bizonnyal elég keveset aludtak a Samsung tervezőmérnökei és egyéb munkatársai, de megcsinálták. A tervezettnél laposabb házba sikerült belepréselni a gépezetet, így 2 milliméterrel vékonyabb és 6 grammal könnyebb lett az ő megoldásuk, mint az Apple-é. (Most a Galaxy Tab 10.1 most 8,8 milliméter vastag, és 595 grammot nyom.)A kijelzőt eredetileg is nagyobbra tervezték, mint az iPad 2-é, tehát itt nem kellett sok változtatást eszközölni, maradhatott az 1280x800 pixeles felbontás a 10,1-es kijelzőn. (Mily meglepő a szám, ugye?) Ez mind méretben, mint felbontásban felülmúlja az almás gépet.

De nem is ez a nagy szám, hanem az ár: ezt is sikerült lenyomniuk az eredetileg tervezetthez képest. A 16 GB-s, wifis Galaxy Tab pontosan ugyanannyiba fog kerülni, mint a hasonló háttértárral rendelkező iPad 2: 499 dollárba.

Most azon gondolkoztok, hogy milyen jó lenne, ha a Samsung üzemeltetné mondjuk a tanulmányi osztályokat az egyetemeken? Vagy azon gondolkoztok, hol fogjátok tartani a Samsung Galaxy 10.1-et, amit képtelenek vagytok kihagyni?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Három további sorozattal bővül a Marvel Moziverzum
A D23 Expón jelentette be Kevin Feige, hogy a már meglévő sorozatok mellett jön Ms. Marvel, a Holdlovag és az Amazon is.
[GC 2019] Maneater - 11 perc cápabőrben
A Maneater egy cápa-szerepjáték, melyben a tengerek legveszélyesebb ragadozójának bőrébe bújva rágcsálunk meg gyanútlan fürdőzőket.
Ön felismeri ezeket a legendás videojátékokat?
Civilization, Doom, Warcraft. Ha megdobban a szíve ezekre a szavakra, próbálja ki kvízünket!
Ilyen a Yakuza lét – Heti PlayStation Store megjelenések
Az elmúlt héten nem egy remek játék bukkant fel a PlayStation Store kínálatában, ezek között segítünk most eligazodni egy kicsit.
Empire of Sin - John Romero dédanyja lesz az egyik bandavezér
Az 1920-as évek Chicagóját és a szesztilalmat felelevenítő Empire of Sin igazán különleges vendégszereplőt kapott.

További tech hírek >>