E-mail óra


Üzenet a levegőben lebegően

Azt hiszem, ez egy elég frankó dolog. Még attól is megkímél minket, hogy az Outlookba belépjünk, tehát egy kicsivel ettől is gyorsabb lesz a világ. Úgy látszik, manapság már egy jófajta tervezésű órát sem lehet eladni extra szolgáltatás nélkül. Ebben az esetben a levelezőrendszerünk esett áldozatul.

Tudom, hogy LED fényekkel a levegőbe írni nem nagy újdonság, van már ilyen telefonban, sőt láthattunk már bringa keréken is, de nekem már ez is elég lenne, hogy megvegyek egy órát, mely evvel a technikával operál. Kis kütyünk kiötlőinek ez nem volt elég. Az órát csatlakoztatjuk a routerünkhöz, az meg, ahogy emailt küldünk, vagy kapunk, kiírja a szöveget a levegőbe. Az mailt küldhetjük a gyártó cég honlapjáról is, ha nem áll kéznél a levelezőnk, s akkor is tuti világítani fog üzenetünk a túloldalon, ha az ottani egység is csatlakoztatva van.

A készülék eltárolni is képes üzeneteinket, amiket reggel átpörgethetünk a rendszeren. Ha éppen csendes a levelezőrendszerünk, az óra visszatér eredeti funkciójához, és az aktuális időt, vagy hőmérsékletet mutatja. Állat kis cucc, bár ha az ember sűrűn váltogatja ágytársait, előfordulhat, hogy reggel egy kész konfliktusforrás várja az embert ébredésnél, mert csak másodiknak olvasta el a pirosan lebegő szöveget. Idén már forgalmazni kezdik, egyelőre csak előrendelhető, 120 dollárért.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>