Egeresítés


taccspados billentyűzet

Én még nem találkoztam olyan számítógép asztallal, ahol elegendő hely lett volna úgy kialakítva, hogy ott a billentyűzet és az egér is elférjen. A munkahelyen, de otthon is, a billentyűzet alul, a neki szánt helyén, de az egér már csak felül, az asztalon fér el. Én már megszoktam, remélem a vázszerkezetem is.

Az Adesso most ezen kíván segíteni, a maga módján. Egy olyan billentyűzettel, amibe beleapplikáltak egy touchpad-et is. Ezzel kiválóan tudjuk kezelni a kurzort, ugyanis az egérpadnak van egy görgetős része is. A klaviatúra nem hivalkodó, nincs teleaggatva funkciógombokkal, de ez nem jelenti azt, hogy nincs felvértezve plusztudással.

Gyorsbillentyűk segítségével multimédiás és internetes alkalmazásokat érhetünk el. A billentyűkről még annyit, hogy membránkapcsolósak, szilikon gumialjzattal, a legcsendesebb működés érdekében. A dizájnerek sem pihentek, a praktikus belsőséghez divatos, fémes külsőt terveztek, vékony kivitelben, hogy jól nézzen ki. Nekem vesszőparipám a billentyűzet világítás, azt még igazán belerakhatták volna, de 60 dollárt így is bőven megér.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A mai robotok a férfiak fantáziáit jelenítik meg
Addig jó, amíg mi alakíthatjuk a jövőnket és nem szembesülünk azzal, hogy a gépek elválaszthatatlanul az életünk részeivé váltak.
Szlovákiában tiltakoznak a mobiltelefonok nyomon követése miatt
Hétfőn átlépte az ötszázat a fertőzéssel diagnosztizáltak száma az országban.
Megjegyzi majd a lejátszott tartalmakat a Chrome
Ugyan a Google átmenetileg nem frissíti a böngészőjét, de a fejlesztők új funkciókon dolgoznak.
Ilyen lehet a Samsung következő vezeték nélküli fülhallgatója
Babszem formájúak lesznek a Samsung következő Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatói.
Visszatért a Steamre a Last Oasis, ráadásul ezúttal már játszható állapotban
A Last Oasis debütálása múlt héten katasztrófába torkollott, ezért a készítők leszedték a Steamről, de most eljött a visszatérés ideje.

További tech hírek >>