Egérutálóknak kötelező


Újabb kiegészítő jelent meg az Apple gondozásában, ám ezúttal nem a telefonjaihoz érkezett meg a sokmilliomodik darab, hanem a desktop gépeihez.

Az Apple Magic Trackpad ugyanis az egeret hivatott leváltani azok számára, akik nem igen szeretik ide-oda tologatni az asztali rágcsálót. Arról nem is beszélve, hogy ebben a szerkezetben nincs annyi alkatrész, ami oly sebezhetővé tenné, mint a hétköznapi egereket. 

A kis érintésérzékeny felület egyébként ugyanaz a konstrukció, amit a MacBook Pro változat is visel magán, csak ez olyan 80%-al nagyobb. Rengeteg gesztust támogat, melyeket ujjaink segítségével adhatunk meg az érintőpanelnek, és láss csodát, minden úgy történik, ahogy szeretné az ember. 

A gyártó állítása szerint az érzet olyan, mintha érintőképernyős masinán dolgoznánk, csak éppen nem előre kinyújtott karral küldjük az utasításokat, hanem kényelmes, ahogy az egeret is használjuk. A kis panel egyébként Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az almás gépekkel, energiaellátásáról pedig négy darab cerkaelem gondoskodik. S, hogy mindez mennyiért? Nos, 69 dollárért már hozzájuthatunk, no meg persze adjuk hozzá a szállítási költséget is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>