Egérutálóknak kötelező


Újabb kiegészítő jelent meg az Apple gondozásában, ám ezúttal nem a telefonjaihoz érkezett meg a sokmilliomodik darab, hanem a desktop gépeihez.

Az Apple Magic Trackpad ugyanis az egeret hivatott leváltani azok számára, akik nem igen szeretik ide-oda tologatni az asztali rágcsálót. Arról nem is beszélve, hogy ebben a szerkezetben nincs annyi alkatrész, ami oly sebezhetővé tenné, mint a hétköznapi egereket. 

A kis érintésérzékeny felület egyébként ugyanaz a konstrukció, amit a MacBook Pro változat is visel magán, csak ez olyan 80%-al nagyobb. Rengeteg gesztust támogat, melyeket ujjaink segítségével adhatunk meg az érintőpanelnek, és láss csodát, minden úgy történik, ahogy szeretné az ember. 

A gyártó állítása szerint az érzet olyan, mintha érintőképernyős masinán dolgoznánk, csak éppen nem előre kinyújtott karral küldjük az utasításokat, hanem kényelmes, ahogy az egeret is használjuk. A kis panel egyébként Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az almás gépekkel, energiaellátásáról pedig négy darab cerkaelem gondoskodik. S, hogy mindez mennyiért? Nos, 69 dollárért már hozzájuthatunk, no meg persze adjuk hozzá a szállítási költséget is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Itt az Asus ROG Phone II gamermobil
Léghűtéses és gamepades periféria is van hozzá.
Csinált egy furcsa karkötőt a Facebook, mindent érezhetünk vele a virtuális valóságban
Tasbi néven mutatta be a Facebook Reality Labs annak a karkötőnek a prototípusát, ami a jövőben kényelmesebbé teheti a virtuális valóság "élvezetét".
Sub-Zero lett a népszerű DJ-ből, augusztusban ingyen megkapjuk
Egészen különleges DLC-t jelentett be a Warner és a NetherRealm a Mortal Kombat 11-hez: Dimitri Vegas skin érkezik.
A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.

További tech hírek >>