Egérutálóknak kötelező


Újabb kiegészítő jelent meg az Apple gondozásában, ám ezúttal nem a telefonjaihoz érkezett meg a sokmilliomodik darab, hanem a desktop gépeihez.

Az Apple Magic Trackpad ugyanis az egeret hivatott leváltani azok számára, akik nem igen szeretik ide-oda tologatni az asztali rágcsálót. Arról nem is beszélve, hogy ebben a szerkezetben nincs annyi alkatrész, ami oly sebezhetővé tenné, mint a hétköznapi egereket. 

A kis érintésérzékeny felület egyébként ugyanaz a konstrukció, amit a MacBook Pro változat is visel magán, csak ez olyan 80%-al nagyobb. Rengeteg gesztust támogat, melyeket ujjaink segítségével adhatunk meg az érintőpanelnek, és láss csodát, minden úgy történik, ahogy szeretné az ember. 

A gyártó állítása szerint az érzet olyan, mintha érintőképernyős masinán dolgoznánk, csak éppen nem előre kinyújtott karral küldjük az utasításokat, hanem kényelmes, ahogy az egeret is használjuk. A kis panel egyébként Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az almás gépekkel, energiaellátásáról pedig négy darab cerkaelem gondoskodik. S, hogy mindez mennyiért? Nos, 69 dollárért már hozzájuthatunk, no meg persze adjuk hozzá a szállítási költséget is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen kamerákat kaphatnak a Samsung Galaxy Note 20 mobilok
A kisebbik verzió akkumulátoráról is érkeztek információk, nem csak a kamerákról.
Ezek történtek ezen a 23. héten - a múlt évszázadban
Megjelent a Napster, a Tetris és az Apple II. Technikatörténeti visszatekintő a 23. hétről.
Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!

További tech hírek >>