Egérutálóknak kötelező


Újabb kiegészítő jelent meg az Apple gondozásában, ám ezúttal nem a telefonjaihoz érkezett meg a sokmilliomodik darab, hanem a desktop gépeihez.

Az Apple Magic Trackpad ugyanis az egeret hivatott leváltani azok számára, akik nem igen szeretik ide-oda tologatni az asztali rágcsálót. Arról nem is beszélve, hogy ebben a szerkezetben nincs annyi alkatrész, ami oly sebezhetővé tenné, mint a hétköznapi egereket. 

A kis érintésérzékeny felület egyébként ugyanaz a konstrukció, amit a MacBook Pro változat is visel magán, csak ez olyan 80%-al nagyobb. Rengeteg gesztust támogat, melyeket ujjaink segítségével adhatunk meg az érintőpanelnek, és láss csodát, minden úgy történik, ahogy szeretné az ember. 

A gyártó állítása szerint az érzet olyan, mintha érintőképernyős masinán dolgoznánk, csak éppen nem előre kinyújtott karral küldjük az utasításokat, hanem kényelmes, ahogy az egeret is használjuk. A kis panel egyébként Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az almás gépekkel, energiaellátásáról pedig négy darab cerkaelem gondoskodik. S, hogy mindez mennyiért? Nos, 69 dollárért már hozzájuthatunk, no meg persze adjuk hozzá a szállítási költséget is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

FIFA 20 – Az első kritikák szerint jobb, mint az elődei
A FIFA 20 nemsokára megjelenik, de az online sajtó már vethetett rá pillantást, és az első értékelések bíztatóak.
Modern hadviselésre építő promócióval jelentkezett az NVIDIA
A vállalat ingyen Call of Duty: Modern Warfare-t kínál az újabb GeForce-ok vásárlóinak.
Kiderült, miért néznek ki úgy az iPhone 11 Pro és a Pro Max kamerái, ahogy
A sokkamerás androidos telefonokon vízszintesen vagy négyzetesen helyezkednek el a kamerák, az iPhone 11 Prón és Pro Maxon viszont cikkcakkban. Kiderült végre, hogy ez miért van így.
4 dolog, amit tegyen meg az életéért 35 fölött
Harmincas éveink közepe meghatározó lehet életünk hátralévő évtizedeire. A terhelésünk eddigre már elérheti a maximumot, és a cél nemcsak az, hogy ezt minél tovább fenn tudjuk...
Napokon belül bejelenthetik a Telenor új tulajdonosát
Napok, de legfeljebb egy-két hét kérdése, és tulajdonrészt szerezhet a magyar állam a Telenor Magyarországban.

További tech hírek >>