Egérutálóknak kötelező


Újabb kiegészítő jelent meg az Apple gondozásában, ám ezúttal nem a telefonjaihoz érkezett meg a sokmilliomodik darab, hanem a desktop gépeihez.

Az Apple Magic Trackpad ugyanis az egeret hivatott leváltani azok számára, akik nem igen szeretik ide-oda tologatni az asztali rágcsálót. Arról nem is beszélve, hogy ebben a szerkezetben nincs annyi alkatrész, ami oly sebezhetővé tenné, mint a hétköznapi egereket. 

A kis érintésérzékeny felület egyébként ugyanaz a konstrukció, amit a MacBook Pro változat is visel magán, csak ez olyan 80%-al nagyobb. Rengeteg gesztust támogat, melyeket ujjaink segítségével adhatunk meg az érintőpanelnek, és láss csodát, minden úgy történik, ahogy szeretné az ember. 

A gyártó állítása szerint az érzet olyan, mintha érintőképernyős masinán dolgoznánk, csak éppen nem előre kinyújtott karral küldjük az utasításokat, hanem kényelmes, ahogy az egeret is használjuk. A kis panel egyébként Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az almás gépekkel, energiaellátásáról pedig négy darab cerkaelem gondoskodik. S, hogy mindez mennyiért? Nos, 69 dollárért már hozzájuthatunk, no meg persze adjuk hozzá a szállítási költséget is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiadta az LPDDR5 specifikációit a JEDEC
Az új generációs ultramobil memóriaszabvány komoly effektív órajelen működhet.
Befutott a Michael Jackson-dokumentumfilm előzetese
Megérkezett a Michael Jackson vélt molesztálásait feltáró, a Sundance Fesztivál közönsége által sokkolónak kikiáltott dokumentumfilm előzetese.
A Panasonic új mikrója magától felismeri, meddig kell melegíteni az ételt
A mikrohullámú sütők gyakori problémája, hogy nem melegítik meg jól az ételt, vagy túl forróak lesznek, mire kivesszük belőlük. A Panasonic idei új alternatívája erre a problémára...
Majd 15 év késéssel érkezik az első 4 GHz-es Pentium
Érkezik a Pentium Gold G5620 processzor, melynek érdekessége, hogy a legendás márkanévhez először párosul 4 GHz-es frekvencia.
Elkészült az Android 9 Pie a Nokia 6-ra
Tartja magát a kétéves támogatási ígéretéhez a HMD Global.

További tech hírek >>